Programmer » Multimedie » Film afspillere

FLV Player download

Download og prøv FLV Player gratis her

Mangler du en god og solid medieafspiller, der understøtter alle de formater, som Windows Media Player ikke gør? Ville det også være fedt, hvis du kunne lave en playliste med alle dine hjemmevideoer, når du skal vise dem til folk, eller er der en YouTube video, du godt kunne tænke dig at downloade? Ja, så stiller man mange krav til en medieafspiller, men der findes nogle, der kan alle disse ting. 

En af dem er FLV Player, der kan tjene langt de fleste af dine medieformål, om det er film, musik etc. 

Afspil videoer optaget i mange forskellige formater

Computere med enten Windows eller macOS som styresystemer kommer alle med deres egne indbyggede medieafspillere. Men de er typisk kun bygget til udføre deres opgave så minimalt som muligt. Der er mange andre aspekter af et styresystem, det giver bedre mening at udvikle mere fyldestgørende. Det tillader andre udviklere at skabe nogle mere fyldestgørende programmer til formålet. 

FLV Player er bygget til at understøtte langt de fleste formater/file types og også at give dig en glattere og mere underholdende oplevelse, når du gerne vil se video files/film på din computer. Interfacen tillader dig at åbne op til flere forskellige videoer på én gang i en slags playliste. Det er ret smart, hvis du for eksempel skal kigge nogle gamle familieoptagelser igennem, eller din underviser har lavet nogle optagelser af forskellige matematiske beregninger. Så skal man ikke hele tiden til at lukke og åbne for nye filer; De er der bare. 

Lækker YouTube Downloader

FLV Player kommer også med en smart YouTube downloader, som du kan bruge til at hente forskellige videoer fra YouTube ned på din egen computer. Det kan være smart af en række grunde: for eksempel er det handy, hvis du vil have noget at se på farten, men ikke har adgang til en ordentlig internetforbindelse. 

Det er også godt, hvis du bruger materiale fra YouTube som research til forskellige emner. I stedet for at skulle søge på videoerne igen og igen kan du bare have dem liggende overskueligt på din computer.

Simpelt og funktionelt design

FLV Player indeholder et fint og simpelt design, der viser udviklerne går op i funktionalitet frem for flotte og unødvendige grafiske detaljer og funktioner. Hovedparten af programmets brugerflade består af den skærm, der afspiller videoerne. I toppen har du en værktøjslinje, der kan gøre skærmen til full screen, ændre volume, springe frem og tilbage i playlisten etc. Her finder du også YouTube downloaderen. I bunden har du et typisk setup af knapper, der lader dig pause videoen, spole frem og tilbage samt at lave full screen og ændre i lyden. 

I forhold til farvekompositionen er der meget sort og gråt, der giver en en følelse af at sidde i en mørk og hyggelig biograf. Det er et smart design, der ikke distraherer øjnene fra det vigtige: netop det, du gerne vil se. 

Kun en demo

FLV Player kræver en investering for at åbne op for det fulde program. Man har dog en prøveperiode på 10 dage, hvor alle funktioner er tilgængelige. Du kan købe standard-versionen ($29.99) og pro-versionen ($39.99). Pro-versionen kommer med en række ekstra features til filkonvertering etc.

Alternativ software

CherryPlayer er også en medieafspiller, der varmt kan anbefales, hvis FLV Player ikke lige var det, man ledte efter. CherryPlayer kan naturligvis afspille langt de fleste videoformater, og udover det er der mulighed for at forbinde til forskellige radiostationer og foretage downloads fra YouTube. Du kan læse mere om og downloade CherryPlayer gratis her

Konklusion

FLV Player er et udmærket og velfunktionerende program, der kan varetage alle dine behov for film- og videoafspilning. Med sit simple og brugervenlige design sættes der ikke store krav til dine tekniske færdigheder ved brug af programmet. Det kan varmt anbefales. 

Download FLV Player 6.16.11 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
660

Version
6.16.11

Tilføjet
14-05-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
16.5 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Kotato
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
660
Version
6.16.11
Tilføjet
14-05-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
16.5 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
14-05-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Kotato
0 0 1
207 DKK kr

Afinstallering af FLV Player

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FLV Player fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find FLV Player, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle FLV Player være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.