Programmer » Multimedie » Screen Capture

RecExperts download

Download og prøv RecExperts (dansk) her

Mangler du et program, der kan optage din computerskærm for dig? Så læs med her. Der er mange situationer, hvor man får brug for at optage det, der foregår på ens skærm. Måske skal du hjælpe et familiemedlem med at sætte et program op. Så kan det være smart at optage sig selv gøre det, så de kan følge med hjemmefra.

Hvis du er en underviser, og gerne vil lave en videolektion, kan det også være rigtig smart at optage sine slides etc. Med RecExperts får du et let og effektivt program til det formål.

Optag din fulde skærm eller et udvalgt område

RecExperts er, som navnet hentyder til, et ganske versatilt program. Når du skal optage, kan du vælge imellem bare at optage hele skærmen, eller blot en udvalgt del af den. 

Når man optager hele skærmen, så får man jo alt med. Og det er ikke sikkert, folk har brug for at se alt, hvad der er på din computer af den ene grund eller den anden. Det vil også gøre videoens dimensioner meget store. Så kan det være smartere bare at begrænse den flade man optager.

Programmet kan også bruges til at tage skærmbilleder på samme måde som Windows’ klippeværktøj gør det.

Mange sjove værktøjer du kan bruges, mens du optager

Når du har begyndt din optagelse, og forklarer hvad du gør, så kan det være en god ide at supplere det med noget grafisk. Derfor har RecExperts en række værktøjer, du kan bruge til at øge folks koncentration, mens du optager. 

For eksempel har du en ”Lommelygte”. Aktiverer man den, gør den hele skærmen mere afdæmpet bortset fra der, hvor din mus er. Det område bliver så highlightet, og gør det nemmere at se, hvad du fokuserer på.

Du kan også indsætte pile og andre symboler som text lines, arrows, for at gøre det klart, hvad du peger på. Og hvis du ikke ønsker at optage din egen stemme, kan du også indsætte tekstbokse, hvor du kan skrive i. 

Rigtig lækkert og intuitivt design

RecExperts har et meget overskueligt og intuitivt design. Alt giver sig selv, så snart man bare starter programmet op. Det er en rigtig forfriskende oplevelse. 

Programmet har to forskellige brugerflader: en til når du ikke optager, og en mere diskret en, når du gør. Når du starter programmet op, kan du begynde at indstille, hvordan det som udgangspunkt skal opføre sig. Om det skal optage hele skærmen, hvor optagelsen skal gemmes etc.

Når du så begynder at optage, får du en værktøjslinje, som du bruger til at få adgang til de diverse effekter, du kan bruge under optagelsen.

Når du så er færdig med at optage, ryger du tilbage til den første brugerflade. Og nu kan du ydermere også se en oversigt over de optagelser, du har lavet, så du hurtigt kan få adgang til dem. Det er meget smart. 

Alternativ software 

ScreenExperts er ikke et gratis program. Det er også sjældent, når man får så mange gode og brugbare funktioner, der bare virker. Men hvis man ikke har det store budget til at investere i software, kan det være en løsning at finde et mindre godt program, der ikke koster noget, men stadig får jobbet klaret. Det kan man finde i Free Screen Recorder. Programmet mangler mange af de finere værktøjer, men optager skærmen ganske fint. Det kan downloades gratis her.  

Konklusion

ScreenExperts er uden tvivl et af de bedste programmer på markedet, når det gælder screen recording. Værktøjerne er der mange af, men de er alle sammen brugbare. Programmet er desværre ikke gratis, men investerer man får man et rigtig godt stykke anbefalelsesværdigt software.

Download RecExperts 1.4.6.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
744

Version
1.4.6.9

Tilføjet
18-01-2021
Kompatible systemer
Windows, Mac OS

Størrelse
31.3 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
EaseUS
Detaljeret information
Downloads
744
Version
1.4.6.9
Tilføjet
18-01-2021
Kompatible systemer
Windows, Mac OS
Størrelse
31.3 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
18-01-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
EaseUS
5 0 1

Afinstallering af RecExperts

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere RecExperts fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find RecExperts, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle RecExperts være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.