Programmer » Utilities » Diverse utilities

Partition Wizard Free download

Download MiniTool Partition Wizard free gratis her

Opdelingen af ens harddisk i mindre dele er en kendt praksis inden for den computer tekniske verden. Dette er der mange forskellige grunde til, men opdelingen kan blandt andet være med til at gøre din maskine hurtigere og fungere som et beskyttende led (ud over det antivirusprogram, som du selvfølgelig allerede har installeret på din PC) mod cyberangreb, virus og malware. 

I de nedenstående afsnit vil vi forsøge at redegøre for nogle af argumenterne for, hvorfor partition (eller opdeling) af din disk kan være en god idé, samt hvordan det fungerer og hvad du skal være særligt opmærksom på, hvis du ikke er vant til at bruge denne slags programmer. 

Hvordan fungerer harddisk partitionering?

Partitionering henviser til den teknologiske praksis hvor ens harddisks software opdeles i mindre emner. Ens operating system (altså styresystem) aflæser de opdelinger som er indlagt og behandler dem herefter som deres egen usammenhængende entitet.

Det er faktisk denne proces som man bruger på Mac enheder, hvis man gerne vil bruge Windows styresystemet, sideløbende med MacOS. 

Hvis du installerer et program såsom Parallels Desktop til Mac, som vores kollegaer har skrevet en artikel om på linket, så beder programmet dig eksplicit om at opdele din harddisk, så du kan køre begge programmer samtidigt. 

Men dette er ikke den eneste gode grund til at gøre brug af et stykke partitions software, som det vil fremgå i næste afsnit. 

Hvorfor kan det være en rigtig god idé for dig at bruge harddisk partition? 

I det ovenstående eksempel med Mac’en, gav det mening at opdele harddisken, for på denne måde kan du godt køre to forskellige styresystemer - for som tidligere nævnt, så opfatter computeren de to sektioner som deres egen enhed. 

Men du behøver ikke kun at bruge programmet til at have flere styresystemer kørende synkront, for at kunne gøre brug af en partition. 

Først og fremmest kan det forbedre din datasikkerhed. I og med at din disk vil have forskellige dele til sig, vil det også være langt sværere for hackere og malware at tilgå din information, eller at slette dine filer og dokumenter uden at du ved det, fordi de i realiteten kun kan tilgå den del af din disk, som der er åbent for. 

Så i situationer hvor du ellers ikke ville have mulighed for at opstarte din computer, fordi den var fyldt med virus (f.eks. hvis du ikke har installeret et antivirusprogram), så vil du muligvis kunne åbne en af dine andre partitioner op, som ikke er blevet påvirket. 

Til sidst kan det nævnes, at partition generelt gør det muligt for dig at gøre brug af harddiskens fulde kapacitet. 

Pas altid på, når du bruger disk oprydningsprogrammer

Det er altid vigtigt at tage nogle forholdsregler, inden du begynder at opdele din computer.  Det samme gør sig gældende for dette program - det er et kraftigt værktøj, du har adgang til. I forbindelse med ændringer i din harddisk, er der altid en fare for at komme til at slette eksisterende indhold, som det var meningen, du ville beholde. 

Hvis du skulle være kommet til at slette nogle filer, så indeholder Partition Wizard en data recovery funktion, som kan hjælpe dig med at få ødelagte og slettede filer tilbage.

Ellers har vi også en liste over programmer, som kan kopiere og lave backup af din harddisk, inden du begynder at ændre på dens indhold. 

Andre værktøjer, som kan hjælpe med at gøre din computer hurtigere

Hvis du var inde og kigge på denne disk partition manager, fordi du gerne ville have en hurtigere computer, så kan vi også anbefale de følgende programmer, som specialiserer sig inden for lige netop dette aspekt:

CCleaner er et gratis program, som hjælper med at optimere din computer gennem nogle få scanninger, analyser og indstillinger. Programmet er et af de mest populære på markedet, netop fordi det er billigt, nemt at bruge og er udviklet ud fra et princip om brugervenlighed. 

Hvis du gerne vil have endnu flere valg at vælge imellem, når du sidder og skal have din ældre computer til at køre, som om den var spritny, så kan vi også anbefale optimerings-programmet AVG PC TuneUp, som kan prøves gratis på linket her på siden - den fulde version koster dog penge. 

Konklusion

Minitools partition manager fungerer overordnet som den skal - og den kan hjælpe med at gøre det nemmere at overskue den proces, der ligger i at skulle lave en opdeling af ens harddisk. 

Derudover får du også en masse andre supplerende software værktøjer med, som du også kan bruge. 

Sørg selv for at gemme dine data inden du begynder at bruge programmet, da du ellers kan risikere at miste værdifulde filer og programmer, uden mulighed for at få dem tilbage igen. 

Designet er ikke det flotteste vi har set - men det er heller ikke lige så kedeligt og standard som mange andre lignende programmers design er. 

Den gratis version er fin i sig selv - men der er så mange forskellige betalte versioner, at det kan være svært at se sig ud af, hvad man bør vælge og hvad der er unødvendigt. 

Download Partition Wizard Free 12.5 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
586

Version
12.5

Tilføjet
29-09-2021
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
176 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MiniTool
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
586
Version
12.5
Tilføjet
29-09-2021
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
176 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
15-10-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MiniTool
0 0 1

https://www.minitool.com/help-pw/eula.html

Afinstallering af Partition Wizard Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Partition Wizard Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Partition Wizard Free, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Partition Wizard Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.