Programmer » Multimedie » Video Konvertering

Xilisoft 3GP Video Converter download

Download gratis Xilisoft 3GP Video Converter her - en alsidig 3G / 3G2 konverter, der understøtter alle mobiltelefon-videoformater inklusive 3GP, 3G2 (3GPP2) og MPEG-4.

Hvis du går og leder efter en gratis video converter, som understøtter alle mobiltelefon-videoformater, så er du kommet til det helt rigtige sted, for her på siden kan du downloade Xilisoft 3GP Video Converter.

Hvad er Xilisoft 3GP Video Converter?

Xilisoft 3GP Video Converter er en alsidig 3G/3G2 konverter, som understøtter alle former for mobiltelefon-videoformater, dette bl.a. inklusivt 3GP, 3G2 (3GPP2) og ikke mindst MPEG-4. 3GP er det format, som anvendes på langt de fleste mobiltelefoner.
Med Xilisoft 3GP Video Converter gøres det muligt at konvertere AVI til 3GP og MPEG til 3GP. Programmet er udviklet af Xilisoft Corportation.

Hvilke funktioner har programmet?

Xilisoft 3GP Video Converter kan mere end blot konvertere video filer som MOV, RM, AVI, MPEG, WMV, MPEG til 3GP, 3G2, MPEG4, RM, Xvid. Programmet kan også konvertere 3GP-videofiler til andre video formater som 3GP til AVI, 3GP til MPEG samt 3GP til DivX. Programmet kan ligeså konvertere 3GP filer til MP3, WAV, RA, AAC, M4A og omvendt. Ligeledes kan Xilisoft 3GP Video converter også fange lydspor fra understøttede videofiler.
Overordnet understøtter Xilisoft altså følgende filer: MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV, MP4, 3GP, MOV, RM, DV, YUV og H.264/MPEG-4 AVC.

Sammenligner man Xilisoft 3GP Video Converter med lignende software programmer, så er der mange ekstrafunktioner at finde i netop dette program.
Der er bl.a. følgende funktioner:

 1. Programmet understøtter H.264/MPEG-4 AVC-kodning/dekodning, APE og CUE afkodning samt audio-cd ripping, for ikke at tale om zoom og diverse split funktioner.

  2. Det er muligt at foretage batch konvertering med Xilisoft 3GP Video Converter, dvs. at det er muligt at arbejde med mange filer på én gang.

  3. Du kan desuden konvertere flere filer på samme tid, idet programmet understøtter multithreading.

  4. Når der skal konverteres 3GP og MPEG-4 filer, så er der mulighed for at pause, bremse og ikke mindst fortsætte igen på ethvert tidspunkt.

  5. Det er muligt at bruge standardindstillinger eller sætte parametre for både video og lyd codec selv

  6. Programmet understøtter preview, hvilket vil sige, at du kan vælge at få vist input filer, før de konverteres.

  7. Ved at sætte startpunktet og vælge varighed kan du konvertere et klip eller et udsnit af en input-fil.

  8. Som noget nyt ved programmet kan der konverteres video til BlackBerry. Her understøttes MP4, AVI, 3GP samt AMR.

  9. Det er muligt at fange billeder i batch fra video samt skabe video fra billede-filer.

  10. Xilisoft 3GP Video Converter giver dig mulighed for at ændre i de generelle og avancerede indstillinger, så du eksempelvis kan tilpasse produktionens filstørrelse med videobithastighed opnået i overensstemmelse hermed.

  Med dette program er det altså muligt at konvertere de film, som du selv optager med din telefon til et format, som passer bedre ind i de forskellige mediaplayers.
  Xilisoft 3GP Video Converter arbejder hurtigt: programmet kan nemlig konvertere med op til 400% hurtigere hastighed end almindeligt.
  Andre fordele er programmets HD og Snapshot funktioner. Du kan desuden selv indstille de personlige parametre, og herigennem få det maksimale ud af din optagelse.

  Systemkrav

Der er et systemkrav, der skal overholdes, hvis man skal bruge Xilisoft 3GP Video Converter. Windows XP, Vista 7, Windows 8 og Windows 10 er kompatible styresystemer.

Alternative programmer

Det er godt at sondere terrænet, før man downloader et program i og med. at det kan være irriterende at downloade et program for derefter at finde ud af, at det ikke opfylder de behov, som man sidder med.
Derfor bliver du her præsenteret for et par alternative programmer, som forhåbentlig vil imødekomme dine behov.
Hamster Free Video Converter er et populært program, som kan konvertere dine video filer. Programmet understøtter bl.a. følgende formater: 3GP, MP4, MP3, MPEG, AVI, FLV, WMV, XviD, MKV, M2TS samt over 40 andre formater.
Derfor er det nemt at konvertere en video med Hamster Free Video Converter, så den kan bruges på andre platforme som DVD-afspiller, iPod, iPhone, iPad. Archos, Zune, PSP, PS3, Xbox, iRiver, HTC, BlackBerry eller Nokia telefon. Programmets brugerflade er let at tilpasse, så du kan give den et personligt præg, som passer til dig. Andre fordele ved programmet inkludere: træk-og-slip funktion, en indbygget guide for begyndere samt en integreret videoafspiller. Ligesom hos Xilisoft 3GP Video Converter er det muligt at konvertere i batches.
Et andet brugbart program er FormatFactory. Dette program giver dig mulighed for at konvertere og rippe dine DVD’er. Står du med en masse filer, hvis format skal konverteres fra ét format til et andet, så giver FormatFactory dig mulighed for at konvertere filer i batches til lige de formater, du har behov for, samt konvertere med den kvalitet og de features, du ønsker. Med dette program kan du desuden rippe CD’er og DVD’er til videofiler og lydfiler. Programmet er hurtigt og brugerfladen enkel.

Er der umiddelbart ingen af disse programmer, som var det, du søgte efter? I så fald er du velkommen til at kigge vores kategori ”Video Konvertering” igennem, og se om du ikke kan finde et program, som passer bedre til dine behov.

Konklusion

Er du en eventyrer med din telefon? Går du til dagligt og tager mange billeder/videoer, så er Xilisoft 3GP Video Converter et godt program for dig, der har brug for at ændre filernes formater, så det passer til flere platforme. Dette alsidige program giver dig alle de værktøjer, som du har brug for, for at få konverteret dine videofiler. Programmet har en masse forskellige formater til rådighed, og en masse brugbare funktioner, som sikrer, at du får en god oplevelse med konvertering. Brugerfladen gør programmet nemt at finde rundt i, og alt efter dine ønsker og behov kan du avancere konverteringen. Xilisoft 3GP Video Converter indeholder altså alt det, som du kan få brug for, når du skal konvertere en eller flere af dine filer.

Download Xilisoft 3GP Video Converter 6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
20.018

Version
6

Tilføjet
10-12-2004
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
37.7 Mb

Licens
ESA-Protected

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Xilisoft Corporation
sales@xilisoft.com
Detaljeret information
Downloads
20.018
Version
6
Tilføjet
10-12-2004
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
37.7 Mb
Licens
ESA-Protected
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Xilisoft Corporation
3 0 19

Afinstallering af Xilisoft 3GP Video Converter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Xilisoft 3GP Video Converter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Xilisoft 3GP Video Converter, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Xilisoft 3GP Video Converter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.