Programmer » Sikkerhed » VPN

Radmin VPN download

Opret gratis en LAN-forbindelse uden begrænset tilslutninger med Radmin VPN. Programmet kan downloades her.

Radmin VPNs funktion er ligetil, programmer lader dig oprette din egen LAN-forbindelse. Gennem denne LAN-forbindelse kan dine kollegaer eller venner tilslutte sig. På den måde kan I med lethed, spille eksempelvis lokale computerspil. Der ingen begrænsninger på hvor mange I tilslutter jer netværket, og begrænsningen på hastigheden er 100Mps. Så på den måde burde I ikke have nogle problemer, uanset hvor mange I er.  

Hvis du downloader Radmins fjernstyringsprogram her. Så kan du gennem denne forbindelse også arbejde på din kontorcomputer, fra eksempelvis din bærbar. Sikkerheden er også vigtig for udvikleren, og du er derfor altid sikret at din oprettet forbindelse ikke har nogle trusler.

Alt i alt så virker Radmin VPN som vi forventede. Mange alternative programmer har hastighedsbegrænsninger, og ellers koster de en del. Men Radmin VPN har høj hastighed tilgængelig, og er samtidig helt gratis. Både installation og opsætning er desuden også yderst brugervenligt, så det kræver ikke den store teknologiske viden for at få til at virke.

Download Radmin VPN 1.0.3447 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.323

Version
1.0.3447

Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
20.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Famatech
Detaljeret information
Downloads
1.323
Version
1.0.3447
Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
20.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Famatech
5 0 2

Afinstallering af Radmin VPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Radmin VPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Radmin VPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Radmin VPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.