Programmer » Utilities » Disk oprydning

Clean Disk Free download

Download Clean Disk Free gratis her

Er du ved at være godt træt af, din computer kører alt for langsomt? Det er ganske forståeligt. Computeren er et så essentielt værktøj i vores hverdag, så hvis den ikke kører, som den skal, så gør hverdagen det heller ikke. 

Derfor kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig et værktøj som Clean Disk Free, der kan gå ind, og rense din computer for unødvendige filer, der kun sløver dit system ned. 

Rensning af dine browsere

Noget af det, vi bruger mest på vores computer, det er internettet. Og når vi skal surfe på internettet, så bruger vi en browser. Hver gang vi besøger en hjemmeside, så bliver der downloadet information ned på din computer. Det er for eksempel information, en hjemmeside bruger for at starte op (cache) og cookies, der husker din information, søgevaner etc. som hjemmesiden kan bruge til at vise dig relevante reklamer. 

Men når man har besøgt tilpas mange hjemmesider, så kan al denne information godt begynde at hobe sig op, og potentielt sløve bøde din computer og browser ned. At skulle rengøre det selv kan tage lang tid, men med Clean Disk Free kan du blot markere de browsere, du vil rydde, og så gør den det for dig. Så burde du opleve et performanceboost.

Mindre systemrenselse

Det er ret tydeligt at Clean Disk Free mere er beregnet til at rydde op i browserdata, men du kan også få den til at rense ud i dine system files, temporary files, junk files fra diverse afinstallerede programmer for at få mere drive space.

Programmer på dit system efterlader nemlig altid et eller andet, selvom du afinstallerer dem. Det er typisk gendannelsesfiler, der bruges, hvis du installerer programmet igen. Så kan det huske dine indstillinger osv. Det kan også inkludere en masse andre ting. Men jo flere af dem, der er på dit system, jo langsommere kører det, og så skal der renses ud. 

Super simpelt design passende til begyndere

Hvis du ikke er særlig teknisk anlagt, når det gælder computere, så er der mange af disse tunings-programmer, der kan virke overvældende i begyndelsen. Men her er der ikke mange elementer, der kan forvirre. 

Hele brugerfladen er sat systematisk op. I toppen har du 3 faneblade: Search, Search Result, About. Search viser dig, hvad der er installeret på din computer, og hvad du kan rydde op i. Så skal du bare sætte flueben i de kasser, du gerne vil rense. 

Search Result fortæller dig ganske simpelt, hvad og hvor meget, der blevet ryddet op, og About er mest til redigering af indstillinger såsom sprog. 

Alternativ software

Hvis du leder efter et program, der har lidt mere styrke i sig, så kan du kigge på ZookaWare Free. ZookaWare Free har langt flere muligheder for at forbedre hastigheden på dit system, men det er på samme tid også en del mere kompliceret at bruge effektivt. Hvis du føler, du har ekspertisen, så er det et klart bedre valg. Hvis du er mere tryg ved simplicitet uden vedhæng, så er Clean Disk Free et bedre valg. Hvis du vil læse mere om eller downloade ZookaWare Free, så kan det gøres gratis her

Konklusion

Disk cleaning behøver ikke være en kompliceret sag, det beviser Clean Disk Free i hvert fald. Hvis du er træt af, din computer er langsom, og du har brug for en nem løsning, så finder du den her.

Download Clean Disk Free 2.6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
723

Version
2.6

Tilføjet
15-09-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
93 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Orderprog
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
723
Version
2.6
Tilføjet
15-09-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
93 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
01-04-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Orderprog
0 0 1

Afinstallering af Clean Disk Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Clean Disk Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Clean Disk Free, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Clean Disk Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.