Programmer » Utilities » Hurtigere PC

Cleaner One Pro download

Download Cleaner One Pro gratis her

Er det tiden på året, hvor din computer trænger til at få tørret støv af i de digitale og virtuelle hjørner? Så træls som det kan være, så skal det gøres, hvis man ønsker sin computer skal køre fejlfrit og hurtigt. Og et eller andet sted, så vil vi alle gerne det. 

Hvis man lader en computer stå til gennem flere år, uden at få renset lidt ud i den, så vil man typisk opleve, den bliver langsommere og langsommere. Derfor kan det være smart at hente et program som Cleaner One Pro.

Hovedrengøring i den reneste forstand

Cleaner One Pro kan lidt beskrives som en all-in-one oprydningsmester, når det gælder at rense sin computer for unødvendige filer. Funktionerne er mange, og giver dig brede muligheder for at rydde op i lige det, du vil. 

Du kan starte med at scanne efter junkfiles. Junkfiles er typisk restfiler fra gamle programmer og internet trackers. At fjerne dem kan give dig betydelig plads på din computer.

Nogle gange kan det ske, at filer duplikerer sig selv på dit system. Det er en mindre faktor, men det sker alligevel. Så dem kan du også scanne efter og fjerne for god ordens skyld. 

Er du typen, der tager rigtig mange billeder? Så ved du nok også godt, de kan fylde ret meget. Cleaner One Pro kan scanne efter similar photos (lignende billeder) og slette billeder, der minder om et andet eller andre. På den måde beholder du dine vigtige minder og sikre dig plads. 

Du kan også lave det, der hedder en Disk Map. Her går Cleaner One Pro ind og scanner dine drev, og laver et visuelt kort over dine filer. Så kan du nemt gå ind og selv vælge alt det fra, du ikke gider at have. 

App manager og startup manager

Hvis du hurtigt gerne vil slippe af med flere programmer hurtigt, så kan du nemt bruge Cleaner One Pro’s app manager. Her kan du fjerne programmer med alle deres associerede filer hurtigt og nemt. Det er smartere end at manuelt fjerne programmer. For typisk ender der altid med at være restfiler tilbage, som bare ligger og fylder. Brug appmanageren og slip for dem for bestandigt.

Startup manageren er også rigtig smart. Typisk når du installerer et nyt program, så sætter det sig selv til at køre ved startup. Men jo flere programmer der gør det, jo langsommere starter din computer. Så er det rigtig smart at begrænse, hvilke programmer der får lov til det. 

Designet du nok havde regnet med

Mange af disse optimeringsprogrammer har i bund og grund lidt de samme brugerflade og designs. Det er der ikke noget galt i, for typisk virker de helt som de skal. Spørgsmålet er, om det er lidt uinspirerende? Det må være op til jer selv. 

Cleaner One Pro har sin menu med værktøjer helt ude til venstre. Klikker du på en af funktionerne ændrer brugerfladen sig til det relevante, og du kommer hurtigt i gang med blot et klik. Nemmere bliver det ikke. 

Alternativ software

Rigtig meget af clean-up software er ret svært at sætte op mod hinanden. De kan lidt det samme med den samme effektivitet. Hvis Cleaner One Pro ikke lige faldt 100% i din smag, så kan det være en idé at prøve med ZookaWare Free. 

ZookaWare Free har en lidt mere spændende brugerflade og et par enkelte funktioner, der skiller sig ud fra Cleaner One Pro. Hvis det lyder som noget interessant, så kan du læse mere om og downloade ZookaWare Free gratis her.

Konklusion

En computer er et af vores vigtigste redskaber i hverdagen. Uden den er der ikke mange ting, der hænger sammen. Derfor er det også vigtigt, vi tager os af dem, og sørger for, de kører, som de skal. Med et program som Cleaner One Pro kommer du godt på vej, og derfor kan det klart anbefales alle og enhver med en stationær eller bærbar computer. 

Download Cleaner One Pro 6.6.0.1646 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
851

Version
6.6.0.1646

Tilføjet
30-10-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS

Størrelse
157 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Trend Micro Incorporated
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
851
Version
6.6.0.1646
Tilføjet
30-10-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS
Størrelse
157 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
30-10-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Trend Micro Incorporated
0 0 1

Afinstallering af Cleaner One Pro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Cleaner One Pro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Cleaner One Pro, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Cleaner One Pro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.