Programmer » Multimedie » Screen Capture

Streamlabs OBS download

Download Streamlabs OBS gratis her

Drømmer du om at starte din helt egen streamingkarriere? Mange har sikkert hørt deres forældre sige, man ikke kan tjene til sit liv ved at spille videospil hele dagen. Men i denne moderne tid er efterhånden alt jo muligt. Se bare på streamere som Asmongold, Ninja etc. der tjener mere end rigeligt til at leve en komfortabel livsstil. 

Men for at streame skal man også have noget software, der kan broadcaste dit webcam, lyd og spil ud til hele verden på de forskellige platforme som Twitch, YouTube, mixer and Facebook etc. Her kan man prøve Streamlabs OBS. 

Sæt din stream op og nå ud til hele verden

At streame er lidt af en ressourcekrævende hobby at komme i gang med. Hvis man gerne vil spille videospil, skal man have en stærk computer, webcam, mikrofon/headset og selvfølgelig et arsenal af videospil. Næsten det samme gælder, hvis man vil streame andet. 

Med et program som STreamlabs OBS kan du hurtigt sætte det hele op. Hvis du har de nødvendige artikler sat til dit system, vil programmet med det samme opfange, og nærmest sætte sig op af sig selv. Så er man i teorien klar til bare at gå live. 

Streamlabs OBS har dog også en indbygget mixer, så du kan skrue op og ned for indgående og udgående lyd. Du har også adgang Mini Feed, hvor du kan tilføje en sub bar eller andet, du gerne vil have vist på skærmen etc. 

Der er også en indbygget feature, der holder statistik over din stream i forhold til performance. For eksempel kan du se, hvor mange gange, du oplever framerate drops, hvor af din CPU, der bruges, etc. Så kan du altid holde øje med, om din stream er for ydelseskrævende for dit nuværende system, og om du skal opgradere.  

Brugervenligt og velfunderet design

Streamlabs OBS er heldigvis bygget op med brugervenlighed for øje. Man kan altså hurtigt komme i gang med for det første at sætte sin stream op, og dernæst gå live. Programmets brugerflade er delt op i hovedsageligt 3 dele. I bunden har du adgang til de mere tekniske ting ved din stream, såsom mixeren, sources-sektionen, hvor du kan tilføje media din stream skal vise, og så også ændringsmuligheder i forhold til programmet generelle layout.

 

I midten har du dit Mini Feed, så du kan se, hvad der bliver vist af ekstra ting på din skærm, og i toppen har du så selve streamen, hvor du kan se det i dens helhed. Det er altså nemt at danne sig et overblik over programmet, og hvad der foregår, mens du streamer. 

Alternativ software

Hvis du ikke lige føler, Streamlabs OBS var noget for dig, eller du gerne vil prøve noget andet, så kan Game Capture anbefales. Game Capture er et simpelt og brugervenligt stykke software specialiseret til streaming. Der er gode muligheder for at brugerdefinere din stream, og det er nemt at sætte op. Hvis du vil læse mere om eller downloade Game Capture kan det gøres gratis her

Konklusion

Hvis du gerne vil begynde med at streame, og du mangler et program, der er let at sætte sig ind i, komme i gang med og få en god live stream ud af så kan Streamlabs OBS klart anbefales.

Download Streamlabs OBS 1.0.2.61 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.094

Version
1.0.2.61

Tilføjet
13-03-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
206 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
General Workings Inc
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.094
Version
1.0.2.61
Tilføjet
13-03-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
206 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
13-03-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
General Workings Inc
0 0 1

Afinstallering af Streamlabs OBS

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Streamlabs OBS fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Streamlabs OBS, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Streamlabs OBS være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.