Programmer » Multimedie » Film redigering

Icecream Video Editor download

Download videoredigeringsprogrammet Icecream Video editor gratis her

Icecream Video Editor er et relativt simpelt videoredigeringsprogram, men det kan sagtens klare de store videoprojekters udfordringer. I denne gratis version af programmet kan du lave videoer op til 10 minutter uden vandmærker, og have i alt 20 forskellige scener.

Icecream Video Editor har et utrolig simpelt, og brugervenligt design, som er en leg at finde rundt i. Det er nemt og lynhurtigt at importere en fil og tilføje simple redigeringer.

De mest essentielle funktioner

Det er ingen hemmelighed, at der eksisterer en del videoredigeringsprogrammer på markedet, og det kan derfor være svært at vælge. Desværre, så har mange gratis videoredigeringsprogrammer en kedelig trend, hvor de enten mangler helt basale funktioner, eller også er de tilkøb. Icecream Video Editor bryder heldigvis denne trend.

Programmet har de mest basale funktioner såsom klip, lydredigering, tekstplacering og behandling af farvekontraster. Funktionerne er som sagt ret lette at finde rundt i, og det kræver altså ikke, at man har særlig stor erfaring med andre lignende programmer.

Når man først har importeret ens videofrekvenser, så er det en leg at lave flotte transaktioner mellem dem. Det eneste man skal gøre, er at trykke på plusset mellem frekvenserne. Der er rigtig mange forskellige at vælge mellem, og de varierer lige fra slides til zoom in. Du kan derfor garanteret finde en videotransaktion, som passer din type af video.

Lynhurtig og overskuelig eksportering

En af de mest vanskelige og tidskrævende aspekter ved videoredigering er når man skal til at eksportere ens film. Dette kan tage ret lang tid, alt efter hvilken software, og hvor kraftig ens PC er. Med Icecream Video Editor skal du dog ikke bekymre dig om softwaren er tilstrækkelig.

På vores testcomputer var eksportering af en simpel videofrekvens lynhurtig og problemfri. Icecream Video Editor har ikke mange outputformater at vælge i mellem. Faktisk, så er du næsten nødsaget til at eksportere i MP4. Hertil er det dog muligt at vælge helt op til 4K opløsning af videofilen.

Design og brugervenlighed

Vi har kort været inde på det, men et af de helt store salgspunkter for Icecream Video Editor er utvivlsomt det simple og overskuelige design. Det er let at finde rundt i programmets mange, og veludviklede funktioner hvilket også betyder, at brugervenligheden er helt i top.

Selv hvis man ikke har tidligere erfaring med et videoredigeringsprogram, så er Icecream Video Editor utrolig let at finde rundt i. Hvis man skulle sidde fast, så har programmet en fremragende fanbase, som har lavet en massevis af YouTube-vejledningsvideoer til hvordan, at man får det bedst mulige videoprojekt som resultat.

Begrænset gratisudgave

Det er som sagt helt gratis at benytte sig af Icecream Video Editor, men der er en del ekstragodter, hvis man tilkøber sig Pro-versionen. Pro-versionen af programmet koster 200 DKK, og er et engangsgebyr. I Pro-versionen er man ikke begrænset til 10 minutters videoprojekter, og der er heller ingen begrænsning for antallet af scener. Dertil får man også 2 licenser, som man eventuelt kunne dele med en ven og kollega, og derved bliver priser faktisk kun 100 DKK pr. licens.

Konklusion

Icecream Video Editor er et let program, som ikke fylder meget på ens PC. Det er desuden heller ikke særlig ressourcekrævende for ens PC, så de fleste kan få glæde af det. Programmets mange funktioner er også lette at finde rundt i, uanset hvor meget teknologisk erfaring man har. Alt dette gør, at Icecream Video Editor er en fremragende software til dem, som gerne vil forsøge sig med at lave videoprojekter.

Download Icecream Video Editor 2.21 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
753

Version
2.21

Tilføjet
14-07-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
71.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Icecream Apps
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
753
Version
2.21
Tilføjet
14-07-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
71.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-09-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Icecream Apps
0 0 1

Afinstallering af Icecream Video Editor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Icecream Video Editor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Icecream Video Editor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Icecream Video Editor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.