Programmer » Multimedie » Film afspillere

DirectDVD download

Download en filmafspiller med knivskarp lyd gratis her

Hvis du står og mangler en filmafspiller, der kan afspille dine yndlingsfilm, når du har en afslappet aften på sofaen, så bør du læse med her. Der er mange gode bud på markedet, men nedenfor kan du blandt andet blive klogere på DirectDVD, som du kan downloade gratis lige her.

Fordelene ved DirectDVD

DirectDVD er kendt for at være en professionel ”Hollywood” DVD-afspiller, der inkluderer VST Steinberg kompatible engine med Spatializer Ultra PC HD, SRS Circle Surround II og WOWXT. Programmet giver dig en unik mulighed for at tilrettelægge din helt egen DVD-opsætning ved brug af Audio Modelling og digitale filtre. I DirectDVD er der indbygget er MPEG2/MPEG1 encoding og Windows WMV+HD kontrolpaneler. Sagt med andre ord er DirectDVD et rigtig godt bud, hvis du står og mangler en filmafspiller, der indeholder en række af brugbare funktioner.

Helt konkret giver DirectDVD dig muligheden for at se alle DVD-film med forskellige regioner, grafik-kontrollere, DVD drev og CPU’er. DirectDVD er tilmed kendt for at sikre dig en enestående lyd af biograf-kvalitet, når du ser dine yndlingsfilm. Dog er videokvaliteten ikke den højeste og der er mange lignende programmer på markedet, der kan tilbyde dig en betydeligt bedre videokvalitet end DirectDVD. Programmet er dog fornuftigt, taget i betragtning af, at det er gratis. Så længe man ikke skal bruge programmet til store og avancerede opgaver, er programmet udmærket.

Alternative programmer

Som tidligere nævnt er alternativerne mange, når det gælder programmer inden for filmafspilning. Det kan være ganske uoverskueligt at gennemskue hvilket program, der passer bedst til dig og dine behov. Derfor kan du nedenfor blive klogere på, hvilke der er værd at fremhæve, og hvad fordelene ved de enkelte programmer er.

Wondershare Player

Dette program er kendt for at være en god og gratis videoafspiller, der både har en version til Windows og Mac. Hvis du downloader Wondershare Player, vil du formodentligt opleve, at brugerfladen er simpel og dermed meget brugervenlig med et fornuftigt antal af funktioner, som kan være gavnlige for dig. En række videoformater er blevet testet og programmet afspillede dem alle uden problemer, hvorfor dette program er et udmærket bud på en gratis filmafspiller. En fordel ved programmet er, at du har mulighed for at installere en browserudvidelse, der giver dig mulighed for også at afspille onlinevideoer via programmet. En anden funktion er, at man kan gemme snapshots af sine videoer med bare et enkelt klik på musen. Sagt med andre ord er Wondershare Player et fornuftigt bud på en solid filmafspiller. Hvis du er utilfreds med din nuværende filmafspiller, så er det værd at prøve Wondershare Player.

QuickTime Player

Du har måske hørt om QuickTime Player før? Hvis ikke, så kan du læse mere om programmet her. Det er nemlig et populært program på markedet, som har en række funktioner, som måske passer til dig og dine behov. Hvis du står og mangler en filmafspiller, som både kan vise videoer på internettet, filmtrailers af HD-kvalitet, dine personlige mediefiler eller noget helt fjerde, så er dette program et oplagt valg for dig. Programmet er tilmed gratis og du kan tjekke det ud lige her. Programmet fungerer upåklageligt uanset om du har Windows eller Mac, og understøtter langt de fleste store video- og lydfiler, hvilket giver dig den unikke mulighed for at afspille mere eller mindre hvad du ønsker. Selvom programmet er gratis, så er det alligevel kendt for sin høje kvalitet, hvilket også er én af grundene til, at programmet er så populært på markedet. Endnu en smart funktion ved programmet er, at det er blevet en multimediaplatform, hvilket helt konkret betyder, at du har mulighed for at se video fra din mobil, fra et kamera eller naturligvis bare fra din computer.

VLC Media Player

VLC Media Player er den mest populære filmafspiller i verden, hvorfor dette program naturligvis også er værd at fremhæve i denne sammenhæng. Da VLC Media Player blev testet, lykkedes det ikke at finde formater, som VLC Media Player ikke kan afspille uanset om det er musik eller film, som bidrag til at VLC Media Player kun kan anbefales. Endnu en fordel ved dette program er, at det er udviklet til at fungere optimalt uanset om du har Windows eller Mac. VLC Media Player differentierer sig også ved, at programmet giver dig en unik mulighed for at personliggøre din afspiller via en række af spændende funktioner, som man kan tilføje. Ydermere kan du også aktivt gå ind og tilføje udvidelser, hvilket blandt andet giver dig mulighed for at tilføje information om de enkelte tv-serier eller forbedrede undertekster. Der er mange udvidelsesmuligheder og de giver dig en god mulighed for at strukturere dine videoer på overskuelig vis.

  1. Windows Media Player

Programmet er ”Lavet af medieelskere, til medieelskere”, som Microsoft skriver på deres hjemmeside. Det er således et program, der er skabt for at opfylde dine personlige behov efter at høre god musik eller at se en film, hvor kvaliteten er høj. Programmets design er ganske enkelt og brugervenligt. Det er derfor nemmere end nogensinde at høre musik og se film med Windows Media Player. Endnu en fordel ved dette Windows-program er, at det understøtter et utal af lyd- og videoformater, hvorfor du har en unik mulighed for at høre musik og se film alle vegne.

Konklusion

For at opsummere, så findes der et utal af filmafspilningsprogrammer på markedet. Derfor kan det være en udfordring at gennemskue hvilket program, man skal vælge. DirectDVD er et fornuftigt bud til dig, der ikke har så høje krav til en filmafspiller. Hvis du gerne vil have lidt mere kvalitet, så er Wondershare Player, det berømte QuickTime Player, det populære VLC Media Player eller Windows’ eget program Windows Media Player gode bud på programmer, der hver og især har en række fordele alt efter hvad du lægger vægt på i din søgen efter den rigtige filmafspiller. Hvis du har lyst til at fortsætte dine undersøgelsesfase, så har vi en bred film-afspiller kategori lige her. I denne kategori er der en lang række anmeldelser af forskellige filmafspillere, og du kan med garanti finde et program, som passer til både dig – og dit styresystem.

Download DirectDVD 8.0.1.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
27.347

Version
8.0.1.9

Tilføjet
10-05-2003
Kompatible systemer
Windows XP & Vista

Størrelse
28 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Orion Studios
devteam@orionstudios.com
Detaljeret information
Downloads
27.347
Version
8.0.1.9
Tilføjet
10-05-2003
Kompatible systemer
Windows XP & Vista
Størrelse
28 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Orion Studios
3 0 38

Afinstallering af DirectDVD

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DirectDVD fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DirectDVD, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DirectDVD være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.