Programmer » Utilities » Tweaks

Microsofts Fix It Center download

Microsoft Fix It Center er et gratis program, som scanner din PC for problemer og retter dem som kan rettes.

Microsoft Fix It Center vil downloade de seneste løsninger fra Microsoft og dækker alle områder af dit system, fra sammenbrud til ydelse, lyd til hardware og dine forskellige enheder. Microsoft Fix It Center er nemt og hurtigt, har en enkel brugerflade med en liste over problemtyper, som du kan scrolle igennem. Klikker du på Run-knappen begynder en scanning af det pågældende problem, og programmet vil foreslå en løsning. Du kan vælge at tilføje disse automatisk, eller vælge hvilket du ønsker manuelt. Der vil forekomme problemer, som Microsoft Fix It Center ikke kan løse, men at have et program, der ser efter en så bred vifte af problemer, er fantastiskt. Microsoft Fix It Center hjælper også med at forhindre nye problemer i at opstå, da det tjekker proaktivt for kendte problemer og installerer opdateringer. Det hjælper med at konsolidere de mange trin af dianogstiseringen og reparationen af et problem i et automatiseret stykke værktøj, som gør arbejdet for dig. På den måde giver det dig en let måde til at have kontrol og understøtter alle dine enheder. Microsoft Fix It Center kan allerede rette over 300 almindelige fejl som f.eks. "Internet Explorer fryser eller går ned", "Problemer med at printe og printerfejl" og "Din cd eller dvd har problemer med at læse eller skrive".

Download Microsofts Fix It Center 1.0.100 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.759

Version
1.0.100

Tilføjet
06-11-2010
Kompatible systemer
Windows 7, 2003, 2008, Vista & XP

Størrelse
0.447792 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
1.759
Version
1.0.100
Tilføjet
06-11-2010
Kompatible systemer
Windows 7, 2003, 2008, Vista & XP
Størrelse
0.447792 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
4 0 3

Afinstallering af Microsofts Fix It Center

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Microsofts Fix It Center fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Microsofts Fix It Center, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Microsofts Fix It Center være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.