Programmer » Multimedie » Film afspillere

CherryPlayer download

Download multimediestreameren CherryPlayer gratis her

Musik og video spiller en kæmpe rolle for os kulturelt i dag. De er essentielle dele af mange aspekter af vores liv, specielt når det gælder underholdning. Vi har brug for disse ting for at komme igennem vores hverdag. Når man arbejder, træner eller slapper af kan det være virkelig rart at have noget musik til at spille. Hvis man er kommet hjem fra en lang dag, kan det være godt at se en film. 

Når musik og video derfor spiller en så stor rolle i vores hjerter, så er det også en god ide at anskaffe sig en medieafspiller, der kan lidt af hvert, så man ikke har brug for alt for mange programmet. Her kommer CherryPlayer ind i billedet. 

Stream musik og radio med få klik

CherryPlayer er en multimediaplayer designet til afspilning af music and video og radio. Men fokuspunktet for programmet er uden tvivl musik og radio. Musik kan man finde rigeligt af. Programmet er nemlig forbundet til YouTube and Twitch, så her kan du streame fra. Hvis du hører noget musik, du virkelig synes om, så kan du endda downloade det. Så kan du lytte til dine yndlings tracks uden en internetforbindelse. 

Radioer er der også rigeligt at vælge imellem fra hele verden. Fra Danmark af kan man for eksempel høre DR P3 og Radio 100. Men der er selvfølgelig mange flere at vælge imellem. BBC er også inkorporeret, så du kan få adgang til det uhyre store arsenal af underholdning, de har at byde på. 

Er du meget interesseret i, hvilke numre der ligger på toppen i dag, så kan du også tune ind på ind liste baseret på Billboard Hot 100. Her kan du lytte til alle de største sange verden over, der med garanti fortjener et lyt. 

Supplér din oplevelse med videoer

En rigtig multimedieafspiller skal også kunne afspille videoer, og her er CherryPlayer ikke en undtagelse. I programmet kan du trække dine egen videoer fra din computer ind, og se dem i god kvalitet. Programmet understøtter en lang række video formats, så her skal du ikke frygte. 

De videoer, du afspiller igennem programmet, bliver gemt på en fin liste, så du kan se, hvad du har set og hvornår. Det gør det let at holde styr på, hvad du har downloadet etc. 

Et smukt design med en høj grad af flair

CherryPlayer lever op til alle de krav, der er sat for at et design kan kaldes vellykket. Det skal se godt ud, og være brugervenligt på samme tid. CherryPlayer har begge dele. Designet er fint sorteret i drop-down menuer i venstre side, der gør det nemt at navigere rundt i de forskellige features. Hovedmenuen befinder sig velplaceret i midten af skærmen. Her kommer dine søgeresultater og andet op.

Samtidig er der ikke noget videre kompliceret ved brug af programmet. Man skal bare navigere hen til den medieform, man vil bruge, og så bare søge og afspille. Det bliver ikke meget mere simpelt. 

Alternativ software

En anden medieafspiller, der også er værd at kigge på, er den klassiske VLC Media Player. Den bliver brugt verden over til afspilning af musik og film, og fungerer ganske godt sammenlignet med Windows’ egen. Den kan dog ikke streame radio eller musik fra nettet. Vil du læse mere om eller downloade VLC Media Player kan det gøres gratis her.

Konklusion

CherryPlayer er en schweizerkniv af muligheder, når det gælder multimedier. Med de mange muligheder for streaming af musik og radio samt afspilning af videoer, ville man ikke skulle bruge andre separate programmer ved siden af. Derfor kan det kun anbefales. 

Download CherryPlayer 3.0.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.016

Version
3.0.5

Tilføjet
13-03-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
62.6 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CherryPlayer
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.016
Version
3.0.5
Tilføjet
13-03-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
62.6 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
CherryPlayer
0 0 1

Afinstallering af CherryPlayer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CherryPlayer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CherryPlayer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CherryPlayer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.