Programmer » Sikkerhed » VPN

NordVPN download

Download NordVPN lige her og få en konkurrencedygtigt VPN på din computer

NordVPN anses på nuværende tidspunkt som en af markedets allerbedste, og det er af ganske gode grunde. NordVPN har 4.680 servere rundt om i hele verden, og har en politik om ingen-Logfiler, hvilket betyder at du kan være sikker på at dit privatliv forbliver privat, også gennem en VPN.

NordVPN tilbageholder ikke efterladt data. NordVPN er desuden udviklet til en række forskellige systemer som: Android, MacOS, iOS (iPad, iPhone), Android TV, Chrome, Firefox og Windows. Det er Windows versionen du finder her på siden. Med NordVPN kan du forbinde til seks enheder på samme tid, hvilket for det fleste er langt mere end rigeligt.

Hvis du ønske nogle af de andre systemversionen, så bedes du benytte dig af dette link.

Hvad er en VPN?

VPN er en forkortelse af Virtual Private Network, og fungerer som en slags mellemled mellem din internetudbyder og den server, som du ønsker at oprette forbindelse til.

I mellemleddet er der en proxyserver. En proxyserver er en server, som har en ’falsk’ geografisk lokation et eller andet sted i verden – med NordVPN kan du selv vælge hvilket land, som du ønsker at forbinde dig til. Fordelen ved dette er, at hvis nogle uvedkommende ønsker at lokalisere dig, så finder de altså den ’false’ geografiske IP-adresse fremfor din lokale. Dette resulterer blandt andet i anonymitet, da det er umuligt at se hvor du surfer fra helt præcist.

Hertil bedes der opmærksomhed på, at hvis du forbinder dig til en proxyserver, som er lokaliseret i et andet land, så er der danske hjemmesider, som ikke kan besøges. Eksempelvis er det ikke muligt at besøge din e-Boks. Medmindre at du forbinder dig til en dansk proxyserver – eller afbryder din proxyforbindelse. 

Fordele og ulemper ved benyttelse af VPN

Hvis vi starter med fordelene ved benyttelse af en VPN som NordVPN, så er det første anonymiteten. Det er stort set umuligt for uvedkommende at holde øje med din surfing, da du geografisk er placeret i et andet land, hvilket fører til den næste fordel. I og med at du er geografisk placeret i et andet land, så har du også adgang til ellers blokerede hjemmesider. Med NordVPN kan du selv vælge hvilket land, som du ønsker at forbinde dig til. Hvis du forbinder dig til en amerikansk proxyserver, så har du fri adgang til den amerikanske Netflix, Hulu og andre streamingtjenester. Den amerikanske Netflix har et væsentlig større sortiment af TV, film og serier, som du altså så har adgang til. Du kan desuden sagtens tilknytte dig den amerikanske Netflix med din danske Netflix konto.

Den velkendte ulempe ved benyttelse af en VPN er at ens internetforbindelse bliver langsommere. Det gør den simpelthen fordi at ens internetudbyder først skal tilknytte dig til proxyserveren, for dernæst at forbinde til den ønskede destinationsserver. Denne ulempe er dog fuldstændig afhængig af hvilken VPN du benytter dig af. Med NordVPN oplevede vi ikke, at vores internetforbindelse blev sløvet, hvilket vi selvfølgelig anser som et kæmpe plus.

Priser og vilkår

NordVPN er abonnementsdrevet, og dertil kan du selv vælge hvilket abonnement, som passer dig bedst. Dine valgmuligheder lyder følgende:

1-måneds plan, som koster 76 DKK om måneden.

1-års plan, som koster 36 DKK om måneden.

2-års plan, som koster 20 DKK om måneden.

3-års plan, som koster 17 DKK om måneden.

Dertil har du 30 dages penge retur-garanti, hvis du utilfreds med NordVPN.

Sammenlignet med lignende VPN programmer, så er prisen ret attraktiv og alt efter hvilken plan du tegner – så er beløbet i den lave ende.

NordVPN er det nye sort

VPNs er langt fra noget nyt, og der eksister en del forskellige at vælge imellem, men i og med at teknologien hele tiden er udviklende, så er det som regel en fordel at vælge en af de nyere VPNs for at få det meste ud af pengene. NordVPN blev udgivet i 2012 og i 2017 fik det stor medvind, da det ligeså stille begyndte at få op for de forskellige teknologi interesserede, hvor stærk en VPN det er. NordVPN benytter sig nemlig af de seneste teknologiske udviklinger, hvilket betyder at vi i dag sidder med et yderst gennemført stykke software. De velkendte ulemper såsom sløv forbindelse er slet ikke aktuelt med NordVPN.

Design og brugervenlig

En VPN kan være absurd uoverskuelig, hvis den ikke er designet til brugervenlighed. Men egentlig er en VPN slet ikke så besværlig, som det kan lyde. Vi har forsøgt at skære det ud i pap, og det samme har NordVPN. Efter download og installation bliver du mødt af en grænseflade med et minimalistisk, moderne design.

Du finder alle funktioner lige hvor du ønsker dem, og generelt er grænsefladen ret overskuelig at gå igennem. På forsiden har du et lille kort, som du let kan navigere igennem og finde det land som du ønsker at oprette forbindelse til.

Kortet fungerer egentlig ret fint, men hvis du ikke er geografisk stærk, så frygt ikke. Der er også muligt at se en liste over landene, som du selvfølgelig også kan vælge imellem.

Ved at trykke på det enkelte lande, så har du også mulighed for at vælge specifikke proxyservere i landene. Med de 4.680 servere, så har du en del at vælge imellem, og du finder helt sikkert en, som passer dig bedst.

De mange proxyservere kan hurtigt blive uoverskuelige, og derfor er det oplagt at benytte dig af den brugbare favoritfunktion. For at oprette en favoritliste, så skal man blot bogmærke de forskellige proxyservere ved at klikke på et hjerte, og dernæst finder du dem hurtigt i din favoritliste. Et eksempel ses nedenstående.

NordVPN er i bund og grund designet med brugervenlighed i tankerne, og det kræver ikke lang tid med programmet installeret, før at man lynende hurtigt kan navigere rundt i de forskellige funktioner.

Konklusion

Det er ingen hemmelighed at der eksister en del forskellige VPN softwares at vælge imellem, men desværre, så er rigtig mange af dem en skuffende fornøjelse at benytte. Størstedelen af VPNs virker næsten forhastende, og ikke færdiggjorte. NordVPN udskiller sig væsentligt, hvilket også har resulteret i den høje popularitet. NordVPN er veludviklet, og bliver ofte opdateret, hvilket betyder at man sagtens kan tegne et 3-plans abonnement, og stadig have et yderst funktionelt stykke software i alle tre år.

I bund og grund er NordVPN en af markedets bedste VPN softwares, som har fået maksimalt antal stjerner og massere af ros, og efter vores test, så er vi nødsaget til at give det samme. Et veludviklet stykke software, som fjerner ellers tidligere ulemper ved VPNs.

En varm anbefaling herfra. 

Download NordVPN 6.30.10.0 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
567

Version
6.30.10.0

Tilføjet
17-07-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux

Størrelse
15.0 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NordVPN
Detaljeret information
Downloads
567
Version
6.30.10.0
Tilføjet
17-07-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux
Størrelse
15.0 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
09-07-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NordVPN
5 0 2
14 DKK / md. kr

Afinstallering af NordVPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere NordVPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find NordVPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle NordVPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.