Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

Avast! Free Antivirus download

Download avast! Free Antivirus på dansk her. Det er et populært og gratis antivirus-program, der effektivt beskytter din PC imod virus og spyware. Du kan også med det samme få fat i den fulde version af progammet via linket herover.

Vi lever i dag i en verden, hvor brugen af computere fylder forholdsvis meget. En stor del af den danske befolkning ejer efterhånden en computer, og den bliver flittigt brugt af både unge samt ældre i forskellige husstande rundt omkring i Danmark. Computeren bliver hyppigt brugt til alt fra onlineshopping og generel browsing på internettet til mere arbejds- samt skolerelaterede foretagender. I den forbindelse findes der i dag næsten ingen begrænsninger for, hvad du kan lave via din computer. Computeren er altså med andre ord gennem de sidste år blevet til et funktionelt værktøj, der hjælper os med at komme lidt nemmere igennem en ellers måske travl og hektisk hverdag. Selvom internettet og den teknologiske udvikling på mange områder har givet os en masse gode muligheder, lurer der dog også en del farer og uvelkomne gæster gemt. Disse farer og uvelkomne gæster er også bedre kendt i form af bl.a. virusser, hackerangreb, spyware og malware, som det er meget vigtigt at beskytte sig mod.

I mange tilfælde kræver det desværre ikke meget mere end et forkert klik eller et uopmærksomt øjeblik før, at du står i en ærgerlig situation med din computer. Derfor er det essentielt at, du passer godt på din computer – både udvendigt, men også særligt indvendigt. For at din computer holder sig i rigtig god form, kræver det altså en vis grad af vedligeholdelse. Dette gør de fleste computerejere gennem download og installation af forskellige softwares og beskyttelsesprogrammer heriblandt antivirusprogrammer. Ligesom med andre typer programmer, så findes der også at hav af forskellige beskyttelsesprogrammer, og det kan ofte være svært at danne sig et overblik over hvilket program, der passer bedst til dig og din computer. Et eksempel på et velfungerende antivirusprogram er avast! Free Antivirus, der gør sig særligt interessant med sin brugervenlighed og erfarenhed på markedet.

Hvorfor er det vigtigt at have et antivirusprogram?

Det første du bør undersøge er, hvilken browser du typisk benytter dig af. En god og velfungerende internetbrowser, kan være det første skridt mod en sikker og altså risikofri computer, da mange af truslerne mod din computer kan gemme sig på internettet. Hvis du overvejer at skifte internetbrowser, kan du med stor fordel besøge vores browserkategori med anmeldelser af forskellige internetbrowsere ved at klikke her. Det er dog ikke altid at truslerne ligger gemt i din browser, og det er her, du højst sandsynligt får behov for at installere et antivirusprogram, der renser din computer, og beskytter dig mod trusler som eksempelvis kommer fra andre softwares.

avast! Software er en udvikler med erfaring

Når man vælger et antivirusprogram, kan det være svært at beslutte sig, da der i dag findes så mange forskellige på markedet. De fleste foretrækker dog et beskyttelsesprogram, der har flere års erfaring. avast! Software har eksisteret siden 1991, og har gennem årene udviklet sig til en producent, der leverer netop den sikkerhed til din computer, som enhver bør have.
I dag leverer avast Software generel beskyttelse imod virusser og spyware gennem en række forskellige programmer, der både findes i gratis- og pro-versioner, herunder avast! Free Antivirus. Desuden scanner avast! Free Antivirus bl.a. dine indgående e-mails for eventuel malware, der måtte gennem sig i din indbakke.
Synes du, at avast! Free Antivirus lyder interessant, så kan du læse mere om avast! Software på deres egen hjemmeside ved at klikke her.

Tilgængelighed

Inden du beslutter dig for, hvilket antivirusprogram du downloader på din computer, er det essentielt, at du med din type computerplatform har mulighed for at hente programmet. For de fleste udviklere af softwares er det dog generelt vigtigt, at deres programmer er udviklet til så mange typer af operativsystemer og platforme som muligt, og her er avast! Free Antivirus altså heller ingen undtagelse. Programmet er både tilgængeligt for det klassiske Microsoft Windows, Mac og Android. Der findes i den forbindelse efterhånden flere og flere brugere af computere med et Mac operativsystem, og hvis du er en af dem, kan du med fordel trykke her, for at læse mere om download af avast! Free Antivirus til din Mac.

Brugervenlighed

Et andet punkt der betyder meget ved valg af antivirusprogram er brugervenligheden. Et beskyttelsesprogram skal være nemt at navigere rundt i – både for nybegynderen og den mere avancerede brugere. avast! Free Antivirus er gennem tiden blevet et flot og veludviklet program med et nydeligt design, som mange computerbrugere har stor gavn af. Til gavn for de danske brugere er der også kommet dansk tale i antivirusprogrammet avast! Free Antivirus. Denne særlige feature lader dig jævnligt vide, hvad programmet egentlig foretager sig på din computer, hvilket kan give dig en vis form for tryghed og tillid til programmet. Der er dog også mulighed for at deaktivere denne feature, hvis du ikke finder den relevant for dig. Med andre ord er avast! Free Antivirus et antivirusprogram, der har forskellige features og muligheder tilpasset til forskellige præferencer og behov. 

Inspiration til alternative antivirusprogrammer

Som tidligere nævnt findes der i dag et væld af muligheder, når det kommer til valg af beskyttelsesprogrammer. Det kan være en jungle at finde rundt i udvalget af programmer og de enkelte features, der adskiller ét bestemt program fra sine konkurrenter. Derfor kan det være rart at have et overblik over forskellige programmer, inden du tager en endelig beslutning omkring, hvilket beskyttelsesprogram du ønsker at downloade. Et eksempel på et andet beskyttelsesprogram, der også er gratis og er tilgængeligt for både Microsoft Windows og Mac, er AVG AntiVirus Free. Du kan også med fordel besøge vores browserkategori omhandlende beskyttelsesprogrammer ved at trykke her, hvor du finder anmeldelser af en række programmer, der alle har til formål at optimere din computers sikkerhed.
Hvis du dog beslutter dig for at downloade avast! Free Antivirus, kan du med stor fordel supplere dette program med andre programmer. Her kan det være en idé at downloade en firewall, hvor vi bl.a. kan anbefale programmet Sygate, der også er gratis, og som yderligere beskytter dig mod eksempelvis hackere eller trojanske heste.

Konklusion

Hermed kommer en lille konklusion på anmeldelsen, og hvorfor du bør vælge avast! Free Antivirus som dit antivirusprogram til din computer. avast! Free Antivirus er et enkelt antivirusprogram, der med sin gode brugervenlighed og glimrende tilgængelighed, skaber rammerne for din computers sikkerhed. avast Software er en erfaring udvikler, og derfor får avast! Free Antivirus også en anbefaling herfra.

Download Avast! Free Antivirus 18.5 (Dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
40.464

Version
18.5 (Dansk)

Tilføjet
13-03-2003
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10

Størrelse
7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AVAST Software
sales@avast.com
Detaljeret information
Downloads
40.464
Version
18.5 (Dansk)
Tilføjet
13-03-2003
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10
Størrelse
7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AVAST Software
4 0 66

Afinstallering af Avast! Free Antivirus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Avast! Free Antivirus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Avast! Free Antivirus, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Avast! Free Antivirus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.