Programmer » Multimedie » Screen Capture

Game Capture download

Download Game Capture (dansk) gratis her

Har du lyst til at streame, men ved ikke lige helt, hvordan man kommer i gang? Så prøv at læs med her! Store personligheder inden for streaming er sporadisk sprunget op de seneste år, og derfor er der naturligvis også mange der aspirerer om at nå de niveauer. Det kræver en personlighed, nogle evner i gaming men vigtigst af alt et stykke software, der faktisk kan broadcaste det ude på internettet. 

Her kan Game Capture være handy som et program for nybegyndere, der lige først skal finde deres fodfæste. Game Capture er feature rich, brugervenligt og stærkt til både streaming- og videobehov. 

Få styr på dit setup og kom i gang

Når man streamer er man afhængig af mange forskellige typer gear såsom webcam, mikrofon, hovedtelefoner etc. Folk vil gerne se og høre dig udover du spiller, det er der, meget af attraktionen ligger. Derfor er det vigtigt, man i interfacen på Game Capture sørger for, at de rigtige devices er forbundet og at de virker med programmet inden man går i gang. 

Dernæst kan man vælge et af pre-selected setups til din streaming interface. Hvor dit ansigt viser sig, hvor din chat skal placere, donations etc., det hele skal der være styr på, og det kan man hurtigt gøre med de setups, Game Capture allerede giver dig. 

Der er også mulighed for at optage fra sin Xbox, PlayStation, Wii u etc. Det kræver bare, man forbinder sine konsoller til sin computer, så programmet kan opfange, der sker noget her.

Nå ud til dine venner og en masse andre

Når man streamer er det ret vigtigt, men også har styr på, hvordan man får folk til at se sine streams. Et af de mere obvious tricks er at annoncere, man skal til at streame på diverse platforme. Det kan Game Capture gøre for dig. Du skal bare fortælle den, hvad der skal stå, hvor det skal sendes ud henne, og så burde de relevante folk kunne se det med det samme. 

Du kan også tilføje tags til din stream og beskrive, hvad det er, du laver, så folk der ikke kender dig, får en idé om, hvad du beskæftiger dig med, og derfor også om de muligvis bliver interesserede i at se med for første gang. 

Utroligt simpelt design

Game Capture er bygget til, nybegyndere hurtigt og let kan komme i gang med at streame. Derfor er programmets design også lavet så simpelt, som det kan gøres. Din generelle interface byder dig på tre forskellige områder af interesse. 1: en stor skærmflade i programmet, hvor du kan se, hvad det du streamer, kommer til at se ud som. Ude til højre har du diverse værktøjer til at udmelde du skal til at streame, samt redigere lyd og musik mens du streamer. I bunden har du en mindre utility bjælke til sjove effekter etc.

Der er ikke mange ting, du selv behøver at tweake med, for at gå i gang med at streame. Alt det komplicerede tager programmet sig selv af. Resten, såsom at sætte sin mikrofon etc. til er op til dig, men burde ikke volde de store problemer. 

Alternativ software

Hvis du er mere til bare at optage videoer en at streame, så kan det være en god idé at downloade noget software, der er mere specialiseret til den slags. Her kan Free Screen Recorder anbefales. Programmet er gratis og simpelt at bruge. Det egner sig godt til dig, der vil optage små tutorials fra dit skrivebord, eller gaming clip fra spil af ældre karakter. Hvis det lyder som noget for dig, så kan Free Screen Recorder downloades gratis lige her

Konklusion

Game Capture er et simpelt men brugbart program, når det gælder nybegyndere i streaming. Hvis du står, og gerne vil have foden indenfor døren, så er det her klart et sted, du med tryghed kan starte din streamingkarriere. Det kan kun anbefales.

Download Game Capture 3.70.42 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
806

Version
3.70.42

Tilføjet
21-01-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
138 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Elgato
Detaljeret information
Downloads
806
Version
3.70.42
Tilføjet
21-01-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
138 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Elgato
5 0 1

Afinstallering af Game Capture

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Game Capture fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Game Capture, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Game Capture være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.