Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

Norton Security download

Download en gratis prøveperiode af det anmelderroste sikkerhedsprogram Norton Security her, eller få fingre i den fulde version til nok Danmarks bedste pris i vores shop.

Et velfungerende sikkerhedsprogram, er en absolut nødvendighed for enhver computer. Og det kan være uoverskueligt at finde et, som passer ens behov. Norton Security beskytter dine personlige oplysninger, og kodeord, samt beskytter dig mod identitetstyveri. Du er altid 100% beskytter med Norton Security, da de lover pengene tilbage, hvis du skulle få virus på din computer, som programmet ikke kan fjerne.

Ikke som de andre

Der eksisterer et hav af sikkerhedsprogrammer, men alligevel, så formår Norton Security at adskille sig fra resten.

Det er velkendt problem at rigtig mange sikkerhedsprogram sløver ens computer, men man bemærker knapt at Norton Security er installeret, før at man har brug for det. Generelt er mange af Norton Securitys funktioner lynhurtige, og aldeles brugervenlige.

Sikkerhed

Under sikkerhedsfanen finder du en lang række brugbare informationer, såsom hvornår programmet sidst har foretaget en sikkerhedsopdatering.

Og som det ses ovenstående, så kan du også følge med i hvornår seneste skanning har været i gang, samt overblik over dine licenser.

Derudover, så har du selvfølgelig også mulighed for at skanne din PC for trusler.

Som det ses ovenstående, så tager det ikke lang tid for Norton Security at skanne gennem flere tusind filer, og efterfølgende får man en overskuelig rapport, som fortæller dig om hvilke mulige trusler, som Norton Security har fundet og fjernet. Læg bl.a. mærke til, at du har mulighed for at Norton Security selv skal slukke din computer efter skanningen, så du kan starte en dybdegående skanning inden du går i seng, og have en fuldstændig beskyttet computer når du står op.

Inden at du foretager dig en skanning, så har du mulighed for at brugerdefinere den alt efter behov.

De forskellige skanningsmuligheder er kun et kæmpe plus, da det er ikke altid, at en dybdegående standard skanning, er hvad man har behov for. Det kan være en fordel at foretage en hurtig skanning – måske efter en usikker download.

Identitet

Under identitetsfanen finder du beskyttelse mod identitetstyveri samt en yderst brugbar adgangskodegenerator. Det kræver en smule opsætning, men dernæst er du garanteret sikkerhed mod phishing-angreb.

Safe Web sørger for, at du kun besøger troværdige hjemmesider. Hvis du eksempelvis laver en søgning på nettet, så skanner Norton Security alle siderne, og fortæller dig om de troværdige.

Backup

Med Norton Security kan du også med fordel oprette en backup af dine filer, så selv hvis der går helt kaos i filerne, så ligger de beskyttet i skyen.

Hvis uheldet skulle være ude, så kræver det blot ét enkelt klik på gendan filerne og dernæst er alle de savnede filer tilbage på din computer. Du vælger selv hvilke filer, mapper, billeder eller dokumenter som du ønsker at oprette en backup af.

Ydeevne

Der er rigtig mange, som ikke får maksimal ydeevne ud af deres computer. Norton Security har inkluderet et optimeringsværktøj i deres program, og dette værktøj sørger for, at du får den bedst mulige ydeevne ud af din PC.

Du kan bl.a. vælge at frigøre plads på din harddisk, administrere opstart af din PC m.m.

Opdateringer

Et godt sikkerhedsprogram skal helst have hyppige opdateringer, og det formår Norton Security aldeles også.

Hvis dit sikkerhedsprogram ikke bliver opdateret, så er du i farezonen, når der bliver udviklet nye sikkerhedstrusler, og det sker der desværre hver dag. Derudover, så skal udvikleren af dit sikkerhedsprogram også gerne have erfaring til at håndtere nyudviklede trusler.

Norton blev udviklet tilbage i 1991, og har siden dengang arbejdet med at beskytte computere mod trusler. De mange årserfaring kan tydeligvis mærkes når man benytter et program som Norton Security. Programmet er veludviklet, og yderst brugervenligt. Og med en udvikler med så mange årserfaring, så er man også sikret i fremtiden.

Design og brugervenlighed

Norton Security har et simpelt og minimalistisk design. Farverne er primært grønne, hvide og røde farver – hvis du altså er i risikozonen. Der er ingen tvivl om at farverne er velvalgte, da det giver grænsefladen et fremragende udseende.

Dertil betyder det simple design også, at det er uhyrlig let at navigere rundt i programmet. Funktioner, knapper og indstillinger finder man lige der, hvor man vil have dem.

 Konklusion

Norton Security er vores foretrukne sikkerhedsprogram, og det er af gode grunde. Programmet er aldeles funktionelt og opfylder vores behov. Norton Security kan gratis benyttes i 30 dage, og 30 dage burde være rigeligt til at se, om programmet er noget for dig. Og hvis din prøveperiode slutter, så kan Norton Security som sagt købes øverst i anmeldelsen til en attraktiv pris.

Norton Security er utrolig populært, og muligvis det mest benyttede sikkerhedsprogram. Det skyldes at Norton bl.a. lover garanteret sikkerhed, og hvis ikke – ja så får du altså dine penge retur. Dette er en yderligere indikation på hvor stor passion og selvsikkerhed du finder hos Norton. Sikkerheden er en prioritet og det mærkes tydeligt når man benytter Norton Security.

Norton Security får den varmest anbefaling af os.

Det er Windows-versionen, som du kan downloade her på siden. Du finder alternative systems varianter her.

Download Norton Security 22.17.3.50. her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.853

Version
22.17.3.50.

Tilføjet
05-12-2014
Kompatible systemer
Microsoft Windows + Macintosh + Android + iOS

Størrelse
118 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Symantec
Detaljeret information
Downloads
1.853
Version
22.17.3.50.
Tilføjet
05-12-2014
Kompatible systemer
Microsoft Windows + Macintosh + Android + iOS
Størrelse
118 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
09-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Symantec
4 0 4

Afinstallering af Norton Security

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Norton Security fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Norton Security, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Norton Security være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.