Programmer » Multimedie » PDF

Icecream PDF Converter download

Download Icecream PDF Converter (dansk) gratis her

PDF-formatet er et af de mest brugte formater, vi bruger i vores hverdag. Hvis du skal aflevere en opgave digitalt på dit studie, skal det som regel være PDF. Sender du arbejdsdokumenter og kontrakter på dit arbejde, skal de typisk også være i PDF. 

Men hvad nu hvis, du står med en PDF-fil, du skal lave ændringer i eller vil tilføje noter til? Så bliver det lidt sværere, da man ikke kan redigere i en PDF på samme måde som et Word-dokument. Står du i den situation, kunne du med fordel prøve Icecream PDF Converter. 

Konvertér fra PDF eller til PDF

Icecream PDF Converter kan, som navnet hentyder til, hjælpe dig med at lave filer om til PDF eller PDF om til andre filer som doc, docx, xls, JPG, TIFF, BMP, GIF og mange flere. Den kan også lave EPUB, HTML og andre filer om til PDF.

Det er et ret essentielt værktøj at have, netop fordi PDF-filer generelt er meget begrænsede i, hvad man kan med dem. De er jo beregnet til blot at skulle læses, til at blive underskrevet eller printet ud. Med Icecream PDF Converter kan du dog lave din PDF om til det format, du har brug for, og foretage de redigeringer og ændringer, du føler er nødvendige. Så kan du nemt konvertere filen tilbage til PDF igen, når du er færdig. 

Intuitivt og lækkert design

Icecream PDF Converter er super lækkert og nemt at bruge. Det hele giver sig selv, fra det øjeblik, man åbner programmet op. Startskærmen har programmets og producentens logo samt to knapper: “Fra PDF” og “Til PDF”. Her vælger man blot den, man får brug for, og så kommer man til den næste skærm. 

Her kan du drag and drop de filer, du gerne vil konvertere. Så trykker du blot på “Start”, og vupti! Så ligger den konverterede fil i den samme mappe som den fil, du konverterede.  

Opgradér til Pro!

Hvis du synes, Icecream PDF Converter er hammerfedt, så kunne du overveje at opgradere til Pro-versionen, og få endnu flere og mere praktiske funktioner. 

Med Pro kan du konvertere filer, der er længere end fem sider. Du kan også konvertere så mange filer på én gang, som du har lyst til. Du får desuden også adgang til en ret lækker funktion, der lader dig flette op til flere PDF-filer sammen, så du nemmere kan holde styr på dem. Dertil er det også en livstidslicens til to computere, så man kan bruge den på sin hjemme- og arbejdscomputer. 

Pro koster $19.95 og er en engangsbetaling. 

Mere fra Icecream

Icecream producerer en lang række solide produkter, du kan bruge i dit arbejds- og studieliv. Icecream Video Editor er her et godt bud til dig, der står med et projekt, der kræver en video. Programmet kan lave videoer gratis og uden vandmærker i op til 10 minutter med mange spændende effekter. Hvis du vil læse mere om eller downloade Icecream Video Editor kan det gøres gratis her.

Konklusion

Icecream PDF Converter gør klart livet lettere for dig, der skal bruge PDF’er regelmæssigt i din hverdag. Du kan konvertere til og fra mange filtyper, samt flette PDF’er sammen med PRO med ganske få klik, og derfor kan programmet varmt anbefales.

Download Icecream PDF Converter 2.87 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
881

Version
2.87

Tilføjet
22-07-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
126 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Icecream Apps
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
881
Version
2.87
Tilføjet
22-07-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
126 Mb
Licens
Demo
Opdateret
22-07-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Icecream Apps
0 0 1

Afinstallering af Icecream PDF Converter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Icecream PDF Converter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Icecream PDF Converter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Icecream PDF Converter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.