Programmer » Multimedie » Diverse

Disney download

Download Disney plus (dansk) gratis og slip magien løs

De fleste af os har en eller anden relation til Disney som medie; måske er du vokset op med deres tegnefilm, måske har du været i Disneyland på et tidspunkt, eller måske har du hørt om deres mange succeser som firma, blandt andet med opkøb af enorme virksomheder (som 20th Century Fox) gennem årene. 

Hvad end dit kendskab til Disney måtte være, så kan det ikke diskuteres, at Disney er kommet for at blive - og selskabet har endnu engang vist, at de kan følge med tiden og ikke mindst lege med de store drenge, ved at udgive deres egen streamingtjeneste i 2019, i Netflixs højtid - samt mange andres, såsom HBO, Viaplay, Hulu, osv. 

Heldigvis koster Disney plus det samme som de fleste andre streamingtjenester, med en månedlig abonnement sats på 79 kroner, hvilket er overkommeligt, når først du ser hvor mange titler, de stiller til rådighed. 

Disney+ originaler

Ligesom de fleste andre streamingtjenester, har Disney også lavet et bibliotek som er fokuseret på originale titler, som ikke kan fås andre steder. Der kan blandt andet nævnes Billie Eilish dokumentaren ‘Happier Than Ever’, Disney Pixars ‘Sjæl’, American Horror Stories og Monstre på Job

Generelt er Disney plus også et mekka for originale titler, i og med, at de fleste af deres film med et Disney mærke på sig, ikke kan findes andre steder. 

Se Disney+ uden at gå på kompromis med dit privatliv og din sikkerhed

Når du skal se the Simpsons, National Geographic dokumentarer, Clone Wars, Star Wars: the Mandalorian, eller en disney/pixar/marvel titel, kan det være rart at vide, at du ikke udsender din private information i mellemtiden. Derfor kan det være smart at installere en VPN, som du kan bruge i forbindelse med din streaming. 

VPN gør, modsat Netflix, ikke at du kan få adgang til flere titler på Disney+, du har stadig lige så mange film og serier i dit bibliotek, men du kan se det med god samvittighed, velvidende at din information håndteres sikkert. 

Disneys WandaVision som underholdningscentrum under pandemien

Da det meste af verden var lukket ned, var det svært at underholde sig selv - alt drejede sig om hvad man ikke længere kunne, hvad man savnede at gøre. Pludselig stod verden over for et problem, som vi ikke havde haft i lang tid; men der var stadig lys. 

Mange folk lod sig fortrylle af den ugentlige magi, som fulgte med WandaVision, som udkom med et nyt afsnit hver uge, over et par måneder. Nettet var fyldt med teorier om hvem der var hvem, hvad der var ægte og hvad der mon ville komme til at ske den følgende uge. 

Derudover havde Disney også introduceret en social funktion kaldet ‘Groupwatch’ som gjorde det muligt at se film sammen med op til seks andre brugere på nettet, så man ikke længere blev holdt tilbage af diverse restriktioner. 

Folk havde nu mulighed for at nyde deres løbende serie sammen med deres venner, nøjagtigt ligesom de havde gjort før. På dette tidspunkt fik Disney+ vundet en masse kunder over - og WandaVision er generelt en succesfuld serie, produceret på et tidspunkt hvor der var behov for den, som underholdende distraktion fra virkeligheden. 

Nye film og serier skabes konstant, så der er altid noget nyt at komme efter - og Groupwatch funktionen har også indfundet sig som fast inventar blandt alle titler, så du kan altid dele dine filmoplevelser med folk, du holder af (så længe, de også har et abonnement). 

Disney+ dag - 12. november 2021

D. 12 November 2021 lancerer Disney et nyt koncept kaldet ‘Disney+ dag’, hvor de giver tilbage til fans og brugere af deres tjeneste. Dagen ligger på Disney plus jubilæet, som i år 2021 bliver tjenestens andet jubilæum. Her vil der blandt andet blive annonceret nyt indhold og blive fortalt hvad Disneys planer for filmmarkedet er. 

Fejringen af streamingtjenesten, samt folkene som bruger den, giver på mange måder god mening, og virker næsten som det mindste, firmaet kan gøre. Alt taget i betragtning, er fans af franchisen gode til at spendere, så nu er det på tide, at de får noget igen. 

Forbes har blandt andet konstateret, at de moderne remakes af gamle klassikere har scoret Disney intet mindre end 8 milliarder dollars, alene. 

Tilgængelighed på tværs af enheder

Disney+ fås ikke kun til Windows, men kan også installeres på din Android, eller iPhone, iPad og Apple TV

Derudover kan du både se film i Dolby Atmos og 4K UHD format, hvilket giver dig nogle af de skarpeste billeder på markedet, så længe at din afspilningsenhed understøtter dem. 

Mulighed for flere brugere på samme konto

Heldigvis har Disney plus lært af andre programmer; de forstår, at folk godt kan lide at have deres egen profil, som de kan bruge til at tilgå deres favoritter. Der er ikke noget mere frustrerende, end at være gået i gang med en ny serie og have set et par afsnit (uden at kunne huske præcis hvor man var nået til), for at ens kæreste eller forælder har set videre i serien uden at fortælle det. 

Med muligheden for at kunne skabe forskellige profiler, hver især med deres eget bibliotek og se-liste, behøver du ikke længere være bange for, at du misser ud på - eller skal genstarte - dine yndlingsfilm og -serier: alle får deres helt eget sted at se film. 

Konklusion

Disney+ er blevet en succes på meget kort tid. Med et abonnement på denne tjeneste får du meget for pengene, med et konstant udvidende bibliotek med eksklusive titler og nogle af de mest ventede titler i filmindustrien. 

Programmet er nemt at installere og bruge, og har en utrolig flot og overskuelig brugeroverflade. Softwaren kører som smurt, og du vil sjældent løbe ind i tekniske problemer og knæk i forbindelsen, takket være Disneys stabile servere. 

Download Disney 1.19.10 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
431

Version
1.19.10

Tilføjet
22-10-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iPadOS, iOS, Android, Apple TV, Smart TV

Størrelse
158 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Disney
https://help.disneyplus.com/csp
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
431
Version
1.19.10
Tilføjet
22-10-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iPadOS, iOS, Android, Apple TV, Smart TV
Størrelse
158 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
20-07-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Disney
0 0 1

Afinstallering af Disney

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Disney fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Disney, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Disney være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.