Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Google Fotos (tidligere Picasa) download

Google Fotos tidligere Picasa kan downloades gratis her.

Google fotos som tidligere er kendt som Picasa er et gratis billedbehandlingsprogram fra Google, som du kan bruge til at redigere, organisere og dele dine billeder med. En version til Mac-brugere kan findes her.

Picasa er blevet betydeligt forbedret, siden det først kom på markedet, men er mest velegnet til begyndere og folk, der bare fotograferer tilfældigt engang imellem, men alligevel ønsker at finde alle sine billeder, sortere dem i albums, lave hurtig redigering og dele dem med venner og familie. Hvis man har meget store fotosamlinger og avancerede redigerings behov, bør man kigge efter andre programmer. Den største ændring er selvfølgelig at programmet har skiftet navn til Google Photos. Læs mere om hvilken ændringer, som programmet ellers har fået nedenstående.

Programmets fordele:

Kan bruges på Windows, Mac og Linux. Det er et godt program til at fjerne røde øjne, hurtig fiksering og effekter samt online delingsmuligheder bl.a. gennem e mail.  Man kan også redigere den info der er lagret i INI filerne, hvilket gør det muligt at redigere omvendt uden at gemme mange versioner. Desuden har programmet en fremragende menneskegenkendelsesteknologi inden for billeder og videoer.

Alle billeder i Picasa bliver gemt i skyen og ikke på computeren, så de optager ikke plads på computeren for andre programmer eller andet.

Og når du redigerer i billederne, så bliver dine originale filer aldrig berørt af redigeringen.

Sådan får du Picasa på dansk:

 1. Åben Picasa.
 2. Klik på Tools menuen.
 3. Vælg Options.
 4. Klik på General.
 5. Vælg dansk.
 6. Klik på OK.
 7. Vælg ja I den forespørgsel der kommer.
 8. Luk og åben Picasa for at ændringen til dansk træder i kraft.

Grundlæggende så kan man med dette problem få forholdsvis dybdegående redigeringsmuligheder, som alligevel formår at være simpelt designet, så alle kan være med.

Generelle fordele ved billedredigering

Før i tiden var det ganske besværligt at få fingre i et solidt billedredigeringsprogram, men det er ændret sig. Der er avancerede programmer såsom Adobe Photoshop, og så er der de mere brugervenlige såsom Google Fotos alias Picasa.

Billedredigeringsprogrammer er desuden også altid populære på vores hjemmeside, og det skyldes bl.a. de mange muligheder man har med dem. Uanset om man er professionel eller blot interesseret i billedredigering, så er det en spændende verden at blive en del af.

Synkronisering

De fleste personer har en Google Konto, og hvis du har det, så kan åbner der en masse synkronisering muligheder for dig. Hvis du er logget ind med en Google Konto på din smartphone, så kan dine billeder og videoer helt automatisk synkroniseres til Google Fotos.

Det betyder at hvis man skulle være så uheldig at ens smartphone går i forfald, så har man altså fortsat adgang til de mange potentielle minder.

Derudover er det muligt at oprette diverse albums, så man lettere kan navigere rundt i ens billeder og videoer.

Konklusion

Google Fotos er en fremragende tjeneste, som vi tror at rigtig mange vil få glæde af. Tjenesten er simpel at benytte sig af, uanset om man vil kaste sig ud i billedredigering, eller om man blot ønsker et sted at sortere samt opbevare ens mediefiler.

Tjenesten er udviklet på dansk og er fuldstændig gratis at benytte sig af.

Download Google Fotos (tidligere Picasa) 2.10.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
26.932

Version
2.10.0

Tilføjet
25-10-2010
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux

Størrelse
157 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Google, Inc.
Detaljeret information
Downloads
26.932
Version
2.10.0
Tilføjet
25-10-2010
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux
Størrelse
157 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Google, Inc.
4 0 11

Afinstallering af Google Fotos (tidligere Picasa)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Google Fotos (tidligere Picasa) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Google Fotos (tidligere Picasa), markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Google Fotos (tidligere Picasa) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.