Programmer » Sikkerhed » VPN

hide.me VPN download

Opnå sikker og lynhurtig browsing med hide.me VPN, der kan downloades gratis her på siden.

Verdens hurtigste VPN-udbyder hedder hide.me VPN, og er af gode grunde også blandt de populæreste i verden. Den er blevet downloadet flere millioner gange, og giver dig den optimale sikkerhed, når du browser på nettet.

Programmet er veludviklet og brugervenligt, så alle kan gøre brug af det selv uden den store tekniske viden og kunnen. Du kan her på siden gratis downloade programmet, og dermed med det samme begynde at surfe på internettet sikkert.

Vælg din lokation

Nogle VPN-udbydere giver dig ikke muligheden for selv at bestemme den lokation, som du virtuelt får gennem en VPN. Dette får du dog frie tøjler til med hide.me VPN, hvor du vælger fra en liste af nationer.

Dermed får du adgang til en masse websider og indhold, som ellers kun er tilgængeligt for et specifikt land eller område. 

Pro-udgaven

Som det også ses her ovenfor, er flere af nationerne låst. Disse er dog tilgængelige i Pro-udgaven af hide.me VPN, hvor du altså får en masse ekstra funktioner og muligheder. Der er dog stadigvæk rig mulighed for sikker browsing med Free-udgaven, som du her på siden kan downloade. Blandt andet kan du stadigvæk gøre brug af USA som lokation.

Netflix USA

En af grundene til at VPN’er er blevet ekstremt populære de seneste år, er at du netop får adgang til indhold, der bliver bestemt af din lokation. Eksempelvis er udvalget af TV-serier og film på Netflix meget forskelligt, alt efter om du befinder dig i Danmark eller USA. Med en VPN kan du dermed sætte din lokation til USA, hvorefter du vil, når du besøger Netflix, få adgang til det amerikanske Netflix-bibliotek, der indeholder langt flere film og serier.

Du er altid sikret

Alle VPN-udgivere ønsker selvfølgelig altid at sikre din færden online, men nogle gange opstår der problemer. Dette forsøger hide.me dog at imødekomme med deres Kill switch-funktion.

Kill switch er en funktion, som du kan slå til og fra inde i programmets indstillinger. Den tager i korte træk kontrollen over din internet-adgang, og slår internettet fra, så snart den vurderer, at hide.me ikke beskytter dig optimalt. Dermed opstår der ikke situationer, hvor du tror, at du browser sikkert, men i virkeligheden ikke er sikret.

hide.me gemmer intet

I tilfælde af at myndigheder eller lignende opsøger VPN-udbydere for at få adgang til brugeres online aktiviteter, gemmer nogle VPN-udbydere logs af deres brugeres gøren på internettet. Dette gør hide.me dog ikke, så du altid kan være rolig for, at dine data ikke lagres nogle steder.

Mac, Linux og Android

Her på siden er det udgaven af hide.me VPN til Windows, som du kan downloade gratis. Programmet er dog også blevet udviklet til brug på både Mac og Linux. Disse kan downloades på hide.me's hjemmeside, hvor du også kan læse mere om mulighederne for hide.me på Android, iPhone og iPad.

Alternativer

Når du skal vælge VPN-udbyder, kan det være en god ide at se markedet an. Der findes mange forskellige VPN’er med mange forskellige funktioner. Selvom hide.me VPN er den hurtigste og en af de populæreste, betyder det nødvendigvis ikke, at det er den bedste for dig og dine behov. Du kan se det fulde udvalg af VPN’er på denne side, hvor du blandt andet finder NordVPN og PureVPN, der begge er meget populære, og som indeholder en masse muligheder for dig. 

Konklusion

Med hide.me VPN kan du surfe sikkert på internettet uden at efterlade spor og data, der ikke må falde i de forkerte hænder. Din IP-adresse skjules, og du kan selv bestemme fra listen over nationer, hvilken lokation, du virtuelt skal have. Dermed kan du tilgå en masse indhold, der ellers er geografisk låst, som eksempelvis det amerikanske Netflix-bibliotek. Der gemmes ingen aktivitetslogs, så dine data altid forbliver private, mens Kill switch sikrer, at din sikkerhed aldrig ophører, mens du browser internettet.

Download hide.me VPN 3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
592

Version
3

Tilføjet
30-09-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
5.74MB Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
hide.me
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
592
Version
3
Tilføjet
30-09-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
5.74MB Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
hide.me
0 0 1
100 kr

Afinstallering af hide.me VPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere hide.me VPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find hide.me VPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle hide.me VPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.