Spil » Action

Cyberpunk 2077 download

Download det fantastiske RPG-spil Cyberpunk 2077 her

CD Project Red har igennem mange år spyttet en lang række imponerende og fantastiske spil ud. En af de mest kendte franchises fra dem er The Witcher serien, som har opnået nærmest legendarisk status hos mange gamere verden over. 

Den nyeste tilføjelse til deres arsenal af stærke titler er det længe ventede spil Cyberpunk 2077, som tager dig med ind i en futuristisk verden, hvor mennesker er mere maskiner end mennesker, og kapitalisme har taget et dystopisk sving. Lad os se nærmere på, hvad der gør spillet så interessant. 

Night City - En smuk by direkte ud fra et mareridt

Du vil komme til at bruge det meste af din tid i Cyberpunk 2077 i byen Night City. Night City er alt hvad du ønsker en by fra fremtiden, skal være, og samtidig alt du frygter, den vil være. Skyskrabere punkterer himmelhvælvingen, og tårner over dig hvor end du er. 

Reklamer for alle produkter, du kan forestille dig, bliver konstant spillet på store skærme, og hurtige og larmende biler fræser rundt om dig ved hvert hjørne. Al den nye og avancerede teknologi, der eksisterer i denne verden, bliver kastet i hovedet på dig med det samme.

Byen er divers, og tager dig fra steder som luksuriøse penthouses til ghettoer og centrale offentlige pladser, der summer af liv. Området uden for byen er mere glansløst, og består af en hård og utilgivende ørken, hvor rebelske elementer holder til. 

Hundredvis af unikke NPC’er går igennem deres dagligdag, mens du spiller, og det får verden til at føles levende, dynamisk og interessant. Det er klart en af spillets styrker. 

Historien og alle dens facetter

Uden at afsløre for meget af det generelle plot, så handler Cyberpunk 2077 om dig, der spiller karakteren V. V er en slags fredløs lejesoldat i Night City, der udfører alle slags jobs for de rette penge. V ender på mystisk vis op med at få personligheden fra en længe død rockstjerne og anti-kapitalist, kendt som Johnny Silverhand, integreret i sit hoved. Sammen prøver de begge at finde en løsning på dette problem. 

Udover hovedhistorien er der timevis af sidemissioner, du kan lave i dit eget tempo. De bidrager alle til at ændre verden omkring dig, for dine beslutninger betyder faktisk noget for de menneskers liv, du har med at gøre. Et valg du tager tidligt, kan 25 timer senere ende med at have en effekt på en senere mission i denne åbne verden. 

Karakterudvikling

Som alle gode RPG’s har Cyberpunk et spændende og engagerende udviklingssystem til din karakter. Når du laver missioner eller dræber fjender optjener du exp-point, som du bruger til at levelle op med. Så får du point, du kan bruge til at bygge din karakter. Det kan potentielt ændre din spillestil dramatisk afhængigt af, hvad du vælger.

Udover level-systemet har du også adgang til implantater, som er blevet en normaliseret ting for mennesker i Night City at have. De kan give dig stærke bonusser, der kan hjælpe dig i mange forskellige situationer i spillet. Hvert unikt implantat hjælper til med at ændre din tilgang til, hvordan du håndterer missioner, da du hurtigt lærer, hvor effektivt det er at spille til sin karakters styrker. 

Hjerneblæsende grafik

Cyberpunk 2077 har sine mechanics og historier i orden på så mange niveauer. Når vi dykker ned i det mere tekniske i forhold til grafik, må vi erfare at det samme er gældende her. Grafikken er mildest talt ude af denne verden. 

Man føler virkelig, man vandrer rundt i en verden, der kunne være virkeligheden. Skyggerne og lyset simulerer dagens cyklus perfekt, overfladerne og animationerne er dynamiske og minder uhyggeligt meget om den virkelig verden. Er den grafiske oplevelse vigtig for dig, så bliver du ikke skuffet her. 

Alternativ software

Cyberpunk 2077 er fantastisk, det er der ingen tvivl om. Nu hvor vi er i gang, så vil vi også foreslå, du giver dig i kast med Mass Effect 3. Mass Effect 3 er et af dette årtis stærkeste RPG-titler. Du kan læse mere om og downloade Mass Effect 3 her

Konklusion

Cyberpunk 2077 er et stærkt RPG, med en engagerende historie, du har muligheden for at sætte dit eget præg på. De forskellige systemer til at definere din karakter er intuitive og spændende at lege med, og giver dig uendelige muligheder for at ændre spillestil. Grafikken er ude af denne verden, og er et perfekt symbol på den moderne tids avancerede teknologi. Det kan klart anbefales.

DownloadCyberpunk 2077 1.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

623

1.2
Windows, PS4, XBox One

40000 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

CD Project Red
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
623
1.2
Kontakt os via email
40000 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
CD Project Red
0 0 1
450

Afinstallering af Cyberpunk 2077

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Cyberpunk 2077 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Cyberpunk 2077, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Cyberpunk 2077 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.