Programmer » Multimedie » Screen Capture

AnyMP4 Screen Recorder download

Optag skærmvideoer og lyde på din PC med AnyMP4 Screen Recorder til Windows og Mac! Download programmet i en gratis prøveversion med dansk sprog!

Med AnyMP4 Screen Recorder, som kan anvendes på Windows og Mac, kan du optage skærmvideoer og lyde på din PC, dit webcam og din smartphone. Dette kan være super brugbart, hvis du fx gerne vil sende en video fra din skærm til en kollega på jobbet eller hvis du fx gerne vil dele videoer af et spil med dine venner.

Den fulde version af AnyMP4 Screen Recorder koster penge, men der er også en gratis udgave, som man kan prøve. Her på siden kan du læse om forskellen mellem demo-udgaven og den fulde version. Du kan også tjekke vores vurdering af demo-udgaven, og nederst på siden linker vi desuden til nogle gratis alternativer, der ikke koster penge.

Sprog, tilgængelighed og pris

Hvis du foretrækker at bruge software på dansk, så er det en mulighed med AnyMP4 Screen Recorder. Når man installerer programmet, så vælger man sit foretrukne sprog, men der er også mulighed for at ændre dette igen på et senere tidspunkt inde i programmets indstillinger. Udover dansk og engelsk er der også mange andre sprog, som man kan vælge imellem.

AnyMP4 Screen Recorder er både tilgængelig til Windows og Mac, så hvis du bruger en af disse platforme, så har du mulighed for at prøve programmet. Der er desværre ikke en version til Linux på nuværende tidspunkt. Hvis du har lyst, så kan du dog kigge på nogle af de mange andre programmer her på Download.dk. Vi har en kategori specifikt til Screen Capture-programmer, som du kan finde lige her.

Det er gratis at downloade demo-udgaven af AnyMP4 Screen Recorder. Afhængig af hvordan man køber den fulde udgave, så er det lidt forskelligt, hvad den koster. En månedslicens har en normalpris på $35 dollars, og en permanent licens koster $59 dollars. Da vi skrev denne tekst, der kunne man få 25 % rabat. Vi ved ikke, hvor ofte der er tilbud på programmet, men du kan altid tjekke prisen inde på programmets hjemmeside.

Forskellen på demo-versionen og den fulde version

Når man anvender gratis-versionen af AnyMP4 Screen Recorder, så vil man opleve, at der er nogle begrænsninger. Demoen er jo kun en slags en slags smagsprøve på den fulde version, som udvikleren selvfølgelig gerne vil have, at man skal købe. På nedenstående billede kan man se forskellen mellem prøveudgaven og betalingsversionen.

En af de største forskelle mellem de to udgaver er, at man kun kan gemme 3 minutters skærmvideo med demo-udgaven. Man har heller ikke mulighed for at justere længden på videoer og lyde direkte i programmet, medmindre man køber en licens til den fulde udgave. Derudover fortæller udvikleren også, at Microphone Noise Cancellation og Microphone enhancement heller ikke er tilgængelig i demo-versionen.

Vores vurdering af demoversionen

Vi har ikke prøvet betalingsudgaven af AnyMP4 Screen Recorder, men vi har lige kort testet demo-versionen på en PC med Windows 11 Home installeret, så vi kan fortælle vores brugere, om vi anbefaler at downloade dette stykke software. Umiddelbart synes vi, at det virker som et okay værktøj.

Der er mange forskellige funktioner, som man kan lege med. Når det kommer til skærmvideoer, så kan man både vælge, om programmet skal optage hele ens skærm eller det kun skal optage video af et afgrænset område. Som det kan ses på GIF-billedet under denne tekst, så er der også rigeligt med indstillinger, som man kan justere. Man kan eksempelvis indstille formatet, som videoer skal gemmes i, og der er også mulighed for at tilpasse genvejstaster, så man kan starte og stoppe optagelser med tastaturet.

Programmet har også en funktion til at optage skærmvideoer og lyde på iOS- og Android-telefoner. Hvis det er noget, som man gerne vil prøve, så trykker man bare på telefon-knappen i programmet, vælger ens foretrukne styresystem, og så fortæller AnyMP4 Screen Recorder, hvad man skal gøre for at komme i gang. Vi har dog ikke selv testet denne funktion, og derfor kan vi desværre ikke rapportere, om denne funktion virker, som den skal.

Det er dog tydeligt, at demo-versionen kun er en smagsprøve. Den kan jo ikke optage mere end 3 minutters video af gangen, og hver gang man åbner programmet, bliver man spurgt, om man vil købe den fulde udgave af AnyMP4 Screen Recorder.

Hvis man ikke har nogle specifikke behov, men man bare gerne vil optage nogle små videoer af ens skærm, så er det ikke vores vurdering, at du behøver at betale flere hundrede kroner for et stykke software såsom AnyMP4 Screen Recorder. Der er nemlig masser af gratis værktøjer derude, som man kan bruge til at optage videoer og tage billeder af ens skærm. Det kan du læse mere om i det næste afsnit.

Gratis alternativer til AnyMP4 Screen Recorder

Hvis man ikke ønsker at betale for den fulde version af AnyMP4 Screen Recorder, så kan du heldigvis sagtens finde nogle gratis alternativer her på Download.dk. Desuden tilføjer vi hele tiden flere programmer til siden, så vi håber selvfølgelig, at du vil komme tilbage og besøge os igen i fremtiden.

Et gratis alternativ, som vi varmt kan anbefale, er programmet ScreenToGif. Det er et program, som vi ofte selv bruger, og derfor har vi givet det 5 ud af 5 stjerner her på Download.dk. Det er også et program, som man kan bruge med dansk sprog, og så har det et super smart videoredigeringsværktøj indbygget. Med det kan du fx tilføje tekst, pile og vandmærker til dine skærmvideoer.

Desværre er der ikke mulighed for at tage skærmbilleder (screenshots) med ScreenToGif, men hvis man leder efter denne funktion, så kan man overveje at tage et kig på programmet Sniptool. Her er der nemlig også et billedbehandlingsværktøj indbygget, som man kan bruge til at redigere og justere sine skærmbilleder med.

Download AnyMP4 Screen Recorder 1.3.90 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
331

Version
1.3.90

Tilføjet
21-07-2022
Kompatible systemer
Windows & Mac

Størrelse
119 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AnyMP4
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
331
Version
1.3.90
Tilføjet
21-07-2022
Kompatible systemer
Windows & Mac
Størrelse
119 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
10-02-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AnyMP4
0 0 1

Afinstallering af AnyMP4 Screen Recorder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AnyMP4 Screen Recorder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AnyMP4 Screen Recorder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AnyMP4 Screen Recorder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.