Programmer » Utilities » Disk oprydning

ZookaWare Free download

Download ZookaWare Free gratis her

Er du træt af at din computer er alt for langsom? Det tror jeg nok, mange ville kunne nikke genkende til. Vores computere er blevet en meget integreret ting i vores hverdag om det så er i fritiden eller på arbejdet. Så skal det altså også bare fungere ordentligt. 

Men dette er et problem, som alle computere en dag vil rende ind i. I takt med du installerer og afinstallerer filer fra dit system, så er der bare filer, som ikke ryger med. Til sidst bliver det til mange filer. Der skal ryddes op, og det kan du med ZookaWare Free.

Scan dit system for restfiler

ZookaWare Free er et program dedikeret til at optimere dit system. En af de bedste måder at gøre dette på, er at scanne din computer for rester af filer (junk files) og programmer, du ikke længere har mere. 

ZookaWare Free er allerede indstillet til at gennemsøge de 51 mest normale lokationer på dit system, hvor dette sker. Efter en scanning vil du kunne se, hvor mange filer der er fundet, og så slette dem. Sådan kan du få peak performance!

Defragmenter dit drev

En anden ting som ZookaWare Free kan gøre, det er at defragmentere dit drev. Hvad er det egentligt? I sin teoretiske essens er det lidt kompliceret. Når du installerer filer, så bliver de typisk indskrevet på dit drev på en måde, der gør, de ligger tæt på hinanden. Så er det hurtigere for et program at køre og fungere. 

I takt med man installerer og sletter kan der dog ske fejl, og så bliver dit drev fragmenteret. Så tager det længere tid for et programs filer at snakke med hinanden. Ved at defragmentere dit drev, flytter ZookaWare Free de filer, der hører sammen, tættere på hinanden og gør derfor responstiden kortere. 

Optimiser dine browsere og Windows

ZookaWare Free kan også gå ind og hjælpe dig med at se, hvilke programmer, der er sat til at køre når du for eksempel starter Windows op eller Google Chrome. For hvert program, der skal starte med disse to, tager det længere tid for dem at loade, og de bliver også langsommere i praksis. 

Så hvis du synes, at Google Chrome kører langsomt, så kan du gå ind og se, om der er en masse programmer, der starter op med Chrome, som egentligt ikke burde det. Så kan du bare slå dem fra. 

Traditionelt design inspireret af antivirusprogrammer

Da vi fik ZookaWare Free på hænderne, troede vi først, det var et antivirusprogram. Startsektionen har en stor knap, hvor der står “Scan”. Men efter scanningen var det tydeligt, at programmet er en optimizer og ikke antivirus. 

Så designet vil du nok finde velkendt på den gode måde. Alt er sat op i overskuelige og logiske sektioner, så det er nemt at finde de værktøjer, du vil bruge. 

Supplerende software

Nu hvor din computer er blevet optimeret, så kunne det også være en god ide at optimere dit eget privatliv. Når du bruger internettet, er der mange virksomheder, der gerne vil have din information, så de kan reklamere for deres varer til dig. Med UrbanVPN kan du holde din aktivitet på nettet skjult, og dit privatliv vil takke dig for dig. Hvis du vil læse mere om eller downloade UrbanVPN kan det gøres gratis her.

Konklusion

Hvis du er træt af, din computer kører for langsomt, og du leder efter en gratis løsning, så er ZookaWare Free et godt bud. Det er gratis, har mange gode værktøjer, og kører hurtigt og effektivt. Det kan kun anbefales.

Download ZookaWare Free 5.2.0.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
863

Version
5.2.0.9

Tilføjet
22-07-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
10.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ZookaWare
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
863
Version
5.2.0.9
Tilføjet
22-07-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
10.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ZookaWare
0 0 1

Afinstallering af ZookaWare Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ZookaWare Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ZookaWare Free, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ZookaWare Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.