Spil » Action

Mass Effect download

Spil kæmpesuccesen Mass Effect 3.

Mass Effect 3 er af spiludvikleren BioWare, som har udviklet en lang række succesfulde spilserier. Mass Effect-serien er dog en af de mest eftertragtede, og har en masse passioneret fans. Lige netop Mass Effect 3 var dog fuldstændig banebrydende. 3’eren var uden tvivl den største succes af alle Mass Effect spillene, og har vundet utallige priser gennem årene.

Men hvad er det, som gør Mass Effect 3 så banebrydende? Udover at grafikken og spilelementerne er helt i top. Så har spillet en helt fantastisk historie, og udover denne historie så er der også et hav af forskellige og interessante karakterer som du imødekommer gennem spillet. Disse karakterer er både allierede og fjender, men selv fjenderne har en god baggrund. Som spiller er du Commander Shephard, og det er din opgave at forsøge at redde galaksen mod ’Reapers’. ’Reapers’ er en gamle race, som ikke bringer andet end ødelæggelse til universet.

Har du ikke har spillet Mass Effect-serien før, så kan vi varmt anbefale at starte med denne udgave. Der er desuden gået en del år siden første udgivelse, så prisen er faldet siden dengang og er nu helt retfærdig taget i betragtning af hvor mange timers underholdning man får retur.    

DownloadMass Effect 3
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.342

3
Windows

14000 Mb

ESA-Protected
Kontakt os via email

Klik her

EA Games
Detaljeret Information
1.342
3
Kontakt os via email
14000 Mb
ESA-Protected
Kontakt os via email
Klik her
EA Games
5 0 2
100 kr
0

Afinstallering af Mass Effect

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Mass Effect fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Mass Effect , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Mass Effect være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.