Programmer » Multimedie » Film afspillere

KMPlayer download

Download den fremragende medieafpiller KMPlayer gratis her.

Alle styresystemer har præinstallerede medieafspillere som en del af deres sortiment. Men problemet er, at de ofte ikke er særlig fyldestgørende.

De fleste standardmedieafspillere kan ikke afspille alle typer formater, og er ofte ret begrænset i form af funktion. Derfor er der blevet udviklet en del alternative medieafspillere, og i denne omgang tager vi et nærmere kig på KMPlayer.

Utrolig mange muligheder

KMPlayer et fremragende bud på en alternativ medieafspiller. KMPlayer er utrolig omfattende, og har et kæmpe sortiment af muligheder og funktioner.

Den mest grundlæggende og bærende funktioner er, at KMPlayer understøtter alverdens filformater. Så uanset hvilket filformat, som du forsøger at afspille, og uanset om det er en lyd eller videofil, så kan KMPlayer garanteret afspille den.

Et hav af ekstrafunktioner

At en medieafspiller kan afspille de fleste formater, er i sig selv ikke det mest imponerende, da der er rigtig mange medieafspillere på markedet, som kan gøre dette. KMPlayer har et hav af ekstrafunktioner, som vi ikke rigtig har set hos lignende alternative.

Det er bl.a. muligt at justere i programmets mange indstillinger, og det gør programmet utrolig uddybet, da man kan finjustere ens præferencer alt efter behov. F.eks. er det muligt at ændre underteksternes skrifttype, farve, størrelse, vinkel osv.

Apropos undertekster, så er det også overraskende let at tilføje dem til ens videofil. Gennem KMPlayer kan man direkte downloade undertekstsfiler fra en eksternserver (som man blot skal vælge i KMPlayer). Det betyder altså at man som bruger ikke skal til at downloade tekstfilen fra en eksternhjemmeside, og dernæst importere den.

Hyppige opdateringer

KMPlayer har eksisteret på markedet i mere en ti år, og det er perfekt, da det kan give os en indikation på hvor grundig en udvikler, som vi har med at gøre. Siden udgivelse har KMPlayer fået hyppige opdateringer, og det betyder også, at udvikleren efterhånden har en del års erfaring på medieafspiller markedet.

Dette giver os brugere en tryghed, da det er en fremragende indikation på, at det er en passioneret udvikler, som vi har med at gøre. Det er sjældent at en freeware bliver så hyppigt opdateret som KMPlayer gør. En anden god indikation på passion er, at KMPlayer er oversat til alverdens sprog, herunder dansk.

Design og brugervenlighed

KMPlayer har et relativt minimalistisk design, som er let at navigere rundt i. Programmet er præget af et mørkt tema, som er meget passende, da et lysere tema umiddelbart ville forstyrre seeroplevelsen.

Det mørke tema benytter sig primært af sorte og grålige farver, som giver et perfekt udspil, og generelt bare fungerer ret godt sammen. Det er muligt at ændre lidt i programmets udseende, hvis man gerne vil personliggøre det lidt yderligere.

Konklusion

Der eksisterer et hav af medieafspillere på markedet, og det kan være vanskeligt at finde det rette. KMPlayer er et fremragende bud, da denne medieafspiller langt fra er begrænset i funktionalitet, brugervenlighed og design.

De hyppige opdateringer af programmet gør, at man som bruger sagtens kan downloade og tilvænne sig programmet, da det højst sandsynligt stadig vil være et relevant program om ti år.

Alt i alt er KMPlayer en fremragende medieafspiller, hvis man føler sig begrænset af de præinstallerede standardmedieafspillere på ens styresystem. KMPlayer fås til Windows, Mac OS, Android og iOS.

Download KMPlayer 4.2.1.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.628

Version
4.2.1.2

Tilføjet
11-02-2013
Kompatible systemer
Windows, iOS & Android

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Pandora TV
Detaljeret information
Downloads
2.628
Version
4.2.1.2
Tilføjet
11-02-2013
Kompatible systemer
Windows, iOS & Android
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-06-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Pandora TV
3 0 4

Afinstallering af KMPlayer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere KMPlayer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find KMPlayer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle KMPlayer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.