Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

SUPERAntiSpyware Free Edition download

Hold dit privatliv privat ved hjælp af SUPERAntiSpyware. Denne software kan downloades og benyttes gratis i 15 dage.

Der er en række software, som kan hjælpe dig med at beskytte dit digitale privatliv, og SUPERAntiSpyware er en af dem. SUPERAntiSpyware kan foretage dybdegående skanninger af dit styresystem, som bruges til at finde og fjerne uønskede spyware. De fleste system har ikke udvidet beskyttelse mod spyware, og det kan derfor godt betale sig at have et antispyware program installeret.

Hvad er spyware?

Spyware er en betegnelse for software, som installere sig selv på din computer, uden at du ved det. Spyware eller spionprogrammer er en type malware, som holder øje med hvad du foretager dig på din computer. Dette kan bidrage til en del forskellige sårbarheder for dig.

For det første, så har de fleste af os sensitive filer/dokumenter og billeder, som gerne skulle forblive i egne hænder. Hvis man er inficeret af en spyware, så kan den kopierer dine billeder og sende dem til den uvedkommende, og de er dernæst stort set umulige at få fat i igen.

For det andet, så laver de fleste af os online transaktioner på et eller andet tidspunkt. Hvis du har en spyware på computeren, så kan den altså se dine kortoplysningen, også selvom at du benytter en troværdig hjemmeside.

Spyware er ligesom andet malware under konstant udvikling, hvilket gør dem besværlige at opfange. Derfor er det vigtigt at ens antispyware-program bliver hyppigt opdateret, så du ikke risikerer at sidde og tro at du er sikker, men slet ikke er det.

Valg af antispyware

Der er ganske få antivirusprogrammer, som har antispyware med sig. Så selvom at du benytter dig af et godt antivirusprogram, så er det altså ikke nødvendigvis ensbetydende med at du er sikret mod spyware. Den direkte løsning er, at downloade et dedikeret antispyware-program som SUPERAntiSpyware. Et dedikeret antispyware-program fylder som regel ikke synderlig meget, så derfor er det højst sandsynligt, at du har tilstrækkelig plads til det. En anden fordel er, at i og med at programmet er specialudviklet til spywarebekæmpelse, så er du også sikker på at programmet kan gøre dette, uden at overse mulige trusler.

Vores valg

SUPERAntiSpyware er et fornuftigt valg, da dette program opfylder alle ovenstående krav som vi sætter for et antispyware-program. SUPERAntiSpyware har desuden også en del ekstrafunktioner, som du hurtigt vil finde ekstrem brugbare.

Skanning

Den oplagte. Skanningsfunktion er en nødvendighed for et velfungerende antispyware-program, men det kan være forskelligt hvor velfungerende skanningerne er – alt efter software selvfølgelig.

Der er ikke meget at klage over ved SUPERAntiSpywares skanningsfunktion. Det er muligt at foretage en dybdegående skanning, som gennemgår ALLE dine filer. Du kan også vælge en hurtig skanning, som ja, er hurtig. En Critical Point Scan, som kun skanner de mest sårbare områder på din computer. Til allersidst kan du selvfølgelig også vælge en brugerdefineret skanning, hvor du selv vælger specifikke områder, som du ønsker at skanne.  

Reparation og systems værktøjer

Under denne funktionsfane finder du række forskellige supplerede værktøjer til øget sikkerhed. Bl.a. kan du holde øje med hvad, der kører på din computer, afinstallere uønskede programmer, se filer i karantæne, slette ellers svære at slette programmer, reparerer registre som er skadet af malware, foretage en avanceret skanning eller sender mistænksom malware til udvikleren, hvis de af en eller anden grund ikke har den registeret i deres database.

Realtidsbeskyttelse

Denne funktion er aktiveret efter installation, og vi anbefaler stærkt at lade den forblive aktiveret. Denne funktion sørger nemlig for at holde øje med din computers helbred, mens du benytter den. Det vil sige at hvis du kommer under spywareangreb mens du er i færd med en onlinetransaktion, så advare SUPERAntiSpyware dig om mulig spyware, så du ikke mister dine kordoplysninger.

Planlagt skanning

Alle gode beskyttelsesprogrammer skal have en planlagt skanningsfunktion, og det har SUPERAntiSpyware selvfølgelig også. Med denne funktion kan du planlægge hvornår din næste skanning automatisk skal starte. Fordelen ved dette er, at du automatisk kan opsætte en skanning som skal starte, når du ikke engang benytter computeren.

Automatisk opdatering

SUPERAntiSpyware sørger selv for at holde programmet og dets database opdateret. Du får selvfølgelig en besked, når programmet ønsker at opdatere, så det ikke risikere at gå i vejen for dit daglige computerbrug. Som tidligere nævnt, så bliver der konstant udviklet trusler, så det er helt essentielt at programmet holder sig opdateret for at fange de trusler.

Forbedret privatliv

Antispyware-programmer er essentielle for privatliv på din computer, men der findes andre programmer, som kan supplere til at dit privatliv forbliver privat online. Nedenstående finder du nogle af vores favoritter.

NordVPN er markedets stærkeste VPN tjeneste på nuværende tidspunkt, og sikre anonymitet og sikker surfing for alle. NordVPN har en gratis prøveperiode, som alle frit kan benytte sig af. En VPN opretter en anonym forbindelse mellem din lokale IP-adresse og din internetudbyder. Det betyder at det er stort set umuligt for uvedkommende, at følge med i hvad du foretager dig på internettet.

Anti Explorator er dansk udviklet, og ligesom SUPERAntiSpyware, så finder og fjerner Anti Explorator spyware. Fordelen ved Anti Explorator er dog at dette program også fjerner malware, og på den måde får du en komplet pakkeløsning. Du slipper derfor for at have flere programmet installeret.

Konklusion

Et veludviklet antispyware-program er en nødvendighed for ens digitale privatliv. Den store fordel ved et program som SUPERAntiSpyware er, at programmet er et dedikeret antispyware-program, og efter vores erfaring, så er det sådan at man får bedste beskyttelse. SUPERAntiSpyware er kun ét formål, og det er at fjerne spyware, og det formår programmet også at gøre til perfektion.    

Download SUPERAntiSpyware Free Edition 6.0.1260 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
3.931

Version
6.0.1260

Tilføjet
11-11-2008
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
33.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SUPERAntiSpyware
sales@superantispyware.com
Detaljeret information
Downloads
3.931
Version
6.0.1260
Tilføjet
11-11-2008
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
33.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
07-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SUPERAntiSpyware
5 0 4

Afinstallering af SUPERAntiSpyware Free Edition

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SUPERAntiSpyware Free Edition fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SUPERAntiSpyware Free Edition, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SUPERAntiSpyware Free Edition være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.