Programmer » Multimedie » DVD Brændere

Nero Free (Dansk) download

Nero Free er et gratis brænderprogram, som leverer fremragende resultater.

Hvis du er på udkig efter et brænderprogram, der virker upåklageligt og som tilmed er anerkendt på markedet, så er Nero Free et program, der formodentligt vil falde i din smag. Nero Free er Nero’s verdenskendte brænderprogram i en version, hvor du ikke skal have penge op ad lommen og uden nogle former for tidsbegrænsning. Hvis denne korte beskrivelse af brænderprogrammet virker tiltalende, så kan du downloade Nero Free lige her. Der er i hvert fald ingen undskyldning for ikke at prøve programmet, når det er gratis og af mange er blevet kåret som vinderen, når der er tale om software til brænding af CD’er og DVD’er. Men hvis du vil læse mere detaljeret om programmet inden du downloader det, så kan du blive klogere på programmets mange brugbare funktioner nedenfor.

Hvorfor kunne Nero Free være et program for dig?

Der er mange argumenter for, hvorfor du skal vælge lige netop Nero Free, som dit foretrukne brænderprogram, og disse vil du blive præsenteret for i det følgende afsnit. Hvis du endnu er usikker på, om du får brugt et brænderprogram i din hverdag, så er en stor fordel ved Nero Free, at det, som tidligere nævnt, er et gratis program. Du kan dermed afprøve programmet ganske gratis uden at binde dig til noget. Endnu en fordel er, at programmet er verdenskendt for at levere gode resultater, deraf er du sikret en god oplevelse med Nero Free, uanset hvad.  

Du skal heller ikke frygte for at downloade et program, der er kompliceret at bruge i hverdagen. Nero Free’s brugerflade er nemlig ganske brugervenlig. Hovedfunktionerne finder du i toppen på hovedvinduet. Du skal blot vælge hvilke filer, som du ønsker kopieret til en disk og så er du klar til at sætte Nero Free i sving med at brænde dine favorit DVD- eller musikfiler og inden du har set dig om, så har du brændt dine favoritfilm og dit favoritmusik.

Der er ingen tvivl om, at Nero Free lever op til de helt klassiske standardfunktioner inden for brænding, men hvis du er interesseret i at få endnu flere funktioner tilknyttet programmet, så er der rig mulighed for at udvide repertoiret med en betalingsversion af programmet. Det gode ved Nero’s betalingsversioner er, at du får mulighed for at afprøve programmerne gratis i 15 dage inden du binder dig til noget som helst. Der er mange forskellige downloads inde på Nero’s officielle hjemmeside, hvorfor der er rig mulighed for at finde et brænderprogram, der passer nøjagtigt til dig og dine behov. Men ikke alt inde på Nero’s officielle hjemmeside koster penge. Du kan nemlig få et overblik over mange Nero-apps, som du kvit og frit kan downloade. Mange af programmerne kan du med fordel installere, som et supplement til dine Nero-produkter, men kan også benyttes uafhængigt af disse. 

Alternative brænderprogrammer

Nero har naturligvis ikke monopol på markedet inden for brænderprogrammer. Der er tværtimod mange muligheder, når du skal finde et brænderprogram, der passer bedst muligt til dig. Det kan derfor være rart at være orienteret om hvilke gode alternativer, der findes. Og det kan du få et overblik over i dette afsnit. ImgBurn og CopyTo er brænderprogrammer, der er værd at fremhæve, som mulige alternativer til Nero Free.

ImgBurn er tilgængeligt på dansk og betragtes som et meget brugervenligt brænderprogram, som både kan brænde CD, DVD, HD-DVD og BLU-RAY. En smart funktion ved ImgBurn er, at denne software kan læse om en disk er 100 procent læsbar og sammenligne med den originale fil for at se om alt stemmer overens. Sagt med andre ord indeholder programmet mange brugbare funktioner, som formodentligt vil komme dig til gode, hvis du giver programmet en chance.

I modsætning til ImgBurn er CopyTo ikke et gratis program, men til gengæld får du en unik mulighed for at få adgang til en prøveversion af programmet. CopyTo fungerer glimrende for både øvede såvel som nybegyndere og er et rigtig godt alternativ til etablerede brænderprogrammer, såsom Nero. CopyTo er let at benytte, men hvis der er tvivl undervejs, så er der heldigvis en vejledning med tips og tricks, som hjælper dig med at få en 100 procent vellykket brænding. Med CopyTo kan du også oprette diskbilleder og konvertere videoer til mp3-filer og programmets effektivitet er ikke til at tage fejl af eftersom du har mulighed for at kopiere flere filer på én gang.

Afspil dine brændinger

Når du med succes har brændt din yndlingsfilm, så er det ganske essentielt, at du har et fornuftigt program, der kan afspille dine DVD’er, tilknyttet din computer. Her kan programmer som QuickTime Player og Windows Media Player fremhæves. Begge programmer er brugervenlige, gratis og populære. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at give sig i kast med at downloade én af disse filmafspillere, som et supplement til dit brænderprogram.

Konklusion

For at opsummere, så er Nero Free et fornuftigt brænderprogram til dig, der blot er på udkig efter et program, der opfylder standardfunktionerne inden for brænding af film og musik. Nero er kendte for deres brænderprogrammer, derfor kan du med tryghed downloade deres gratisversion. I tilfælde af, at standardfunktionerne ikke lever op til dine behov, så er der rig mulighed for at finde præcist dét brænderprogram, der lever op til dine krav, blandt Nero’s mange forskellige betalingsdownloads. Alternativt kan programmer som ImgBurn og Copyto også fremhæves, som fornuftige brænderprogrammer. ImgBurn er gratis, hvorimod CopyTo kan tilbyde dig en gratis prøveversion af programmet. Du har dermed rig mulighed for at se programmet an inden du bruger penge på det. For at få det bedste resultat af dine brændte CD’er og film, kan det være ganske hensigtsmæssigt at have en solid filmafspiller downloadet ned på computeren. QuickTime Player og Windows Media Player er to gratisprogrammer, der er værd at fremhæve i den forbindelse. Men det bedste af det hele er, at du ikke nødvendigvis skal have penge op ad lommen for at få adgang til et fornuftigt brænderprogram og en solid filmafspiller. Hvis ingen af ovenstående brænderprogrammer er af interesse, så vil vi referere til vores DVD Brændere kategori. I denne kategori vi har anmeldt og testet et kæmpe sortiment af programmer, og du finder helt sikket et, som opfylder dine behov.

Download Nero Free (Dansk) 9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
30.283

Version
9

Tilføjet
03-01-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
55 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Nero
http://www.nero.com/eng/support/
Detaljeret information
Downloads
30.283
Version
9
Tilføjet
03-01-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
55 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
26-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Nero
4 0 17

Afinstallering af Nero Free (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Nero Free (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Nero Free (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Nero Free (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.