Programmer » Multimedie » Film afspillere

Windows Media Player download

Lavet af medieelskere, til medieelskere. Med Windows Media Player 12 spiller – kan du afspille mere musik og video end nogensinde.

Windows Media Player er skabt af Microsoft, og programmet er ”Lavet af medieelskere, til medieelskere”, som Microsoft skriver på deres hjemmeside. Det er således et program, der er skabt for at opfylde medieelskeres behov for eksempelvis at høre god musik – måske Nephew, Black Sabbath eller Beethovens femte symfoni, det er ikke så vigtigt, for pointen er, at Windows Media Player kan spille lige det, som du gerne vil høre – eller se.

I 2018 er den nyeste version af dette musikprogram Windows Media Player 12. Du får Windows Media Player 12 med, hvis du installerer Windows 10, eller hvis du opgraderer til Windows 10 fra Windows 8.1 eller Windows 7. Du kan dog også bruge Windows Media Player 12, hvis du har Windows 8.1 eller Windows 7.

Ifølge Windows selv afspiller Windows Media Player 12 mere musik og flere videoer end tidligere – hvilket er inklusiv ubeskyttede sange fra iTunes-biblioteket og Flip Video.

Med Windows Media Player 12 kan du blandt andet synkronisere digitale mediefiler til en bærbarenhed, du kan organisere dine digitale medier, og du kan købe digitalt medieindhold – og det er bare noget af det.

Muligheder med Windows Media Player 12:

Design

Når du er i gang med at afspille i Windows Media Player 12, er designet på programmet helt enkelt. De eneste knapper, der er på skærmen, er dem, du skal bruge. Det er derfor nemt og enkelt for dig at høre musik og se film med Windows Media Player 12, for der er ikke en hel masse forstyrrende funktioner, som du skal forholde dig til.

Proceslinje

Når du har Windows Media Player 12 åbent, og du kan se programmet på proceslinjen, behøver du ikke at gå ind i programmet for at trykke ”næste sang” eller ”pause”. Du kan blot føre musen hen over Windows Media Player 12s logo på proceslinjen, og så kommer der et lille billede frem med de få nødvendige knapper.

Musik alle vegne

Fordi Windows Media Player 12 understøtter så mange forskellige lyd- og videoformater, kan du synkronisere musik, videoer og billeder, eller du kan streame medier til andre af dine enheder. Det betyder, at du kan høre musik alle vegne: Når du sidder derhjemme i sofaen og hygger under tæppet med en kop varm kakao med flødeskum, og når du er ude og løbe eller på vej til arbejde.

Med Windows Media Player 12 kan der altid være musik i dit liv.

DVD-afspilning

Afspilning af DVD er som udgangspunkt ikke inkluderet, når du installerer eller opgraderer til Windows 10. Hvis du gerne vil have muligheden for at afspille DVD på dine enheder, kan du her læse om, hvordan du får mulighed for at afspille DVD med Windows 10.

Hvilke enheder Windows Media Player 12 kan bruges på

Windows Media Player 12 er, som navnet lidt antyder, lavet til Windows operativsystemer. Det betyder, at programmet som udgangspunkt kan bruges på enheder, der bruger Windows som styresystem. Men fortvivl ej alle Mac-brugere, for I kan downloade Windows Media-komponenter til QuickTime, så I også kan afspille filer fra Windows Media.

Brugervenlighed i Windows Media Player

Windows Media player er et program, der er virkelig nemt at bruge.

Det er derfor også et program, som alle kan bruge – og det til trods for at programmet kan så meget, som det kan, for det er et komplekst program med mange funktioner, men det har heldigvis ikke haft dårlig indflydelse på brugervenligheden.

Alternativer til Windows Media Player

Der findes et hav af forskellige programmer til afspilning af musik. Som eksempel kan eksempelvis nævnes iTunes til Windows på dansk, som du kan downloade her helt gratis. WinAmp er et andet eksempel på et musikafspilningsprogram, og det kan downloades gratis her.

Hvis du ønsker at se en hel liste med forskellige lydafspilningsprogrammer og læse lidt om, hvad de forskellige programmer kan, kan du kigge her, og så vælge det program, der passer bedst til dig.

Opdateringer af Windows Media Player

Der er ikke meget, der er lige så irriterende som computerprogrammer, der ikke bliver opdateret ofte nok. De programmer vil ikke have de nyeste funktioner, og på et tidspunkt kan man simpelthen ikke bruge programmerne mere. Det er heldigvis ikke noget, man skal være nervøs for med Windows Media Player. Windows Media Player bliver løbende opdateret og så rettet og forbedret, så det hele tiden kan være den bedste udgave af sig selv. Det er selvfølgelig vigtigt, så folk gider bruge programmet.

Hvorfor du skal vælge Windows Media Player

Som du kan læse i det ovenstående er der mange grunde til at vælge Windows Media Player. Det er et anerkendt program, der bare fungerer, og det er meget nemt at bruge for stort set alle. Så hvis du ønsker at have et afspilningsprogram uden bøvl og problemer, så er Windows Media Player bestemt en god mulighed, som du ikke vil fortryde.

Historien bag Windows Media Players

Helt kort fortalt er historien bag Windows Media Player 12 således:

Windows Media Player har efterhånden en del år på bagen, for det blev første gang udgivet i 1991. Den gang hed softwaren Media Player. Det var først med Windows XP, at navnet officielt blev ændret til Windows Media Player. Den seneste version, Windows Media Player 12, blev udgivet sammen med Windows 7 og har siden da fået en del opdateringer.

Konklusion

Windows Media Player er et afspilningsprogram, der nu er udkommet i en nummer 12 udgave: Windows Media Player 12, som du får med, hvis du installerer Windows 10, eller hvis du opgraderer til Windows 10 fra Windows 8.1 eller Windows 7. Hvis du er mere til Windows 8.1 eller Windows 7, kan du dog også sagtens bruge Windows Media Player 12 der. Windows Media Player 12 har en masse smarte og nye funktioner, og det er supernemt at betjene for hvis ikke alle så næsten alle. Med Windows Media Player 12 kan du høre musik og se film, uanset hvor du befinder dig, for du kan bare have det med – du vil aldrig opleve et kedeligt øjeblik igen. Windows Media Player 12 er således en god mulighed for dig, der står og mangler et afspilningsprogram.

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
23.508

Version
12

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1, 10

Størrelse
24.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft Corporation
Detaljeret information
Downloads
23.508
Version
12
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1, 10
Størrelse
24.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft Corporation
4 0 167

Afinstallering af Windows Media Player

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Windows Media Player fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Windows Media Player, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Windows Media Player være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.