Programmer » Multimedie » Video til DVD

ConvertXtoDVD download

Download en gratis prøveperiode på 7-dage af konverteringsprogrammet ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD er ikke blot et konverteringsprogram, da denne software har et kæmpe sortiment af funktioner og muligheder, som vi kommer nærmere ind på det nedenstående. Dertil så kan dette konverteringsprogram, selvfølgelig også konvertere – og med lynhurtig hastighed.

ConvertXtoDVD er utrolig populært bl.a. på grund af den hurtige hastighed, og fantastiske kvalitet, men også fordi at dette program understøtter stort set alle tænkelige videoformater. Så uanset hvilket videoformat, som man sidder med, så kan man altså højst sandsynlig få det konverteret med ConvertXtoDVD.

Funktionelt konverteringsprogram

Det eksistere et hav af konverteringsprogrammer på markedet, og her på siden har vi benyttet og anmeldt en stor del af dem. Det betyder også at mange konverteringsprogrammer virker for identiske for os, men ConvertXtoDVD formår at adskille sig fra de andre. Det skyldes bl.a. den fremragende hastighed ved konverteringerne.

Hastigheden vil dog altid være afhængig af hvor stor en videofrekvens som man ønsker at konvertere. Adskillelsen har også til grunde i de mange funktioner og muligheder, som programmet tilbyder. De forskellige funktioner er bl.a. klipning af videofrekvenser og tilføjelse af undertekster m.m. disse funktioner kommer vi nærmere ind på nedenstående.

For at ConvertXtoDVD kan kvalificere sig som et konverteringsprogram, så kræver det selvfølgelig at programmet kan konvertere, og det kan det selvfølgelig. Programmet understøtter dertil alle tænkelige videoformater herunder:

avi, divx, xvid, mov, mkv, flv, mpeg1, mpeg2, mpeg-, nsv, dvr-ms, ts, ifo, vob, asf, wmv, realmedia, rm, rmvb, ogm, existing files from digital camcorders, TV/Sat, capture cards, og mange flere.

Det er sjældent at vi finder et program, som understøtter så mange forskellige videoformater, og det er for os en indikation på at vi har med en passioneret udviklet at gøre med. Vi kan fortælle at de overstående videoformater er de mest benyttede, og derfor risikere man ikke at sidde med et videoformat, som ikke er understøttet.    

Gør din video unik

ConvertXtoDVD er som sagt meget mere end blot et konverteringsprogram for med dette program er det også muligt at redigere, og justere i ens videofrekvens direkte i programmet. Man kan bl.a. tilføje undertekster.

Underteksterne skal være skrevet på forhånd, altså – man kan ikke sidde og skrive underteksterne direkte i programmet. De skal skrives i et eksternt skrivedokument, og dernæst uploades. Efterfølgende kan man altid afspille, og se om underteksterne passer inden at man gemmer videoen.

Man kan også vælge at vandmærke videoen så man altid kan genkende ens egen.

Der er forskellige funktioner inden for at vandmærkning. Bl.a. kan man tilføje tekst såsom ”Viggos Video” for let genkendelse. Det er selvfølgelig muligt at ændre i tekstfonten og størrelsen af teksten.

Man vælger også selv hvor teksten skal være placeret i videoen, så den ikke går i vejen for selve videoen. Det resultere i gode muligheder for at personliggøre ens videofrekvens, og derved gøre den så unik som mulig. Hvis man ikke finder tekst i en video særlig spændende, så kan man også vælge at tilføje billeder, GIFs eller andre videofiler som vandmærke.

For at tilføje dette, så skal man blot lokalisere den mappe, hvor ens ønskede billede, GIF eller videofil er placeret.

Funktioner

ConvertXtoDVD kan som sagt meget mere end at konvertere. Programmet har nemlig en del funktioner inden for redigering. Det er bl.a. muligt at klippe i ens ønskede videofrekvens.

Det er ganske overskueligt at lave en hurtig klipning af ens videofrekvens. Ligesom i videoredigeringsprogrammer, så har man et preview vindue, hvor ens videofrekvens bliver afspillet. Dette betyder at man lynhurtigt kan finde det sted, hvor man ønsker at klippe fra eller til. Det selvsamme preview vindue kan også benytte til at lave billedændringer i videofrekvensen.

Ændringerne er en smagssag, og denne funktioner er særlig brugbar hvis man sidder med en videofrekvens, hvor farverne ser alt for unaturlige ud.

Design

ConvertXtoDVD har et moderat design, og ligner umiddelbart mange af de andre konverteringsprogrammer. Det er dog ingen ulempe, da det giver en vis genkendelighed, og man finder derfor hurtigt de forskellige funktioner og værktøjer lige der, hvor man ønsker.

Som tidligere nævnt, så er programmet for det meste opdelt i to arbejdsvinduer, som man kan genkende fra de fleste videoredigeringsprogrammer. Denne opdeling er derfor intet nyt, men en fordel, da det gør det væsentlig lettere at arbejde med.

Genkendeligheden bidrager umiddelbart også til større brugervenlighed.

Alternative konverteringsprogrammer

ConvertXtoDVD er langt fra det eneste fremragende konverteringsprogram, som vi har benyttet os af. Derfor anser vi det kun retfærdigt at nævne nogle af vore andre favoritter.

Xilisoft 3GP Video Converter er et konverteringsprogram, men fordelen ved dette program fremfor lignende er understøttelse af smartphone videoformater inklusiv 3GP, 3G2 (3GPP2) og MPEG-4.

Any Video Converter er et gratis konverteringsprogram, som kan konvertere alle videoformater. Fordelen ved dette program er, at det blot er udviklet til konvertering. Så hvis man ikke har interesse i klipning, tilføjelse af undertekst og andre funktioner, så er Any Video Converter en god mulighed.

Konklusion

ConvertXtoDVD har et kæmpe sortiment af funktioner, og de er utrolig veludviklet. Man får altså ikke bare et konverteringsprogram, men næsten et konverterings- og videoredigeringsprogram i én pakkeløsning. Man skal selv vurdere om man mener at dette er en fordel eller ulempe. De mange funktioner kan virke ret ligegyldige, hvis man blot ønsker at lave simple og hurtige konverteringer. Modsat er de helt essentielle hvis man ønsker at personliggøre og justere i ens videofrekvens.

ConvertXtoDVD kan downloades og benyttes gratis i 7 dage, og kræver ingen registrering i form af e-mail eller kortinformationer. Derfor ser vi ingen grund til ikke selv at prøve programmet af, og vurdere om det opfylder ens behov.

Vi giver ConvertXtoDVD en varm anbefaling, og er helt sikkert et program, som vi vil benytte til konvertering fremadrettet.    

Download ConvertXtoDVD 7.0.0.64 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
3.424

Version
7.0.0.64

Tilføjet
14-06-2007
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
26.0 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
VSO-software
Detaljeret information
Downloads
3.424
Version
7.0.0.64
Tilføjet
14-06-2007
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
26.0 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
08-10-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
VSO-software
5 0 5

Afinstallering af ConvertXtoDVD

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ConvertXtoDVD fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ConvertXtoDVD, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ConvertXtoDVD være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.