Programmer » Utilities » Hurtigere PC

System Mechanic download

Få målt din computers ydeevne og renset ud i registreringsdatabasen ved at downloade den fulde version af System Mechanic Free 18 let via denne side.

Din computer arbejder med al sandsynlighed ikke optimalt, medmindre du har et program installeret, der sørger for at rydde op i din database, og som fjerner alle ubrugelige og skadelige filer. Netop dette sørger System Mechanic Free 18 for. Programmet analyserer din computers ydeevne, og lokaliserer alle de problemer, som filer på din computer skaber. Såfremt disse filer ikke gavner din computer, kan programmet fjerne dem, og dermed optimere din computers ydeevne.

Programmet klarer det hele for dig

Alt det kræver af dig, er blot at du trykker på Analyze. Herefter vil programmet gennemgå processen, hvorefter du vil få vist din computers status. Det er nu op til dig, om programmet skal reparere alle problemer, som det har fundet, eller om du selektivt vil gennemgå problemerne og vælge, hvilke som skal repareres. Der er dermed mulighed for selv at tage styringen, mens du dog også trygt kan overlade det hele til programmet.

Arbejder sammen med din antivirus

I venstre side af programmet finder du de forskellige faner, som indeholder programmets muligheder. Blandt andet finder du Internet Security, hvor System Mechanic Free opfanger, om du har antivirus og en firewall installeret. Her vil programmet fortælle dig, hvis der er nogle problemer med enten dit antivirusprogram eller din firewall. Programmerne arbejder sammen, så du får den optimale sikkerhed og beskyttelse.

Brugervenlighed

System Mechanic Free er ret ligetil. Du navigerer simpelt rundt i fanerne til venstre, mens du gives en masse information omkring din computer og programmet, hvilket simplificerer mange af processerne. Desværre fås programmet kun på engelsk, hvilket godt kan komplicere enkelte dele, hvis man ikke har det mest overvældende engelske ordforråd. Skulle du støde på problemer med programmet, eller er der en funktion, som du ikke kan få til at fungere optimalt, kan du altid finde hjælp.

Gratis prøveversion

Her på siden kan du downloade en gratis prøveversion af programmet. Denne indeholder samtlige funktioner i programmet, men er dog kun tilgængelig for dig i en prøveperiode. Dermed kan du afprøve programmet i prøveperioden, før du beslutter dig for, om du skal købe programmet. Der er ingen binding ved download af prøveversionen, og du kan derfor roligt afprøve programmet. Når du har downloadet og installeret programmet, skal du vælge prøveversionen, hvorefter du får adgang til programmet ved at indtaste din email.

Alternativer

Dette program er selvfølgelig ikke det eneste på markedet, som kan hjælpe med at optimere din computers ydeevne. Vi har her på siden en række alternativer, som du alle kan finde ved at klikke her. På den side finder du blandt andet AVG PC Tuneup 2019 og SpeedUpMyPC, der begge arbejder med at optimere din computers ydeevne.

Tilgængelighed

System Mechanic Free er udviklet til at optimere ydeevnen på computere med Windows som styresystem. Programmet kan downloades, installeres og benyttes på alle Windows’ styresystemer fra Windows XP og helt op til det nyeste. Programmet virker dog ikke til Mac OS og Linux, og er du derfor bruger af et af disse styresystemer, skal du søge alternative programmer.

Konklusion

System Mechanic Free 18 er et glimrende program, der optimerer din computers ydeevne ved at analysere dine filer, og reparere de steder, som ikke fungerer optimalt. Du kan her på siden downloade en gratis prøveversion af programmet, sådan at du kan afprøve programmet, inden du beslutter dig for, om du bør købe det.

Download System Mechanic Free 18 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
3.135

Version
Free 18

Tilføjet
17-02-2003
Kompatible systemer
Windows 10/8/7/Vista/XP

Størrelse
34 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
iolo technologies, LLC
webmaster@iolo.com
Detaljeret information
Downloads
3.135
Version
Free 18
Tilføjet
17-02-2003
Kompatible systemer
Windows 10/8/7/Vista/XP
Størrelse
34 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
16-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
iolo technologies, LLC
4 0 9

Afinstallering af System Mechanic

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere System Mechanic fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find System Mechanic, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle System Mechanic være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.