Programmer » Utilities » Tweaks

DAEMON Tools Lite download

Download DAEMOON Tools Lite gratis her. Med denne software kan du imitere CD/DVD drev.

DAEMON Tools Lite gør det muligt at imitere CD/DVD drev virtuelt, direkte på din computer. Et yderst brugbart program hvis du eksempel sidder med et stykke software, som kræver at du har ’cd’en’ i dit CD drev. Derudover, så kan du også indsætte diverse CD/DVD/Blu-ray diske og imitere dem, så du i fremtiden ikke behøver indsætte de enkelte diske i dit drev i fremtiden. Det er muligt at tilføje op til fire forskellige virtuelle drev på ens computer.

Fordele og ulemper

Normalt hvis du skal gemme diske på din computer, så kan du have kopierer hele installationsmappen ned på din computer. Ved at benytte DAEMON Tools Lite, så kan du kun imitere installationsfilen, hvilket betyder væsentlig mere plads end alternativet. For at skære det helt ud i pap: Du indsætter eksempelvis fire forskellige film i dit CD/DVD/Blu-ray drev dernæst kan du gemme ISO filen ned i DAEMON Tools Lite ude at det fylder noget. Så næste gang du har brug for din film, så skal du blot åbne programmet og derefter afspille de ønskede film. Det gælder alle formater uanset om det er billeder, film eller spil som du ønsker at gemme. Den eneste umiddelbare ulempe ved Lite-versionen er at programmet er drevet af reklamer. Reklamerne er dog med til at programmet kan være gratis, så det er op til den enkelte hvor stor en ulempe dette er. Med det sagt, så kan reklamerne være ret så irriterende, så hvis du ønsker at slippe helt for dem, så kan du altid tilkøbe dig pro-versionen, som du finder ved hjælp af dette link. Den største ulempe ved programmet er at det kun er udviklet til Windows-systemer. Det kan godt være at Windows-versionen, som du finder her på siden, kan benyttes af Mac og Linux brugere, men det kan vi ikke garanterer.

Brugervenlighed og design

DAEMON Tools Lite er en nedskæret version af det originale DAEMON Tools Pro, men med alle de nødvendige funktioner tilgængelig. Der er dog visse funktioner som ikke finder i Lite-versionen, men manglen på nogle funktioner betyder at Lite er ganske overskueligt at benytte. Udover det, så er designet ikke til at klage over. Det er ret simpelt, og vinder umiddelbart ikke nogle priser, men programmet gør hvad det skal.

Videreudvikling og opdateringer

DAEMON Tools har eksisteret i mange år, og har derfor væsentlig erfaring inden for denne type software. DAEMON Tools er uden tvivl det mest populære program til oprettelse af virtuelle drev, og alternativerne er næsten ikke værd at nævne. DAEMON Tools er det eneste program, som har et så dedikeret formål, der er dog alternative programmer, men de har en masse ekstrafunktioner, som du nødvendigvis ikke har behov for. Udover det, så bliver både DAEMON Tools Lite og DAEMON Tools Pro hyppigt opdateret. Opdateringer, der som regel bringer hastighed og designforbedringer.

Konklusion

I bund og grund så har DAEMON Tools Lite kun en funktion, hvilket er oprettelse og benyttelse af virtuelle drev. Men det er også det program, som fuldfører denne opgave til perfektion. Du kan dog også vælge at brænde diske, hvis det er det du ønsker. Hvis du leder efter et program, som kan oprette og benytte virtuelle diske, så er dette program helt sikkert noget for dig. Hvis DAEMON Tools Lite ikke lyder som et utility program for dig, så kan du finde vores kategori på dette link.   

Download DAEMON Tools Lite v10.5.1 (with SPTD 2.11) her

Screenshots
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
4
Klik her for at afgive din egen stemme

Downloads
15.997

Version
v10.5.1 (with SPTD 2.11)

Tilføjet
24-10-2010
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8

Størrelse
0.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
17-09-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
DAEMON Tools
Detaljeret information
Downloads
15.997
Version
v10.5.1 (with SPTD 2.11)
Tilføjet
24-10-2010
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8
Størrelse
0.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-09-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
DAEMON Tools
4 0 10

Afinstallering af DAEMON Tools Lite

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DAEMON Tools Lite fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DAEMON Tools Lite, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DAEMON Tools Lite være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.