Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

BullGuard Antivirus download

Download og prøv BullGuard Antivirus her.

Det er fuldstændig essentielt for enhver computer, at have et tilstrækkeligt sikkerhedsprogram. Internettet har bragt os tættere på hinanden, men desværre indeholder internettet også en del trusler, som vi skal forsøge at tage forholdsregler imod.

Der eksisterer en del forskellige sikkerhedsprogrammer, men alligevel er der enorm forskel på dem. I denne omgang tager vi et kig på BullGuard Antivirus, som har flere års erfaring, og tilbyder et spændende stykke software.

Det er desværre kun Windows-versionen af BullGuard Antivirus, som du finder her på siden. Hvis du ønsker udvidet beskyttelse til dit Mac-system, så henviser vi til BullGuard Internet Security, som kan downloades og prøves gratis i 30 dage.

BullGuard Antivirus

BullGuard Antivirus er ikke som så mange andre sikkerhedsprogrammer. For det første, så er BullGuard Antivirus udviklet og udgivet på dansk. BullGuard er nemlig oprettet og udviklet i København, og du har derfor dansk sikkerhedsbeskyttelse i ryggen, så du kan surfe, downloade osv. helt trygt.

Efter download af BullGuard Antivirus herfra siden, så skal du en gennem en forholdsvis hurtig installationsproces. Hastigheden af denne proces er afhængig af hvor hurtig din internetforbindelse er. Grunden til dette er at BullGuard sørger for at downloade de seneste opdateringer til programmet, så du lige fra starten er beskyttet mod alle trusler. Dernæst kræver det lige, at du registrere din brugerprofil, og aktivere din prøveperiode. Dette kræver blot din e-mail adresse.

Funktioner

BullGuard Antivirus er ikke blot et antivirusprogram, for programmet tilbyder en del ekstrafunktioner, som vi vil dykke lidt dybere i.

Antivirus

Den nødvendige. Antivirus-funktionen lader dig foretager scanninger for at opfange mulig virus på din PC. Du vælger selv for dybdegående en skanning du ønsker at foretage dig.

Der er rig mulighed for at vælge hvor hurtig og dybdegående skanning, som du ønsker at foretage. Generelt tager skanningerne ikke lang tid.

Sårbarheder

Sårbarheder scanner dit system, og finder mulige sårbarheder. Det kan eksempelvis være hvis du indsætter en USB-nøgle til din PC, så sørger denne funktioner for at ingen systemændrende filer kan opstartes før at BullGuard Antivirus har sørget for, at det er sikkert.

Game Booster

Os computerspillere kender nok det med, at et sikkerhedsprogram går i vejen for ens spillefornøjelse, og der er da næsten ikke noget mere irriterende. Med Game Booster funktionen så sørger BullGuard Antivirus for ikke at afbryde din spiloplevelse bl.a. ved at registrerer spil i fuldskærmsstørrelse og reducer BullGuard Antivirus’ ressourceforbrug under spil.  

Ekstrafunktioner

BullGuard Antivirus har også en del ekstrafunktioner, men der bedes opmærksomhed på, at disse ikke kan anvendes før du opgraderer dit abonnement fra gratis – til købs.

Firewall:

Navnet taler for sig selv, det er en udvidet Firewall, som er væsentlig bedre end din præinstallerede.

Backup:

Undgå at miste din sensitive informationer med en backup. Hvis uheldet skulle være ude, så har du intet mistet.

PC Tune Up:

En af vores favoritfunktioner, som sørger for at optimere din PC, så vidt muligt.

Parental Control:

Til de bekymrede forældre. Denne funktion sørger for at børnene ikke besøger truende hjemmesider – eller downloader farlig malware.

Valg af sikkerhedsprogrammer

Der er to regler vigtige regler, når man skal vælge et sikkerhedsprogram og de lyder følgende:

For det første skal du sikre dig, at programmet er kompatibel med det styresystem. Hvis programmet ikke passer til dit styresystemer, så henviser vi til vores sikkerhedskategori, hvor vi har en række forskellige sikkerhedsprogrammer til Windows, Mac, smartphone, tablet og selv Linux.   

For det andet, så varierer det en del, hvad et givent sikkerhedsprogram kan beskytte dig imod. Eksempelvis så er BullGuard Antivirus begrænset til beskyttelse mod antivirus trusler, hvorimod BullGuard Internet Security er en mere udvidet variant – eller BullGuard Premium Protection, som er den absolut totale sikkerhedsløsning.

BullGuard Antivirus er tilstrækkelig

Selvom at det er muligt at vælge et sikkerhedsprogram, som har mere udbredt beskyttelse, så er BullGuard Antivirus dog stadig tilstrækkelig for langt de fleste systemer. Hvis du benytter dig af Windows 10 eller Mac OS, så har du allerede basale sikkerhedselementer præinstalleret på din PC. Men et program som BullGuard Antivirus sikre dig optimal beskyttelse.

Hvis du ikke benytter dig af ovenstående styresystemer, så kan de anbefales at finde ud af, hvor præcis du er beskyttet. Hvis din sikkerhed i forvejen ikke er synderlig udpræget, så anbefaler vi at tjekke de andre varianter af BullGuard ud.

Erfaring er nøgleord

Uanset hvilket sikkerhedsprogram, som du overvejer at benytte dig af, så skal du altid sørge for at du har en erfaren udvikler med dig.

BullGuard blev startet i 2001 af to iværksættere fra Danmark, og har derfor mere en tilstrækkelig erfaring med sikkerhedsbeskyttelse til din PC.

Hvorfor erfaring er vigtig

Ligesom resten af den teknologiske verden, så er sikkerhedstrusler også under konstant udvikling. Det betyder at truende malware i dag, nødvendigvis ikke er af samme type om en uge. Derfor er det vigtigt at den udvikler du vælger har erfaring med at håndterer de nyeste trusler. Hvis ikke, ja, så risikere du altså at sidde fuldstændig ubeskyttet mod ny skabte sikkerhedsprogram, og det er meget sandsynligt at dit sikkerhedsprogram ikke kan opfange disse trusler.

Konklusion

Alle skal have et sikkerhedsprogram, og man skal kun vælge et, som man føler sig tryg ved. BullGuard Antivirus minder egentlig om de fleste sikkerhedsprogrammer, men har erfaring og fremragende udvikling som fordel. Vi har været så heldige at fået givet en gratis prøveperiode, og derfor kan vi ikke se nogen grund til ikke at prøve denne software.

Alt i alt en velfungerende stykke software, som formår at opnå det, som programmet skal kunne.  

Download BullGuard Antivirus 18.1.354.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.735

Version
18.1.354.1

Tilføjet
31-05-2012
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
9.8 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
BullGuard
Detaljeret information
Downloads
1.735
Version
18.1.354.1
Tilføjet
31-05-2012
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
9.8 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
14-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
BullGuard
4 0 4

Afinstallering af BullGuard Antivirus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BullGuard Antivirus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find BullGuard Antivirus, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle BullGuard Antivirus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.