Programmer » Multimedie » Film redigering

Windows Live Movie Maker download

Hurtig videoredigering med gratis download af Windows Live Movie Maker

Med Windows Live Movie Maker bliver det let for dig at tilføje nogle effekter til dine film. Du kan på denne måde få lavet nogle film, som er personlige og helt dine egne. Programmet er ligeledes super let at finde rundt i, så det er for alle og enhver, som godt kunne tænke sig at komme i gang med noget videoredigering og lave deres egne små film.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage på grund af sværhedsgraden i programmet, da det er ganske simpelt bygget op.

Lav film med videoer og billeder

Det sjove ved Windows Live Movie Maker er, at du kan sammensætte en film både med videoer og billeder. Du er derfor ikke nødsaget til kun at holde dig til én af delene, men du kan i stedet lave en god kombination, lige som du har lyst til. På den måde kan du også være sikker på, at du får alt det med i filmen, som du gerne vil have med. Måske har du ikke nogen video af et moment, men i stedet ligger du inde med et billede, og her er det derfor rigtig rart, at du kan sætte billedet ind i stedet for.

Hvis du gerne vil give dig i kast med nogle andre redigeringsprogrammer til film, så kan du eventuelt prøve VSDC Free Video Editor, som du også kan downloade gratis. Det er derfor en god mulighed for at prøve noget andet og se, om det måske mere er noget for dig. Du får nogenlunde de samme muligheder som i Windows Live Movie Maker, men måske vil du bedre kunne lide det andet redigeringsprograms opbygning – det ved du bedst selv.

Indsæt egen musik

Ikke nok med at du kan sætte dine egne personlige videoer og billeder sammen, så kan du med Windows Live Movie Maker også ligge din egen musik ind over. Således kan du også virkelig komme til at sætte dit eget præg på den film, du laver.

Du kan finde den musik, som du mener, der passer helt perfekt til din film og skaber den helt rigtige stemning. Du kan eventuelt gøre det til fuldstændigt dit eget, hvis du laver din egen musik – men det kræver selvfølgelig et lidt andet talent end snilde for redigeringsprogrammer.

Nemme redigeringsmuligheder

Beskrivelserne ovenfor giver et indblik i, at det er super let at sætte nogle videoer, billeder og musik sammen. Det er dog ikke det eneste, der er til Windows Live Movie Maker, da du også kan tilføje en masse forskellige effekter til billeder. Du kan lave nogle glidende overgange, tilføje filtre og tekst. På den måde kan du virkelig komme til at bruge en masse tid på en film, da du kan lave mange små detaljer ved dem, som gerne skulle give noget rigtig godt til den større helhed.

På grund af de mange muligheder for effekter, så kan du komme til at få filmen lige, som du havde tiltænkt den. Du kan nemlig få lov til at tilføje de mange små ting, som du måske ikke har været sikker på var mulige. Du kan læse om de mange muligheder på dette link, hvis du gerne vil sætte dig lidt ekstra ind i det.

Del filmen online

Når du først er blevet færdig med dit mesterværk, så vil du sikkert gerne vise det frem til andre. Du kan selvfølgelig også vælge at holde den for dig selv, hvis du bare gerne ville lave en lille film til dig selv, som måske ikke kommer så mange andre ved. Men hvis du gerne vil dele den, så er der rig mulighed for det i Windows Live Movie Maker. Der er en direkte genvej til deling online, så det kan gøres super hurtigt og uden besvær. På den måde kan du hurtigt vise dine venner og familie, hvad du har bikset sammen. De vil helt sikkert også synes, at det er sjovt at se.

Udnyt et gratis tilbud

Når du skal vælge et redigeringsprogram, så vil du formentlig støde ind i det problem, som mange andre støder ind i; de fleste programmer er utrolig dyre. Det er derfor en rigtig god ide, hvis du tager imod et gratis tilbud, så du kan prøve dig lidt frem uden at have betalt i dyre domme for et program, som du måske ikke kommer til at bruge alligevel. På den her måde kan du let komme til at se an, om det er noget, som du kan lide at bruge tid på, og så kan du eventuelt senere hen bruge penge på et andet program. Du kan dog kun gøre brug af tilbuddet, hvis du er ejeren af enten Windows 7, 8 eller 10.

Brugernes vurdering

De mange brugere af Windows Live Movie Maker har stor glæde programmet. Tilfredsheden kan næsten ikke blive bedre, da programmet er vurderet til 4 stjerner ud af 5. Det kan derfor godt konkluderes, at der er stor tilfredshed med programmet i blandt brugerne. Hvis du vælger at lytte til, hvad andre har vurderet programmet til, så kan du i hvert fald godt begynde at downloade det, da det yderst anerkendt.

Uanset hvad kan du dog ikke være sikker på, at andres bedømmelse lever op til din oplevelse af programmet. Måske vil du mene, at det er endnu bedre end de synes, eller også kan du slet ikke lide programmet. Det er lettest at finde ud af, hvorvidt programmet er noget for dig, hvis du selv prøver det af. Det giver dig den bedste fornemmelse.

Opsummering

Som afrunding kan det siges, at Windows Live Movie Maker giver dig nogle rigtig gode muligheder for at redigere i en film. Du får både mulighed for at lege med billeder, videoer, musik og effekter, hvilket giver dig en bred vifte af alternativer. Programmet skulle ligeledes have gjort det meget brugervenligt, så de fleste kan gå til det uden den store forvirring. Når du engang er færdig med din film, har du mulighed for at dele den online let og hurtigt, da det heller ikke kræver den store viden om programmet at kunne finde ud af det.

Download Windows Live Movie Maker 12 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
23.250

Version
12

Tilføjet
07-06-2011
Kompatible systemer
Windows 7, 8 & 10

Størrelse
26.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
23.250
Version
12
Tilføjet
07-06-2011
Kompatible systemer
Windows 7, 8 & 10
Størrelse
26.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
11-10-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
4 0 15

Afinstallering af Windows Live Movie Maker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Windows Live Movie Maker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Windows Live Movie Maker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Windows Live Movie Maker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.