Programmer » Multimedie » Screen Capture

Screenrec download

Download skærmoptageren Screenrec gratis her

Når man skal forklare folk, om fænomener på computeren, så kan det typisk være svært, hvis du ikke sidder der med dem. Hvis folk ikke kan få det visualiseret, så bliver de forvirrede. 

Derfor kan det være rigtig smart at downloade et program som Screenrec, der lader dig filme og tage billeder af din skærm og dele dine optagelser med et simpelt link. 

Begynd at optag med få klik

Når du starter Screenrec op, så er du klar til at optage. Hvis du trykker på de to knapper “Alt + S” samtidig, så kan du med din mus tegne op den del af skærmen, du vil optage. Og så kan du optage, så længe du vil. Når du er færdig med optagelsen, skal du slet ikke tænke på at holde styr på filen. 

Din optagelse bliver nemlig med det samme lagt op i en private cloud storage, og et link bliver automatisk lagt i din udklipsholder. Så skal du bare indsætte det i en chat, til den person, der skal have filen, og de kan derfra nemt downloade den. 

Du kan også få lyd med på dine optagelser. Du kan enten gøre det igennem din mikrofon, hvis du vil lave talte instrukser til, eller trække det igennem din computers lyd, hvis der er noget derfra, de også skal høre. Selvfølgelig kan du også bruge begge ting samtidigt. 

Sikkerhed og skyen

Som nævnt tidligere, så bliver dine optagelser automatisk lagt i skyen. Hvis du laver en gratis konto til programmet, så får du 2GB gratis lagerplads der, som du frit kan afbenytte til mange formål. 

Sikkerheden er heller ikke helt værst. Dine optagelser bliver nemlig enkrypteret med den klassiske 128-bit AES algoritme. Så sikkerheden omkring dine filer skal du heller ikke bekymre dig om. 

Praktisk anvendelse

Nu har vi diskuteret, hvad programmet kan gøre. Men hvad kan du så bruge det til? Det er ret smart til techsupport. Det gør det nemt at vise brugere af dit software, hvordan det bruges, hvis de har problemer. Du kan hurtigt demonstrere det i optagelsen og sende det til dem. 

Det er også smart, hvis du skal lave videoer til en hjemmeside, der demonstrerer visse aspekter ved dit produkt. Du kan også bruge det til møder i din virksomhed, hvis du skal demonstrere nogle grafiske ting, eller hvis du ikke selv kan være der personligt. 

Et minimalistisk design

Screenrec har et ganske simpelt og intuitivt design. Når programmet startes, får man en lille boks op, hvor man kan ændre settings for programmet: optagelsesknap, hvilken mikrofon og højtaler man vil bruge etc. 

Ellers er det bare at trække på skærmen, hvor man vil optage, og gå i gang. Så får man automatisk linket i udklipsholderen, så du kan sende det videre. Du kan også opdatere Screenrec direkte i programmet nemt og hurtigt.

Alternativt software

Hvis man leder efter et optagelsesprogram, som har lidt flere funktioner, og er lidt mere alsidig i sin brugbarhed, så kan Icecream Screen Recorder anbefales. Der er en del flere indstillinger at lege rundt med, som gør det mere brugbart til folk, der har større krav til den type software. Hvis du vil læse mere om eller downloade Icecream Screen Recorder kan det gøres gratis lige her.

Konklusion

Screenrec er et lille og simpelt program, som er veltilpasset til dig, der skal lave simple optagelser af din skærm. Det er gratis og let at bruge, og er brugbart til en lang række forskellige formål. Det kan klart anbefales.

Download Screenrec 1.0.87 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
820

Version
1.0.87

Tilføjet
25-09-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.185 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Screenrec
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
820
Version
1.0.87
Tilføjet
25-09-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.185 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-09-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Screenrec
0 0 1

Afinstallering af Screenrec

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Screenrec fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Screenrec, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Screenrec være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.