Programmer » Multimedie » Screen Capture

Icecream Screen Recorder (Dansk) download

Download Icecream Screen Recorder gratis her

Icecream Screen Recorder er et brugervenligt program, som gør det let at optage og tage billeder af ens skærm. Programmet er desuden oversat til dansk, så selv hvis man ikke er skarp til engelsk, så kan man få glæde af programmet og dets spændende funktioner.

Programmet har et stort udvalg af funktioner, og de er alle sammen nemme at navigere rundt i. Der er enkelte funktioner, som har begrænset funktionalitet i gratisudgaven af programmet.

Funktionerne

Icecream Screen Recorder kan optage hvad man foretager sig på sin skærm, og dele det med venner og familie. Man vælger selv om man gerne vil optage hele skærmen, eller om der er specifikke områder, som man gerne vil have optagelser af.

I indstillingerne kan man desuden vælge om optagelserne skal tilføje et automatiseret vandmærke. Programmet giver også mulighed for at tage screenshots af ens skærm. Her kan man også vælge om man ønsker at tage billeder af hele ens skærm, eller om man gerne vil tage et billede af et specifikt område.

Med Icecream Screen Recorder kan man også benytte sig af spiloptagningsfunktionen. Med denne funktion kan man optage ens computerspil. Programmet sørger selv for at lokalisere ens spil, hvis man har et åbent. Der er enkelte muligheder for at brugerdefinere ens optagelser ved bl.a., at ændre i hvor mange frames per second optagelsen skal gemmes i. Det er dertil også muligt at tilpasse hvilket format, som videooptagelserne skal gemmes i. Muligheder er enten AVI (MJEG) og MP4 (H264). Men hvis man gerne vil gemme i MP4-format, så er man nødsaget til at købe den fulde version af programmet.

Begrænset gratisudgave

Som tidligere nævnt, så er der enkelte funktioner, som er forbeholdt, at man tilkøber sig den fulde version af programmet. Som udgangspunkt har man adgang til de mest basale funktioner, hvis man gerne vil optage ens skærm. Det er dog ikke muligt at optage mere end 5 minutter ad gangen. Som tidligere nævnt, så er det begrænset hvilket videoformat, og hvilket videokodeks som gratisudgaven kan gemmes i. Ens optagelser er desuden også vandmærket, og det er ikke muligt at tilføje ens eget vandmærke til optagelserne medmindre man køber den fulde version.

Hvis man vil have glæde af de mange funktioners funktionalitet, så koster den fulde version af programmet 200 DKK, og det er et engangsgebyr.

Indstillinger

De mange funktioner har selvfølgelig en del indstillinger, som kan tilpasses og justeres. Det er bl.a. i indstillingerne, at det er muligt at ændre i hvilket format, som ens optagelser skal gemmes.

Der er også mulighed for at vælge hvor meget optagelserne højst må fylde. Dertil kan man også vælge at ens webcam og mikrofon skal optage samtidig med at man optager ens skærm. Dette er især oplagt hvis man gerne vil kommentere på det man optager.

Simpelt og navigerbart design

Icecream Screen Recorder har et relativt simpelt design, som bidrager til programmets forrygende brugervenlighed. Grænsefladen er let at navigere rundt i takket være de mange faneblade. Designet har taget en simpel tilgang, som gør, at alle kan finde rundt i de mange tilgængelige funktioner. Ydermere er det let at tilpasse både funktioner og indstillinger efter behov.

Konklusion

Icecream Screen Recorder er et fantastisk stykke software, som kan optage og dele både billeder og videoer af ens skærm. Man behøver ikke ligefrem stor teknologisk erfaring, da programmet og de mange funktioner er utrolig lette at rode rundt i. Denne fremragende brugervenlighed skyldes bl.a. at programmet selv sørger for at lokalisere ens webcam og mikrofon, så man er klar til at optage lige så snart man åbner programmet.

Gratisudgaven af programmet er funktionelt i sig selv, men hvis man vil have fuld glæde af de mange funktioner, så kan man overveje at investere i købsudgaven, da man umiddelbart får ret god værdi for pengene. Som prikken over i’et, så er programmet også oversat til dansk, og det er en ret god oversættelse. Varm anbefaling herfra.

Download Icecream Screen Recorder (Dansk) 6.16 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
888

Version
6.16

Tilføjet
01-05-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Android

Størrelse
52.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Icecream Apps
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
888
Version
6.16
Tilføjet
01-05-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Android
Størrelse
52.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
06-05-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Icecream Apps
0 0 1

Afinstallering af Icecream Screen Recorder (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Icecream Screen Recorder (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Icecream Screen Recorder (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Icecream Screen Recorder (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.