Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

Dr.Web CureIt! download

Download Dr.Web CureIt gratis her

Er du i tvivl om dit antivirusprogram faktisk fjerner alle skadelige filer, der har sneget sig ind på dit system? Det er ganske forståeligt. Ret ofte, hvis du kører med et antivirusprogram, der er gratis, så er det ikke det mest effektive i verden. 

Derfor kan du prøve at give Dr.Web CureIt et forsøg. Dr.Web CureIt er et lille smart program, der ikke kræver installation, men det scanner din computer igennem hurtigt og sikkert. 

En hurtig og dybdegående scanning

Som sagt, så kræver Dr.Web CureIt ikke installation som sådan. Det er en proces, du downloader og starter op på din computer. Herefter går programmet ind og scanner, og finder alle de filer, som dit antivirusprogram ikke selv fandt. 

Når disse skadelige filer er fundet, om de er rootkits, trojans, ransomware etc. så bliver de enten slettet eller sat i karantæne. Så kan du selv vælge, hvad du vil gøre med dem, som du lyster. 

Dr.Web CureIt er også virkelig stærkt at have ved hånden, hvis du har en virus, der lukker dig ud fra din Windows Mainframe. Den kan nemlig stadig køre og finde frem til filerne. Det er som en lille termit, der bryder gennem virussens mure og fjerner den helt. 

En test for dit antivirusprogram

Dr.Web CureIt er lidt som en eksaminator, der skal vurdere en studerendes kunnen og evner. Når du bruger Dr.Web CureIt vil det blive ret tydeligt om dit antivirusprogram faktisk arbejder effektivt nok til at holde dig sikker. 

Hvis Dr.Web CureIt ikke rigtig finder noget, så er dit program i orden, og du kan fortsætte med at bruge. Men hvis Dr.Web CureIt finder rigtig mange skadelige filer, så burde du nok overveje at anskaffe dig noget nyt. 

Brugerorienteret design

Dr.Web CureIt er som sagt ikke et program, du installerer og bruger fast. Det er en proces du kan downloade og køre. Når du har downloadet det, og kører det, så popper brugerfladen op. Her trykker du blot “scan”. 

Så bliver du mødt af et vindue, der minder og mange antivirusprogrammers scannings-flade. Dr.Web CureIt vil nu gå din computer igennem for at finde skadelige filer. Programmet fortæller dig, hvad filen hedder, hvor den er og hvilken trussel den udgør. 

Supplerende software

Som sagt er Dr.Web CureIt kun en test af din antivirus og hvor effektiv den er. Derfor bør du ikke være afhængige af den. Men står du og mangler en solid og gratis antivirus, så prøv at tjek AVG Antivirus Free ud. Programmet er gratis, har mange solide funktioner, og klarer sig rigtig godt i tests. Det kan downloades gratis her.

Konklusion

Dr.Web CureIt er et rigtig solidt program, der kan teste og prikke til din computers forsvar. Det er gratis, og giver dig et godt overblik over, hvor meget dit nuværende antivirusprogram faktisk beskytter dig. Derfor kan det kun anbefales.

Download Dr.Web CureIt! 12.5.202008050 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
488

Version
12.5.202008050

Tilføjet
30-10-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
230 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Dr. Web
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
488
Version
12.5.202008050
Tilføjet
30-10-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
230 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
30-10-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Dr. Web
0 0 1

Afinstallering af Dr.Web CureIt!

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Dr.Web CureIt! fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Dr.Web CureIt!, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Dr.Web CureIt! være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.