Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

Adaware Antivirus Free download

Download Adaware Antivirus Free her. Det er et gratis program, der kan bruges til at fjerne uønsket spyware og som basal beskyttelse imod virus. Du kan også vælge at købe den fulde version, der hedder Adaware Personal Security, via linket herover til en god pris.

Vi lever i en tid, hvor den teknologiske udvikling er i fuld sving, og computeren spiller en væsentlig rolle i de fleste menneskers hverdag – både i det private liv men også i erhvervslivet, samt både hos de unge såvel som de ældre. Computeren kaldes i dag et supermedie – og ikke uden grund, da computeren kan bruges til næsten hvad som helst og hvor som helst. Mange mennesker benytter sig af deres computer på daglig basis, og den er med til at gøre hverdagen nemmere for os. Dette er eksempelvis i form af netbank eller internethandel, som forenkler vores hverdag ved at vi nu slipper for at gå ned i banken eller i butikkerne for at shoppe. Computerne spiller altså en stor rolle i vores hverdag, hvad enten det er på arbejdet, i skolen eller i hjemmet.

Med denne udvikling fører sig også diverse ulemper med sig, og der er derfor specielt én væsentlig ting man skal tage stilling til: computersikkerhed. Der findes nemlig en masse uvelkomne gæster som blot venter på man som forbruger er uopmærksom, for at de derved kan udnytte dette. Disse uvelkomne gæster kan være i form af virusser såvel som spyware og potentielle hackere, som er med til at skade din computer og din sikkerhed. Derfor er det vigtigt at have et antivirus program for at beskytte sig imod disse trusler. Dog findes der et hav af valgmuligheder når det kommer til beskyttelsesprogrammer. Så hvor skal man overhovedet starte, og hvilket program skal man vælge? Et bud på dette er antivirusprogrammet Adaware Antivirus Free, som er et gratis og yderst populært antiprogram blandt sine konkurrenter. Men hvorfor vælge netop dette program? Læs med for at finde ud af, hvorfor Adaware Antivirus Free er et godt valg for dig, når du søger et antivirusprogram for at beskytte din computer.

Hvad kan Adaware Antivirus Free?

Adaware Antivirus Free er et gratis program, som kan bruges til at fjerne uønsket spywares fra din computer samtidig med at det er en basal beskyttelse for din computer imod diverse virusser. Programmet er en af de mest kendte gratis sikkerhedsprogrammer og har været det i mange år, og det er derfor et anerkendt og ikke mindst populært program. Programmet er udviklet af Lavasoft, som blev grundlagt i 1999 i Tyskland.

Programmet scanner din computers hukommelse, registreringsdatabase samt harddiske for kendte spyware komponenter. Dette gør det muligt for dig at fjerne dem nemt og sikkert. Programmet fjerner ikke blot nemt og sikkert disse virusser, det er også et effektivt såvel som stabilt program, som ikke fylder for meget plads på din computer.

Dette er en hel klar fordel når man søger antivirus programmer, da man gerne vil have det så simpelt og nemt som muligt, uden at skulle bekymre sig om eventuel pladsmangel på sin computer.

Det er nemt og simpelt at benytte sig af programmet, og programmet gør det muligt for dig at lade det køre i baggrunden og lede efter eventuelle trusler for din computersikkerhed, imens du stadig benytter dig af din computer. Det er muligt for dig at spille spil, handle på nettet eller lave hvad end du benytter din computer til, imens programmet stadig kører i baggrunden, uden at det forstyrrer eller ødelægger din spilleoplevelse eller din shopping.

Omkostninger for programmet

Hvis du vælger at downloade programmet Adaware Antivirus Free er programmet ganske gratis for dig, hvis du blot ønsker at benytte dig af det generelle basis program. Dog er det også muligt at købe den fulde version af programmet, som hedder Adaware Personal Security, som er en udvidet version. Denne pro-version har derfor omkostninger hvis du vælger at benytte dig af denne fremfor den gratis version. Dog kan du prøve programmet i en gratis prøveperiode på 30 dage hvis du ønsker at prøve den fulde version uden omkostninger.

Pro versionen af programmet beskytter dig effektivt imod spyware og virusser, og har en række avanceret værktøjet indbygget. Disse værktøjer kan hjælpe dig med blandt andet at overvåge din computeres processer samt styre hvordan programmer skal startes op. Med andre ord sørger programmet for at øge sikkerheden og farten på din computer. Derudover har Adaware Pro også mulighed for at overvåge dit netværk i real time, og er derfor et oplagt valg for den garvede Adaware bruger, som søger en mere avanceret og udviklet version af programmet.

Alternative antivirusprogrammer

Som tidligere nævnt findes der et hav af muligheder når man søger at beskytte sin computer imod diverse virusser. Derfor er det en god ide at tjekke forskellige muligheder ud, inden man vælger et antivirus program, for at finde ud af, hvad der passer bedst til dine præferencer. Et eksempel på et alternativ antivirus program er det populære Avast! Free Antivirus. Programmet har en masse funktioner som er smart til dig, der søger et godt og anerkendt antivirus program. Programmet har en fantastisk brugervenlighed og har en dansksproget pakke. Når du skal vælge et antivirus program afhænger det af dine præferencer og dine behov for beskyttelse. Derfor er det en god ide at besøge antivirus kategorien. Her er der mulighed for at læse anmeldelser om diverse antivirusprogrammer, for at finde ud af hvilket program der passer bedst til netop dig og dine behov.

Konklusion

Computersikkerhed er en rigtig væsentlig ting at have styr på i denne tid, hvor computeren spiller sådan en stor rolle i vores hverdag. Derfor er et antivirus program rigtigt vigtigt at have, idet det beskytter imod diverse virusser og spyware. Et godt valg til dig der søger et antivirus program som både er anerkendt, simpelt og nemt at anvende, samtidig med det ikke optager særlig meget plads på din computer, så er Adaware Antivirus Free et oplagt valg for dig. Så står du med en computer som er fyldt med virus som skal have disse fjernet eller vil du gerne bare have anskaffet dig et antivirusprogram for at være på den sikre side, så download Adaware Antivirus Free gratis her. Et godt program som får en stor anbefaling herfra.

Download Adaware Antivirus Free 12 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
110.801

Version
12

Tilføjet
08-03-2004
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Lavasoft
Detaljeret information
Downloads
110.801
Version
12
Tilføjet
08-03-2004
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Lavasoft
4 0 139

Afinstallering af Adaware Antivirus Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adaware Antivirus Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Adaware Antivirus Free, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Adaware Antivirus Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.