Programmer » Utilities » Disk oprydning

Active ZDelete download

Download Active ZDelete gratis her

Vidste du at når du sletter filer på din computer, så er det ret let at gendanne dem? Man kan finde meget gratis software på nettet, der er i stand til at gøre dette. Men har du interesse i, at det sker?

Hvis du gerne vil slette filer permanent, så de ikke kan gendannes, så skal du prøve Active ZDelete.

En tryghed i sit privatliv

Hvorfor er det smart at kunne slette filer permanent og uden mulighed for gendannelse? Tjah, det kan lyde som om, det er noget kriminelle mafiosoer bruger i deres hverdag, men rent praktisk er det et værktøj alle kan have brug for. 

Hvis du for eksempel skal sælge din gamle computer til en anden person, du ikke rigtig kender, så er det virkelig en god ide at slette al data. Tænk hvis personen, du solgte computeren til begynder at gendanne meget af din data. Det er en skræmmende tanke, ikke?

I mange virksomheder er denne type program også vigtig, specielt hvis man skiller sig af med gamle computersystemer etc. Man skulle jo nødig have at sensitiv firmainformation blev lækket. 

Active ZDelete følger militærprotokoller for dens slettelsesprocess, hvilket vil sige, det er et stykke software, du kan regne med. 

Minimalistisk design til få funktioner

Active ZDelete har ikke det store hav af funktioner. Du trykker på et par knapper for at slette filer permanent, det er det. Derfor er der heller ikke nogen grund til at lægge alt for mange kræfter i designet. Det er et program, man bruger én gang, og så er det det. 

Brugerfladen består af tre knapper, der hver giver dig mulighed for at slette ting. Trykker man på en af knapperne, åbner stifinderen. Så vælger du bare, hvad der skal fjernes, og det er det. 

Supplerende software

Privatliv er en skøn ting, og der er mange gratis typer af software, du kan bruge til at sikre dig selv lidt mere. For eksempel kunne du overveje også at anskaffe dig en VPN-klient såsom UrbanVPN, der kan downloades gratis her. En VPN beskytter din identitet og internetadfærd nemt og sikkert.

Konklusion

Hvis du har brug for at slette filer permanent, kan det gøres let med Active ZDelete. Derfor kan det varmt anbefales.

Download Active ZDelete 12 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
746

Version
12

Tilføjet
30-10-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
LSoft Technologies Inc.
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
746
Version
12
Tilføjet
30-10-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
30-10-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
LSoft Technologies Inc.
0 0 1

Afinstallering af Active ZDelete

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Active ZDelete fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Active ZDelete, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Active ZDelete være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.