Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

Telegram download

Download chatappen Telegram gratis her

Applikationer til at chatte med hinanden er noget af det, folk downloader og bruger mere end noget andet. Det er vigtigt at kunne holde nem og effektiv kontakt til sine venner, familie og arbejdsplads. Du går sikkert ikke en dag uden at bruge apps som Messenger eller Whatsapp for at chatte, koordinere og planlægge. 

Facebook ejer mange af de helt store apps til chatting, og det har gjort mange brugere nervøse for deres privatlivs sikkerhed. Det er en af grundene til at apps som Telegram, har opnået stor popularitet. Læs med her, for at finde ud af, hvordan Telegram kan bruges til at holde dit privatliv sikkert. 

Telegram - Appens generelle funktion

Telegram er en chattingapplikation som Messenger og WhatsApp. Du kan tilføje andre brugere af appen til din kontaktliste, og åbne chats med dem. Du kan også lave gruppechats til flere af dine kontakter. Gruppechats kan også deles offentligt, så andre kan tilføje sig selv til den.  

Telegram er 100% internetbaseret, så det kræver ikke et mobilabonnement for at bruge. Der er også inkluderet mange forskellige emojis, Gifs og stickers, du kan bruge til at krydre dine beskeder med. 

Funktioner til at sikre privatlivet

Det sidste man ønsker, er at ens private beskeder bliver lækket til offentligheden, eller at selskabet selv kan se, hvad man skriver. Din samtale mellem andre mennesker er din sag ene og alene. Det kan vi vist godt blive enige om. 

Det er en indstilling, som Telegram respekterer i høj grad. Når du sender en besked, foregår kommunikationen end-to-end. Det betyder i princippet, at beskeden ikke ryger gennem en mellemmand først, som den gør i Messenger. Du kan også sætte dine beskeder til at selvdestruere, så de slettes når personen har set den. Du kan også bare slette beskeder senere, hvis du ønsker. Så er de permanent væk. 

Du kan også begrænse den information, brugere kan se om dig såsom dit telefonnummer, kontaktliste, profilbillede osv. Folk ser altså kun, hvad du vil have dem til at se. 

Den eneste bekymring ved dette er, at dine samtaler faktisk bliver lagret på en server. Det er ikke en server, som selskabet eller nogen andre har adgang til. Den er der, så du kan se dine beskeder på andre platforme eller devices. 

Intuitivt og behageligt design

Telegram er designet til at være let og intuitiv at bruge. Du har tre forskellige menuer at arbejde med: kontaktliste, chatsektion og indstillinger. Her finder du, hvad du regner med, og du kan swipe til højre og venstre for at skifte mellem dem også. 

Kontakter og chats vises som en søjle, hvor kontakter sorteres alfabetisk og chats efter, hvilken besked du har sendt eller modtaget tidligst. Indstillingerne kan du bruge til at begrænse, hvad folk kan se om dig og meget andet. 

Supplerende software

For at supplere Telegram kan du downloade en VPN som NordVPN. NordVPN beskytter og maskerer din internetforbindelse hvor end, du er. Det er specielt godt, hvis du bruger offentlige netværk ofte. Hvis du vil læse mere om eller downloade NordVPN kan det gøres her.

Konklusion

Telegram er en chattingapplikation med et intuitivt og overskueligt design. Telegram er ideelt for dig, der gerne vil sikre dit privatliv, når du chatter med andre mennesker. Appen er simpel at bruge, og koster ikke en krone. Den kan kun anbefales.

Download Telegram 2.7 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
801

Version
2.7

Tilføjet
08-04-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, Linux, Android, iOS

Størrelse
9 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Telegram
Detaljeret information
Downloads
801
Version
2.7
Tilføjet
08-04-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
Størrelse
9 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
08-04-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Telegram
5 0 1
100 kr

Afinstallering af Telegram

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Telegram fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Telegram, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Telegram være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.