Programmer » Sikkerhed » VPN

Trust.Zone VPN download

Download Trust.Zone VPN gratis her

Data og dens forvaring og udveksling er et af de mest debatterede emner i denne digitale tidsalder. Hvad er det, vi deler på internettet, og hvad er det, folk kan og må bruge det til? Den digitale verden er kort sagt et sted, hvor ingen af os rigtig ved eller kan beslutte os for, hvordan vi skal opføre os. 

Når du bruger internettet, efterlader du mange spor, der fortæller mere om dig end du tror. Forskellige selskaber og virksomheder er interesserede i denne data for enten at sælge det videre, eller for at lettere kunne dirigere marketing mod dig. Derfor kan det være smart at anskaffe sig en VPN som Trust.Zone VPN. 

Hvad er en VPN? En kort forklaring

VPN står for Virtual Private Network, og det eneste, der egentligt er vigtigt for dig at vide i denne sammenhæng er, at en VPN laver en sikker forbindelse mellem dig og internettet, der sørger for du kan søge anonymt, undgå at blive spioneret på og undgå cyberangreb. 

En VPN har sine egne private servere, hvor du kan re-route din forbindelse igennem i stedet for den, som din internetudbyder normalt forsyner dig med. Du kan for eksempel forbinde dig til en server i Australien, og så vil det ligne, din forbindelse kommer derfra og ikke Danmark. Du kan altså ikke spores.

Servere i alle verdensdele

Som nævnt ovenover forbinder en VPN dig til en anden server, end den du normalt ville blive routet igennem af din internetudbyder. Det hjælper dig med at holde dig skjult, så man ikke kan føre dine handlinger på internettet tilbage til dig. 

Med Trust.Zone VPN kan du forbinde til forskellige VPN-servers i alle verdensdele, om det så er Afrika eller Sydamerika. Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at jo længere væk serveren er, desto ringere kan forbindelsen ende med at blive. Så hvis du er i Danmark, er det måske bedst at forbinde til en server i Tyskland eller England. 

Fordelene med anonymitet

Alle mennesker kan godt lide at have noget privatliv. Der er ikke nogen, der synes, det er rart, hvis der var en person, der hele tiden stod og kiggede på dig igennem dit vindue. Så har man gardiner eller persienner til at lukke af. 

Det har man ikke nødvendigvis på internettet. Her kan alle med den rette viden holde øje med, hvad det er du laver og downloader. Det eneste de skal gøre, er at ringe din udbyder op, og bede om din data. Men har du en VPN ved hånden er det som om, du er forsvundet. Den data, du sender ud, bliver opbevaret på din VPN’s producents servere, og typisk bliver dataene slettet med det samme, så ingen regering eller ordensmagt kan opkræve den. Det kan disse firmaer, fordi de typisk har hovedsæde på forskellige caribiske øer, hvor lovene tillader dem at skille sig af med den data, som man ikke kan herhjemme. 

Minimalistisk og simpelt design

Trust.Zone VPN er et meget lille og kompakt program, der ikke indeholder uendelige mængder af tabs og funktioner. Derfor er det brugervenligt og behageligt at bruge.

Det eneste du umiddelbart skal holde øje med i programmet, er listen over servere. Her kan du vælge, hvor din forbindelse skal routes hen til om det er Sydafrika eller Brasilien. Du kan skifte mellem dem på ethvert tidspunkt. 

Hovedmenuen viser dig bare, om du er forbundet, og hvor meget data du har brugt, og hvor meget du har tilbage. 

I programmets bund har du knapperne, der fører dig til de forskellige menuer og settings. I midten af disse knapper har du et skjold. Hvis du trykker på skjoldet, tænder og slukker du for din VPN. 

Alternativ software

En anden VPN der også er værd at kigge lidt på, er Radmin VPN. Radmin VPN er en gratis VPN, der tilbyder høj hastighed og sikkerhed. Der er også en indbygget LAN-funktion, der gør det lettere for dig og dine venner at spille med hinanden til LAN-parties. Hvis du vil læse mere om og downloade Radmin VPN kan det gøres gratis her

Konklusion

Hvis du værdsætter dit privatliv, og ikke ønsker alt og alle frit skal kunne kigge på, hvad du laver, når du bruger internettet, så er en VPN noget for dig. Trust.Zone VPN er en fin, gratis og anonym VPN, der kan bruges til dette formål. Derfor kan det kun anbefales.

Download Trust.Zone VPN 1.1.1068 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
584

Version
1.1.1068

Tilføjet
19-05-2020
Kompatible systemer
Windows, iOS, Android, Linux

Størrelse
39.3 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Extra Solutions
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
584
Version
1.1.1068
Tilføjet
19-05-2020
Kompatible systemer
Windows, iOS, Android, Linux
Størrelse
39.3 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
22-05-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Extra Solutions
0 0 1

Afinstallering af Trust.Zone VPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Trust.Zone VPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Trust.Zone VPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Trust.Zone VPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.