Programmer » Multimedie » Film afspillere

RealPlayer download

Download tusindvis af videoer gratis med RealPlayer

Med RealPlayer kan du ganske kvit og frit downloade tusindvis af videoer, billeder og musik gratis ned på din computer eller mobil. Sagt med andre ord er RealPlayer et godt, simpelt og anerkendt værktøj, som har et utal af fordele, som du formodentligt vil finde interessante.  

Det kan du med RealPlayer

Som sagt kan RealPlayer downloade billeder, videoer og musik ned på alle dine enheder, men en stor fordel ved dette værktøj er, at det kan meget mere end det: Hvis du downloader RealPlayer, så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan se de videoer, som du er interesseret i, når du er på farten. Videoerne bliver nemlig downloadet, således at de er tilgængelige offline.

Med denne funktion slipper du dermed for at skulle være afhængig af WiFi.

Endnu en fordel ved RealPlayer er, at billed- og videokvaliteten forbliver rigtig høj, selvom du henter de forskellige videoer, billeder eller musik ned på din computer.

Ydermere kan du konvertere dine favorit videoer til forskellige formater, hvilket er inklusiv MP3 og WMV. Som tidligere nævnt har RealPlayer et utal af funktioner, som du kan gøre brug af. Endnu en funktion er, at du kan brænde CD’er af dine favoritvideoer, podcasts og musik. Sagt med andre ord er der er et utal af muligheder forbundet med at gøre brug af RealPlayer. Og med over en milliard downloads, så kan man ikke undgå at betragte RealPlayer, som et pålideligt og effektivt værktøj.

Selvom du henter dine videoer eller din musik ned på din computer eller mobil, så er det med RealPlayer alligevel muligt, at streame dine videoer i allerhøjeste HD-kvalitet på dit tv. Hvis du har Xbox One, Roku eller Chromecast, så er der nærmest ingen begrænsninger for, hvor du kan se dine yndlingsvideoer henne. Hvis RealPlayer lyder som noget for dig, så kan du komme i gang med at bruge værktøjet her.

Med RealPlayer kan du administrere din mediesamling

Overskriften taler vidst for sig selv. Grunden til, at RealPlayer er blevet anerkendt som et fornuftigt værktøj at gøre brug af, når du skal downloade videoer eller musik er, at det er muligt at downloade en RealPlayer-app til din telefon, hvor du herfra kan administrere din mediesamling, så den forbliver overskuelig selvom din samling af downloade videoer og musik er voksende.

Opgradér din RealPlayer konto

Som tidligere nævnt er RealPlayer som udgangspunkt et gratis værktøj, men som mange andre værktøjer kan man også opgradere sin RealPlayer konto, hvis de gratis features ikke er tilstrækkelige. Uanset hvilket niveau du bruger eller har i tanke om at bruge din RealPlayer konto på, så er mulighederne mange for at have funktioner tilgængelige, som passer til lige netop dit individuelle behov og forbrug.

Alternative filmafspilningsprogrammer

Der er naturligvis også en række af andre programmer, som du kan gøre brug af, når du skal afspille din yndlings fim- eller video på computeren, tv’et eller mobilen. Eksempelvis er VLC Media Player og KMPPlayer gode alternativer til RealPlayer. Både VLC Media Player og KMPPlayer har mange af de samme funktioner, som du finder hos RealPlayer.

Fordelen ved at vælge VLC Media Player er, at værktøjet betragtes som markedets mest populære til at afspille film og videoer, og det er endnu ikke lykkedes os at finde et format, som VLC ikke kan afspejle. Lyder VLC som noget for dig, så kan du downloade programmet ganske gratis her. KMP Player er som sagt også et fornuftigt filmafpilningsprogram, og der er især to fordele, som har gjort programmet populært og anerkendt: Programmet har indbyggede features, som gør det muligt at downloade videoer, som er skadede, og normalt ikke er mulige at downloade. Men med KMP er dette muligt. Ydermere kan du med KMP se videoer imens de downloades og deles. Hvis du vil prøve at downloade KMP for at se, om det er noget for dig, så kan du gøre det her.

Husk at opdatere dine multimedieprogrammer

Hvis du gør brug af multimedieprogrammer på din computer, så er det utrolig vigtigt, at du husker at opdatere dem med jævne mellemrum. Multimedieprogrammer, som ikke er opdaterede, er nemlig det største hul i it-sikkerheden, hvorfor det er vigtigere end nogensinde, at du får opdateret dine multimedieprogrammer.

Antivirusprogrammer sikrer din computer mod fremtidige trusler

I forlængelse af, at det er vigtigt, at du jævnligt får opdateret dine multimedieprogrammer for at sikre din computer mod it-trusler, så er det også vigtigt, at du har et stærkt antivirusprogram installeret på din computer. Der er et utal af muligheder inden for antivirusprogrammer, men AVG og Norton er blevet fremhævet, som nogle af markedets bedste inden for sit felt. 

Vil du læse mere om, hvilke antivirusprogrammer, der er på markedet, så kan du blive klogere ved at følge dette link. Her vil du blandt andet finde uddybende information om antivirusprogrammerne AVG og Norton, men du kan også blive klogere på, hvilke programmer, der kan tage en backup af dine vigtigste filer eller læse om markedets stærkeste programmer inden for privatliv, og dermed hvordan du sikrer, at fremmede ikke kan indhente private oplysninger om dig og din PC.  

Konklusion

For at opsummere, så er RealPlayer et rigtig godt værktøj til dig, som gerne vil downloade videoer, film og musik ned på computeren og mobilen. Med RealPlayer mange funktioner, er mulighederne mange uanset om du blot ønsker at gøre brug af værktøjets mange gratis funktioner, eller derimod har i tankerne at opgradere til én af premium-udgaverne. Med en app på din telefon kan nemt og simpelt administrere din multimediesamling, og med værktøjets offline-funktion, har du altid mulighed for at se dine favoritvideoer uanset om du har Wi-Fi og uanset hvor du befinder dig. Men det er også vigtigt at påpege, at du skal være opmærksom på, at opdatere RealPlayer, så snart der er en ny version af programmet tilgængeligt, da multimedieprogrammer, som ikke er opdaterede, betragtes som det største hul i it-sikkerheden. Hvis du vil bruge RealPlayer sikkert og uden komplikationer, så er det en god idé, at du på forhånd har installeret et stærkt og pålideligt antivirusprogram på din computer.

Download den her hvis du bruger Mac.

Download RealPlayer 7.8.0.13 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
112.693

Version
7.8.0.13

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.12 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
RealNetworks
Detaljeret information
Downloads
112.693
Version
7.8.0.13
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.12 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
RealNetworks
3 0 818

Legal Notice

LEGAL NOTICE, DISCLAIMER, AND TERMS OF USE

Access to and use of this World Wide Website ("The Real Web site") is provided subject to these terms and conditions. PLEASE READ THESE TERMS CAREFULLY AS USE OF THIS SITE CONSTITUTES ACCEPTANCE OF THESE TERMS AND CONDITIONS.

Click here for RealPlayer Cloud Terms of Service.

If you are in Europe, please click here to read our European Legal Notice, Disclaimer, and Terms of Use.

 

Afinstallering af RealPlayer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere RealPlayer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find RealPlayer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle RealPlayer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.