Programmer » Utilities » Hurtigere PC

AVG PC Tuneup download

AVG PC Tuneup  kan downloades gratis her.

Når computeren kommer op i alderen, bliver den langsom. Det er et faktum vi alle kender til, men det gør det ikke mindre frustrerende. Gamle filrester lagrer sig som støv på dit system, og det  sløver det måned for måned.

Med AVG PC Tuneup af producenten AVG Technologies kan du komme udenom disse problemer. Softwaren rydder hurtigt og effektivt op i dit system, så du fortsat kan bruge din computer i ro og mag.

Hold dit system stærkt og sundt

AVG PC Tuneup er et stærkt værktøj til at holde dit system i bedste stand. Med dens vedligeholdelsesfunktion går AVG ind og diagnosticere dit system for fejl og problemer. Typisk går den på jagt efter skadede filer, der sløver dit system ned. AVG PC Tuneup kigger for eksempel din computers registreringsdatabase igennem for at slette eller reparere filer, der opfører sig uregelmæssigt

Er du træt af en computer, der tænder og slukker langsomt, hjælper AVG PC Tuneup dig også. AVG finder frem til hvilke programmer der kører under opstart og lukning. Dernæst kigger AVG på, om nogle af disse programmer er nødvendige, og hvor meget af ydeevnen de har effekt på. De unødvendige ting lukkes ned, og du vil opleve en computer, der starter meget hurtigere.

Specialisér din computers ydeevne til alle dine formål

Med AVG PC Tuneup kan du sætte din computer i specielle tilstande, der forbedre dens ydeevne eller batterilevetid. AVG PC Tuner starter automatisk med ”Standardtilstand”, en tilstand uden betydelige ændringer. Din computer kører, som den altid har gjort. Dernæst kan man vælge ”Sparetilstand”. Sparetilstand sørger for, at hvis du f.eks. bruger en bærbar, så kan AVG optimere dit system til at bruge mindst strøm muligt ved at lukke ubrugelig men strømkrævende processer ned.

Den sidste tilstand er ”Turbotilstand”. Turbotilstand er hovedsageligt drejet mod at forbedre dit systems ydeevne så meget som muligt. Den går aggressivt i gang med at lukke ubrugelige processer ned, sådan din oplevelse med videospil er meget glattere f.eks.

Find ekstra plads til hvad du gerne vil have på din PC

Det hænder tit, at man i sidste ende har fyldt så meget på sin harddisk, at man er løbet tør for plads. Det kan være specielt frustrerende, hvis man står og gerne vil installere et program eller lagre nogle fotos, men dette ikke er muligt. Her kan AVG PC Tuneup hjælpe dig med at finde pladsen til det, du ønsker på din pc.

AVG PC Tuneup går ind og scanner efter filer, som er blevet efterladt af gamle programmer på din PC, samt programmer der ikke burde være der. Disse slettes og kan frigive store mængder af plads, der også får din PC til at køre hurtigere. Alt dette gøres med AVG PC Tuneup’s ”frigør plads” funktion, der tillader dig at få plads til alt det, du gerne vil.

Gør din computer så hurtig som den burde være på en nem måde

AVG PC Tuneup er det definitive program for dig, som ønsker at din computer yder, hvad den skal. Computeren er blevet et sådan uvurderligt værktøj i vores dagligdag både til sjov, tidsfordriv og arbejde. Derfor, ligesom når man forventer at ens kaffemaskine går i gang, når man trykker på knappen, vil man også gerne have computeren til det. Sådan går det ikke altid, jo ældre computeren bliver. Med AVG PC Tuneup undgår du den frustration, der er forbundet med aldrende og overfyldte computere. Let som en leg går AVG grundigt ned i alle hjørner, og sikrer dig et hurtigt og velsmurt system.

Bliv sat ind i din computers verden, og hvad der foregår bag kulisserne

Det er langtfra de fleste af os, som bruger computere, der kan bryste sig af at være eksperter. Derfor er man naturligt usikker, når man graver bag computerens kulisser, for at forstå, hvad der foregår på systemet. Men AVG PC Tuneup giver dig den unikke oplevelse af at blive holdt i hånden igennem hele rejsen, så du kan foretage fornuftige valg for din computers bedste med ro i sindet. I AVG PC Tuneup’s ”Uninstall Manager” foreslår AVG dig hvilke programmer, der ville være værd at slette for din computers ydeevnes bedste vel. Du bliver grundigt orienteret om, hvad programmerne kan og gør, og om du har brug for dem; Hvis ikke kan de slettes. Hvis du fortryder sletningen af programmet, kan AVG PC Tuneup bringe det tilbage igen hurtigt.

Et brugervenligt design, der viser dig vejen frem

Generelt for AVG bliver der altid gjort meget ud af designet i deres software. Alle skal kunne være med uden tvivl og frustration. Hver sektion forklarer sig selv kortfattet uden komplicerede termer, der gør det nemmere at forstå, hvad der reelt sker med dit system. AVG PC Tuneup kommer desuden også med mange velbegrundede forslag omkring optimering til din computer, du let kan følge.

Siden programmet næsten gør det meste for dig, kan du roligt læne dig tilbage med en god bog eller gå en tur, mens dit system bliver renere og mere effektivt end nogensinde.

Alternativ software

Ønsker man noget software, der er en lille smule mere nede på jorden, ville IObit Uninstaller af producenten IObit være et godt valg, til dig der gerne vil rydde op på din PC. Programmet tilbyder ikke de store optimeringsmuligheder som AVG PC Tuneup gør, men man får til gengæld en rigtig lækker og simpel måde at rydde op i gamle programmer og filer på din PC, der er nem at gå til. IObit Uninstaller kan downloades gratis her.

Konklusion

AVG PC Tuneup er et af de absolut mest ideelle programmer for dig, der vil have styr på din computer én gang for alle. Ved nemt at rydde op i uønskede og potentielt skadelige filer, samt at optimere ydeevnen ved at prioritere dine vigtige programmer først, bliver dit system hurtigere end det nogensinde har været.

Download AVG PC Tuneup 2019 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
3.939

Version
2019

Tilføjet
02-12-2010
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3.0 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AVG Technologies
support_nl@tune-up.com
Detaljeret information
Downloads
3.939
Version
2019
Tilføjet
02-12-2010
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3.0 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AVG Technologies
4 0 5

Afinstallering af AVG PC Tuneup

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AVG PC Tuneup fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AVG PC Tuneup, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AVG PC Tuneup være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.