Programmer » Multimedie » Screen Capture

Free Screen Recorder download

Download gratis Free Screen Recorder her. Programmet kan optage det der sker på din computerskærm og gemme optagelsen (inkl. lyd) som en AVI video fil.

Har du nogensinde stået i en situation, hvor det kunne have super smart, hvis du kunne optage, hvad du lavede på din computer? Næste gang du står i den situation, skal du bare tænke på Free Screen Recorder, som du kan downloade helt gratis hos os.

Den kan hjælpe dig med netop dét, og så vil dit problem hurtigt være løst. Det er så smart, at du også kan optage lyd igennem dette program. Det vil sige, at du både kan optage, hvad der sker på skærmen, og hvad der kommer af lyd. Mange studerende og undervisere kan eksempelvis have gavn af det, da det i sådan nogle tilfælde kan være smart at kunne vise, hvad man laver på sin computer.

Brug det til undervisning

Hvis du har til job at undervise, eller hvis du bare en enkelt gang skal vise nogen, hvordan man gør et eller andet bestemt på en computer, så kan det være utrolig gavnligt at benytte dette program.

Du får nemlig muligheden for, at vise helt præcis, hvad du gør på din computer for at kunne opnå et vis resultat. Det vil ofte hjælpe for dem, der skal forstå dig, hvis de også kan høre, at du forklarer, imens du bruger computeren. Dette vil give en rigtig god forståelse, så det er helt sikkert en god ide at blive indehaver af Free Screen Recorder, hvis du kunne få brug for det til undervisning, forklaring eller guides. Det kan i den grad være det hjælpemiddel, som du har gået og manglet.

Brug det som studerende

Egentlig gælder det samme, som hvis du var underviser. Til tider kan du få opgaver, hvor du skal filme dig selv gøre og forklare et eller andet, og så kan det her program i den grad hjælpe dig. Du kan nemlig også filme dig selv, imens du bruger dit webcam. På den måde kan du let filme dig selv, imens du måske forklarer noget, som om du var til eksamen.

Det kan også være et godt redskab, hvis du gerne vil øve dig i, hvordan du fremstår foran andre. Det kan være et lidt grænseoverskridende program at bruge på denne måde, men det vil helt sikker være rigtig gavnligt i sidste ende. Du kan altid prøve dig lidt frem og se, om det ikke kunne være en god ide for dig.

Brug det til blog og vlog

Det er meget oppe i tiden at dyrke en blog eller vlog, og her er det ofte relevant at filme sig selv. Du vil ofte skulle lave nogle tutorials af en art, og her kan det igen være smart at kunne filme sig selv igennem webcam. Det kan eksempelvis være, hvis du gerne filme, hvad der sker på skærmen imens du spiller et spil offline eller online. Du kan også bruge det, hvis du gerne vil vise, hvordan du lægger en bestemt make-up. Det kan måske blive lidt besværligt, men det kan sagtens lade sig gøre, og nu hvor du endelig har fundet et program, der virker til hensigten, så er det måske bare med at komme i gang. På den måde får du også et udgangspunkt i, hvad du gerne vil have fra de programmer, du skal bruge til at få det hele til at køre. Det er altid godt at vide, hvad du godt kan lide, og hvad du ikke er så glad for, da du nemmere vil kunne finde et perfekt program på den måde.

Alternative programmer

Hvis det viser sig, at Free Screen Recorder ikke lige er det program, som du gerne vil arbejde videre med, så har vi heldigvis en masse anmeldelser og frie downloads af andre programmer, der har samme formål her. Der skulle dermed være rig mulighed for, at du kan finde et, som falder lige i din smag.

Du kan eksempelvis prøve Bandicam, hvis du gerne vil være sikker på at downloade et program, som der er mange, der synes om. På den måde kan du være rimelig sikker på, at du ikke kommer til at bruge en masse tid på et program, som du i sidste ende ikke føler, at du kan bruge til noget. Der er trods alt mange af brugerne, der er rigtig glade for lige præcis det her program, så der må være noget om snakken. Hvis så mange synes om det, så må der også være noget ved programmet, som du vil kunne lide. En lille sidebonus til dette program er, at det også er gratis. Det vil derfor ikke koste dig noget at prøve det af og se, om det er noget for dig.

Hos download.dk vil vi gerne anbefale Lightscreen, der dog ikke er helt det samme som de to førnævnte programmer. Her kan du nemlig ikke optage, hvad der sker på din skærm, men du kan gemme dine skærmbilleder på en rigtig smart måde. Nogle gange er det også en god ting at kunne, så måske det kunne være rart for dig at have på din computer.

Konklusion

Alt i alt så er dette et meget simpelt program, som kan det, som det skal kunne. Du skal derfor ikke forvente en stor pakke med en masse forskellige funktioner, men du vil kunne gøre det, der er hensigten med programmet: optage hvad der sker på din computerskærm. Til tider kan det også være rart med de programmer, som ikke kan helt masse forskelligt, som du aldrig får brugt til noget.

Dette program er derimod, som sagt, meget simpelt, og du vil helt sikkert få brugt det til hensigten. Om det så er til undervisning, studiet eller din blog og vlog, så passer dette program helt perfekt til. Det gode er også, at du kan prøve det af helt gratis og se, om det passer dig, og om det kan det, som du gerne vil have det til. Ellers er der mange andre programmer, som du kan prøve kræfter med. Du vil uanset hvad sagtens kunne finde et program, som er lige præcis, som du gerne vil have det.

Download Free Screen Recorder 2.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
27.395

Version
2.9

Tilføjet
16-08-2007
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.58 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NB Software Development
support@nbxsoft.com
Detaljeret information
Downloads
27.395
Version
2.9
Tilføjet
16-08-2007
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.58 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
20-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NB Software Development
4 0 10

Afinstallering af Free Screen Recorder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Screen Recorder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Screen Recorder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Screen Recorder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.