Programmer » Sikkerhed » VPN

UrbanVPN download

Download den hurtige VPN UrbanVPN gratis her

Vil du føle dig mere tryg på internettet? Så er der en række ting, du skal være opmærksom på. Når du bruger internettet, er det som at gå igennem en dør til dit eget hjem. I virkeligheden er din dør låst, og du vælger selv, hvem du låser ind. På internettet kan folk fra hele verden ruske i din dør, og komme ind og se, hvad det er, du gemmer på. 

Det er her, hvor VPN kommer ind i billedet. Med en VPN i hånden kan du beskytte din forbindelse på internettet, ved at maskere den fra udefrakommendes øjne. UrbanVPN er en gratis P2P VPN, der kan gøre livet mere trygt, når du bruger internettet.

Hvad gør en VPN som UrbanVPN?

VPN står for virtual private network, og er et program, der kan maskere og gemme din internetforbindelse ved at køre den igennem servere forskellige steder i hele verden. Det vil sige, selvom du sidder herhjemme i Danmark, så kan du få det til at ligne, du faktisk sidder i Bolivia eller i Tyskland. 

Det er også en god måde at holde din adfærd på internettet hemmelig. UrbanVPN enkrypterer nemlig din data, når du kører igennem deres servere. Det vil sige, firmaer, hackere og andre aktører på internettet ikke kan se, hvad det er, du faktisk laver. Det er lidt smart. 

Åbn op for låste hjemmesider

Måske har du oplevet, der er nogle hjemmesider, du ikke ikke kan få adgang til. Der er 2 store grunde til dette. Enten er det fordi, hjemmesiden ikke er tilgængelig her i Danmark. Det kan for eksempel være en statsejet mediekoncern, der kun tilbyder deres film og serier til landets beboere. Sådan er det med DR1 og TV2 for eksempel. Det kan man sagtens få adgang til i Danmark, men ikke i Tyskland. 

Det kan også være, din internetudbyder bevidst har blokeret siden for alle kunder. Sådan er det typisk med sider, der tilbyder downloads af film, spil og e-bøger gratis. Det er nemlig ulovligt. 

Med en VPN kan du undgå disse barrierer. For eksempel, hvis du vil bruge amerikansk Netflix, skal du blot sætte din forbindelse til at køre igennem en amerikansk server. Så viser din forbindelse sig som en amerikaner, og du kan bruge deres version af Netflix. 

Hvad er P2P?

UrbanVPN er en P2P VPN. P2P betyder “Peer to Peer”. Det vil sige, du indgår i et stort netværk mellem alle mennesker, der bruger UrbanVPN. Så når du forbinder dig selv til en server i Tyskland bliver det med hjælp af alle tyske brugere af UrbanVPN og hvis nogen vil bruge en dansk server, så er det dig, sammen med alle andre danskere, der deler jeres netværksressourcer. 

Det er også derfor, programmet er gratis som det er. Når det er fællesskabet og netværket, der står for størstedelen af forbindelsen til de forskellige servere, så ryger omkostningerne i bund. 

VPN er privatlivets garant

Vi tænker nok ofte, at internettet er noget, der altid har været her, og vi har altid brugt det. Og det er fordi, internettet er blevet sådan en vigtig ting og ressource i vores hverdag. Vi kan slet ikke leve uden det! Men internettet er en ret ny opfindelse taget alt i betragtning, og det betyder også, det ikke er alle, der helt forstår, hvad der sker i denne digitale verden. 

Vi søger rundt i den gode tro, at vi er sikre, og det hele sker privat. Men i baggrunden følger alle hjemmesider med og analyserer dig, dine vaner, hvad du køber, hvad du kan lide etc. En masse privat information, de egentligt ikke burde kunne tage fra dig uden lige. Men det gør de. 

En VPN sørger for ingen ved, det er dig, der bruger internettet, når du har det tændt. Hjemmesider som Google, Amazon, YouTube kan ikke samle alle disse personlige data op, fordi de kan simpelthen ikke se, hvem der gør det. 

Hvis du vil sikre dit privatliv fra snagende næser, så er VPN en rigtig god løsning, der ikke behøver at koste noget som helst. 

Design? Hvad er det?

Denne gratis og hurtige VPN har faktisk ikke rigtigt et design. Der er ikke nogen flot interface du kan bruge, nogle fine og prangende knapper, du kan lege rundt med. Når du downloader UrbanVPN, så kan du finde et lille igen nede på din værktøjslinje. 

Højreklikker du på ikonet, får du en liste op, med de lande, du kan forbinde dig selv til. Så vælger du bare det ønskede, giver programmet et halvt minut, og du er forbundet. Der er faktisk ikke mere ved det. Det er ret absurd, det ser man ikke ofte - den slags simplicitet. 

Alternativ software

UrbanVPN er en ret god VPN, men også lidt uortodoks i den måde, programmet køres på. Hvis man ikke bryder sig om ideen med P2P og helst bare vil have noget regulært, så kan NordVPN være et godt bud. NordVPN er kendt som en af de bedste VPN på markedet i disse dage, og koster ikke det store i abonnement. Du kan læse mere om og downloade NordVPN her.

Konklusion

UrbanVPN er en af de få gratis VPN, som kører hurtigt og effektivt med mange servere over hele verden. Programmet er let at bruge, og tilbyder dig høj sikkerhed, når du bruger internettet. Hvis du vil beskytte dit privatliv, og åbne op for hjemmesider, der er låste, så kan UrbanVPN klart anbefales.

Download UrbanVPN 1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
751

Version
1.0

Tilføjet
11-06-2020
Kompatible systemer
Windows, Android, iOS, macOS

Størrelse
1.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
UrbanVPN
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
751
Version
1.0
Tilføjet
11-06-2020
Kompatible systemer
Windows, Android, iOS, macOS
Størrelse
1.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
01-04-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
UrbanVPN
0 0 1
100 kr

Afinstallering af UrbanVPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere UrbanVPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find UrbanVPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle UrbanVPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.