Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

IObit Malware Fighter Free download

Download IObit Malware Fighter Free (dansk) gratis her

Computeren er i dag et af de værktøjer, vi knap kan undvære, hvis hverdagen skal hænge sammen. Vi bruger den på arbejdet til at løse opgaver hurtigt og nemt, i vores fritid bruger vi dem til sjov og underholdning med vennerne og familien. Den er virkelig nærmest blevet til vores tredje arm. Og når noget er så vigtigt, så skal man også sørge for at beskytte det godt. 

Derfor er det en rigtig god ide at anskaffe sig noget antivirussoftware, der er dedikeret til at beskytte din computer mod ondsindede trusler udefra. Der er mange skumle typer, der på kreative måder vil inficere dit system for at stjæle personlig information eller for at snyde dig til at betale for tilfældige ting. Men med et program som IObit Malware Fighter Free kan du trygt lægge de bekymringer på hylden. 

Scan dit system og hold dig opdateret om de nyeste trusler

Det er meget vigtig, man fra tid til anden sørger for at scanne sin computer efter virusser. Jo oftere man gør det, jo mindre er chancen for noget har sneget sig ind, og kan forvolde skade på dit system. Med IObit Malware Fighter Free får du et af branchens bedste scanninsværktøjer. Du kan scanne på 3 forskellige måder:

Først kan du lave en “Smart Scanning”. Denne form for scanning går kun ind i de mest kritiske sektioner af din computer, for at se, om noget ikke er som det skal være. Det kan være smart nok at gøre, hvis man hurtigt skal have en scanning lavet. Men det kan nu kun anbefales, man foretager en fuld scanning. Her går programmet igennem samtlige filer på dit system, for at se, om noget er galt. Sidst kan du også lave en scanne af individuelle mapper og filer, hvis du har en mistanke om, der måske er noget galt med dem, men du vil ikke scanne hele dit system for at finde ud af det. 

Stærk sikkerhed i din browser

Virusser sniger sig hyppigst ned på dit system gennem internettet. De gemmer sig i downloads, på hjemmesider, i skumle reklamer og mange flere steder. Derfor e det vigtigt, det antivirusprogram man gør brug af, kan beskytte din internetbrowser mod disse angreb. 

IObit Malware Fighter Free kan gøre dette helt ned til detaljen. Hver gang, du downloader noget, bliver filerne scannet, for at se om de er skadelige. Hvis de er det, bliver dit download stoppet og sikkerheden på dit system bevares. 

Nogle gange prøver programmet at snige skadelige plugins og værktøjslinjer ind på din browser, som gør den langsom eller stjæler dine personfølsomme oplysninger. Men IObit Malware Fighter Free har også beskyttelse mod dette og sikrer dig også her. 

Hvis du opgraderer til Pro, så kan du også få “Antisporing” med. Nogle hjemmesider installerer cookies på dine devices, der kan spore, hvor du er henne. Men med Antisporing sat til, bliver disse cookies automatisk slettet, når du lukker ned for hjemmesiden.

Databeskyttelse og hvorfor det er vigtigt for dig

Opgraderer man til Pro hos IObit Malware Fighter Free får man en del funktioner låst op, som kan have stor betydning for dig. En af disse funktioner er databeskyttelse. Hvorfor er det vigtigt?

Det er vigtigt fordi data har overhalet olie i værdi, og er derfor blevet en meget eftertragtet ressource. Data om os bliver indsamlet hele tiden og solgt videre igen og igen til forskellige firmaer. Nogle folk tjener deres levebrød på direkte at stjæle dem, og her skal man beskytte sig. 

IObit har to værktøjer i denne kategori, der kan gøre det liv meget lettere. Det første er “Anti-ransomware motor”. Ransomware er malware der tager din computer som gidsel. Den tvinger dig typisk til at betale en stor sum penge for at åbne dit system op igen. Ved at beskytte sig her kan man undgå et af den tekniske verdens mest skræmmende trusler. Den anden funktion er “Sikkerhedsboks”. Her kan du beskytte dine personfølsomme oplysninger fra ethvert snagende øje. 

Free versus Pro

IObit Malware Fighter Free er, som navnet hentyder, helt gratis. Det koster altså ingen penge at hente eller bruge det. Men til gengæld mangler det altså også en del funktioner, der måske kan have relevans for dig. Og dette gælder specielt for dig, der vil have maks sikkerhed. 

Opgraderer man til Pro version får man den bedste oplevelse, og der låses op for alle features, der er bygget ind i programmet. Overall får man et langt bedre stykke software, der kan håndtere de største og mest skræmmende virusinfektioner. 

Vil man tegne et abonnement til programmet betaler man for et år ad gangen. Det koster cirka 150 kroner, og er derfor et relativt billigt program i forhold til de mange brugbare funktioner, du bliver tilbudt. 

Lækkert og smooth design i topklasse

IObit Malware Fighter Free har indtil nu brilleret med dets funktioner. Men der er også mange gode ting at sige om selve designet. IObit Malware Fighter Free er kendetegnet ved et næsten sci-fiagtigt look med sine mystiske grønne farver på en klar sort baggrund. Ikke nok med det ser cool ud, så hjælper det også til at dirigere din opmærksomhed hen på de vigtige steder i programmet. 

Ude til venstre har du en række sektioner, der huserer de forskellige underfunktioner. Man skal blot klikke på dem, og et nyt vindue åbner op med de relevante funktioner, du har brug for. Der er altså orden i programmet, og det hjælper dig med let at danne et overblik over det hele. 

Alternativ software

Har du lyst til at prøve et andet stykke software? Så er er der mange gode bud at tage fat på! Et af dem kan være det danske antivirusprogram Anti Explorator. Anti Explorator er et af de mest populære antivirus programmer i Danmark, og det er med god grund. Det klarer sig godt i tests, er let at bruge og leverer smukke resultater. Du kan starte en gratis prøveperiode ved at downloade Anti Explorator gratis her.

Konklusion

IObit Malware Fighter Free er et rigtig fint program taget i betragtning af, det er gratis. De tilgængelige funktioner virker uden problemer, og programmet arbejder fint i baggrunden, når du ikke bruger det. Vil man gerne have et gratis antivirusprogram, så kan IObit Malware Fighter Free kun anbefales.

Download IObit Malware Fighter Free 7.1.0.5675 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.601

Version
7.1.0.5675

Tilføjet
11-10-2011
Kompatible systemer
Win10/Win8/Win7/Vista/XP

Størrelse
110 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
IObit
Detaljeret information
Downloads
2.601
Version
7.1.0.5675
Tilføjet
11-10-2011
Kompatible systemer
Win10/Win8/Win7/Vista/XP
Størrelse
110 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-01-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
IObit
4 0 4

Afinstallering af IObit Malware Fighter Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere IObit Malware Fighter Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find IObit Malware Fighter Free, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle IObit Malware Fighter Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.