Programmer » Sikkerhed » VPN

Hola (32-bit) download

Gå på nettet hurtigere og få adgang til flere hjemmesider ved at downloade Hola gratis.

NB: Hola kan ikke længere downloades her på Download.dk. Hvis du leder efter et VPN-værktøj, så har vi en hel kategori med den type software, som du kan besøge ved at klikke lige her.

Hola er et VPN-værktøj, der gør det muligt for dig, at ændre din IP-adresse, så det eksempelvis fremstår som om, at du befinder dig i USA. Dermed kan du tilgå hjemmesider og online indhold, der ellers kun er tilgængeligt for folk, der befinder sig i netop det område, som du vælger.

Med Hola kan du vælge fra et enormt udvalg af lande, så du altid har adgang til alt indhold. Programmet er gratis at downloade her fra siden, og tager blot et par sekunder at installere. 

Få blandt andet adgang til USA’s Netflix

VPN’er er blevet rigtig populære i de seneste år. Ikke blot blandt tech-nørder, men også blandt helt almindelige mennesker. En stor grund til dette er, at du med en VPN eksempelvis kan indstille den til USA og derved få adgang til det amerikanske Netflix-bibliotek.

Den amerikanske Netflix har selvfølgelig et langt større udvalg af både film og serier, end det udvalg som vi har adgang til på den danske udgave af Netflix. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for lignende streaming-sider samt andre platforme og hjemmesider, hvor indhold er forbeholdt folk fra en bestemt nation.

Gratis adblocker følger med

Hola installerer sig selv som en browser, der har samme udformning som Chrome. Derved får du VPN-værktøjerne direkte i browseren. Det er dog ikke den eneste feature, der er at finde i Hola. Du får nemlig også en adblocker med helt automatisk, som også er at finde i browseren.

Adblockeren fjerner alle de reklamer og pop-ups, som du ellers ville støde på, og derved opnår du også en langt hurtigere og sikrere browsing på internettet. Du skal derudover heller ikke ud og finde eller investere i en ny adblocker, da denne altså følger automatisk med.

64-bit versionen

Udgaven af Hola som du her på siden kan downloade gratis er 32-bit udgaven. Ønsker du dog i stedet for at downloade 64-bit udgaven kan dette gøres ved at følge dette link.

Alternativer

Hola er selvfølgelig ikke det eneste VPN-værktøj på markedet, og du kan derfor roligt tage et kig på nogle af konkurrenterne, inden du beslutter dig for, hvilket VPN-værktøj der passer bedst til dig og dine behov. Du finder en fuld liste over alle de gratis VPN’er, som kan downloades her fra siden, ved at følge dette link. Der finder du blandt andet de meget populære NordVPN og PureVPN sammen med et hav af andre veludviklede VPN’er.

Konklusion

Hola giver dig mulighederne for at browse på nettet både hurtigere og sikrere. Du kan selv vælge fra den lange liste af lande, hvor du ønsker at din VPN skal sætte din lokation til. Dermed kan du frit browse hjemmesider og indhold fra andre lande, som du ellers ikke ville have haft adgang til grundet din geografiske lokation. Programmet er helt gratis at downloade her på siden, hvorefter du lynhurtigt kan komme i gang. Det er simpelt at bruge, og der følger også en automatisk adblocker med, som beskytter dig mod reklamer.

Download Hola (32-bit) 1.3.129 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.581

Version
1.3.129

Tilføjet
28-03-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Hola
Detaljeret information
Downloads
1.581
Version
1.3.129
Tilføjet
28-03-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-06-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Hola
5 0 2

Afinstallering af Hola (32-bit)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Hola (32-bit) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Hola (32-bit), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Hola (32-bit) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.