Spil » Action

Happy Wheels download

Spil det absurd sjove spil Happy Wheels gratis lige her.

Her kan du downloade det sjove og populære spil. Kort fortalt går Happy Wheels ud på, at man skal gennemføre forskellige baner. Man vælger en karakter, som skal gennemføre forskellige udfordringer og opgaver. Der er mange forskellige baner som alle byder på en anderledes udfordring eller et anderledes terræn, f.eks. ”Happy Green Hills”, ”Gut Bus Extreme”, ”BMX_Park II” og ”Obstacle Course?”. Alt afhængig af hvilken bane du spiller, er der et tilhørende køretøj. Dette kunne f.eks. være en cykel, kørestol eller bus. Spillet er opbygget simpelt og meget struktureret. Det er altså både nemt og hurtigt at lære og navigere rundt i. På den måde kræver spillet ikke de helt store spillefærdigheder. Spillet er dog udfordrende selvom det er nemt at håndtere. Køretøjet med karakteren, som du styrer, er meget følsom i forhold til piletasterne. Det betyder altså, at du ikke skal holde tasterne nede i for lang tid, før køretøjet reagerer med en bevægelse. Happy Wheels kan med garanti underholde dig i mange timer. En tidsrøver uden lige.


Fordele ved Happy Wheels

Der kan klart argumenteres for, at der er mange fordele ved dette spil. Først og fremmest finder du stor variation i dette spil. Der findes mange forskellige baner, som alle udfordrer på forskellige måder. Derudover er det et oneplayer-spil, hvilket betyder, at det er et spil, som du spiller alene. På den måde er du ikke afhængig af andre. Du har altså ingen modstandere og spiller derfor kun imod dig selv. Du kæmper hele tiden for at forbedre din tid og highscore.


Grafikken og bevægelserne som du finder i Happy Wheels, er både simple og enkle. Derfor er spillet også nemt for alle at spille. Det er altså i høj grad et brugervenligt spil, hvilket derfor også er en af de fordele man kan fremhæve. Når du spiller Happy Wheels, er det ikke nødvendigt at du har en baggrund med teknologisk erfaring eller vilde spillefærdigheder. Det er altså et spil som er nemt at navigere rundt i. På den måde når spillet også ud til en bred målgruppe. En anden fordel ved dette spil er, at spillet er programmeret til mange forskellige platforme. Spillet findes blandt andet til Android, iOS og en almindelig webbrowser. Da spillet kan anvendes på flere forskellige platforme, er det igen med til at nå ud til en større målgruppe. Dette er derfor også en af de store fordele ved Happy Wheels.


Generelt

Som tidligere nævnt er der klare fordele ved dette spil. For det første er der en masse variation i spillet. Derudover er det et sjovt spil, som har mange humoristiske elementer. Især hvis man har en sort humor. Selvom Happy Wheels er nemt at navigere rundt i, så kræver det lidt ekstra koncentration, da piletasterne som sagt er meget følsomme i dette spil. Man kan nemt komme til at skade ens karakter eller køre forkert, hvis man taster for meget og for hurtigt. Derfor skal man være kontant og præcis i sine bevægelser.

Derudover kan der argumenteres for, at spillet har nogle voldelige træk. Der er baner med kød og blod. Eksempelvis kan du miste en arm eller et ben, hvor spillet alligevel fortsætter herefter. Happy Wheels er derfor et spil, som er præget dramatik og spænding.

Alternativer til Happy Wheels

Der findes mange alternative spil til Happy Wheels. Happy Wheels er inden for genren racerspil. Racerspil er en af de mest populære genrer inden for spil. Derfor findes der både utallige alternativer som minder om Happy Wheels, men også spil som kun anvender enkelte af de samme elementer. Generelt bliver spil konstant udviklet hvilket derfor gør, at der opstår nyere og bedre versioner.

Et godt alternativ til Happy Wheels er ”Super Mario 3: Mario Forever”. Super Mario 3 ligner det spil vi kender fra 80’erne. Det er et underholdningsspil ligesom Happy Wheels. En anden fællesnævner de to spil har er, at de begge er enormt brugervenlige. Ingen af disse spil kræver store teknologiske færdigheder. Bevægelserne i Super Mario 3 minder meget om bevægelserne i Happy Wheels, da de er meget simple og du styre på samme måde. I denne udgave af Super Mario, som faktisk er en udgave udviklet af Super Mario fans, finder du nye levels, da det er en revideret udgave. Super Mario 3 kan varmt anbefales hvis du vil prøve et spil, som minder om Happy Wheels.

Derudover kunne ”SuperTuxKart 0.8.1” også være et godt alternativ til Happy Wheels. Dette spil er et racerspil. Super Tux Kart minder meget om Mario Kart spillene og er ligeledes gratis. En væsentlig ting der dog adskiller disse to spil fra hinanden er, at hovedkarakteren i Super Tux Kart er den velkendte Linux-pingvin Tux i stedet for en lille håndværker, som ham vi kender fra Mario Kart. På samme måde som i Mario Kart, kan du også vælge forskellige karakterer. Super Tux Kart har forskellige levels og baner ligesom Happy Wheels. På den måde er det altid udfordrende at spille, da du har noget at kæmpe for, samtidig med at du altid har en tid du kan forbedre.

I forhold til softwarelicens er både Happy Wheels og Super Tux Kart freewares. Dette betyder at de er 100% gratis at downloade. Derfor ser vi ingen grund til ikke at afprøve disse spil.

Konklusion af Happy Wheels

Happy Wheels er et sjovt og udfordrende spil, som får kæmpe ros herfra. Det er et spil som indeholder det hele, herunder humor og udfordrende elementer. Det gode ved Happy Wheels er, at det er et brugervenligt spil, hvilket derfor gør, at det kan spilles af alle. Det er et spil som er simpel i sin struktur og opbygning, samtidig med at det ikke er udfordrende i forhold til sprog. Du behøver altså ikke at være en haj til engelsk, for at kunne spille dette spil. Happy Wheels er en freeware hvilket vil sige, at du nemt og gratis kan downloade spillet. Happy Wheels kan varmt anbefales, da det både er sjovt samtidig med det er gratis.

DownloadHappy Wheels 4.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.235

4.2
Windows, Mac OS, iOS, Android

4.41 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

TotalJerkFace
Detaljeret Information
1.235
4.2
Kontakt os via email
4.41 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
TotalJerkFace
5 0 3
0

Afinstallering af Happy Wheels

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Happy Wheels fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Happy Wheels, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Happy Wheels være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.