Programmer » Multimedie » Billed-behandling

CorelDRAW download
Køb CorelDRAW her

Download en gratis prøveperiode på 15 dage af det konkurrencedygtige billedredigeringsprogram CorelDRAW her.

CorelDRAW er udviklet til billedentusiaster, da alt er muligt med denne software. Vores foretrukne billedredigeringsprogram har i mange år været Adobe Photoshop, men vi er tilbøjelige til at lave et skift til CorelDRAW fremadrettet. CorelDRAW kan nemlig det samme som Adobe Photoshop, og så lidt til.

Dem af jer, som ikke er de største billedentusiaster kan dog også være med, men hvis du er amatør, så anbefaler vi at prøve kræfter i et mere simplificeret billedredigeringsprogram.

Unikt

Grunden til at vi sammenligner Adobe Photoshop og CorelDRAW er for at give en indikation på hvor dybdegående et program, som vi har at gøre med. Men CorelDRAW minder egentlig slet ikke om Adobe Photoshop. CorelDRAW er beregnet til grafiskdesign, uanset om det er hjemmeside eller T-shirt design, så kan du benytte CorelDRAW. Det kan dog også lade sig gøre, at lave simple billedredigeringsopgaver. Men hvis det er det, som du ønsker. Så kan det være, at du skal overveje et andet program. Vi foreslår at tage et kig på afsnittet alternative programmer for inspiration.

Mange konkurrerende billedbehandlingsprogrammer ligner hinanden, men CorelDRAW har fuldstændig redesignet hvordan et billedbehandlingsprogram skal se ud. Derfor kan CorelDRAW også virke uoverskueligt første gang du åbner det, men tag en dyb indånding og begynd ligeså stille at navigerer rundt, og efter noget tid, så kan du sagtens finde rundt i de forskellige funktioner.

Slip fantasien løs

I CorelDRAW er det kun fantasien, som sætter grænsen. Du man sagtens foretage simple billedredigeringsopgaver, samt begynde at tegne og fremstille dit helt eget design. Der er også en del forskellige skabeloner at vælge imellem, hvis du har behov for lidt inspiration.

Skabeloner

Den største fordel ved CorelDRAW er uden tvivl skabelonerne. Skabelonerne er der for at vejlede dig, og allerede efter installation er der en del forskellige, som du kan vælge imellem.

Ovenstående ses et eksempel på nogle af skabeloner. Du vælger blot en af dem, og der er rigelig at vælge imellem. Som det ses i højre side, så kan du vælge forskellige kategorier, og helt sikkert finde en som du har behov for. Skabelonerne er, ja, skabeloner. Det vil sige at efter at du har valgt en, som du kan lide, så kan du redigerer og tilpasse den alt efter dit efter behov. Skabelonerne kan sagtens benyttes til inspiration, men kan ligeså vel bruges, hvis man ikke er den bedste til at designe ting fra bunden. Der er ingen skam i at vælge en skabelon, for på grund af muligheden for at redigerer, så ender du ofte med et projekt, som slet ikke ligner den valgte skabelon i sidste ende. Det er selvfølgelig muligt at tilpasse størrelse i skabelonerne, så du ikke sidder med den forkerte bredde og højde.

Når du er færdig med dit projekt, så er der også en del forskellige formater, som du kan gemme i. Men dem kommer vi nærmere i næste afsnit.

Formater og understøttelse

CorelDRAW understøtter alle de mest populære formater – og lidt til.

Som det ses ovenstående, så er der rigelig at vælge imellem når du skal til at gemme dit projekt. Læg bl.a. mærke til at du kan gemme i Adobe Illustrator, hvilket betyder at CorelDRAW sagtens kan samarbejde med andre grafiskdesignprogrammer.

Det samme gælder formater, som skal åbnes.

Her ses hvor mange forskellige formater, som kan blive åbnet i CorelDRAW, og de ovenstående er blot nogle af dem. Sandsynligheden for at du sidder med et format, som ikke kan åbnes er altså minimal.

Værktøjer

Ligesom andre billedbehandlingsprogrammer, så er værktøjslinjen placeret i både højre og venstre side, og enkelte funktioner øverst på programmet. Men modsat de andre billedbehandlingsprogrammer, så er værktøjslinjen meget indsnævret. Det betyder at der er meget mere plads til at arbejde med sit projekt, og samtidig er der heller ikke særlig stor sandsynlighed for, at du kommer til at trykke på én af dem ved en fejl.

Med det sagt, så kræver CorelDRAW også lidt ekstra tilvænning bl.a. på grund af dette. For de småikoner gør, at det kan være sværere for nybegyndere at sætte sig ind i programmet. Ligesom i andre programmer, så kan du selvfølgelig holde musen over de enkelte værktøjer, og dernæst læse en kort beskrive af dem.

Eksempelvis skriveværktøjet præsenterer en kort informerende tekst, når du holder din mus over den.

Design & brugervenlighed

Der er desværre rigtig mange billedbehandlingsprogrammer, som benytter sig af mørke farver såsom sort og grå, og efter noget tid, så bliver programmerne så uhyrlig kedelige at kigge på. Men CorelDRAW har sagt som ikke forsøgt at ligne de andre, og det gør de bestemt heller ikke med farvevalget. De har dog stadig været forholdsvis neutrale.

CorelDRAW benytter sig af primært hvide og lysegrå farver, og de fungerer perfekt sammen. De lyse farver gør, at ens design er det, som er mest iøjnefaldende, når man sidder og arbejder. Vi har i tidligere anmeldelser af billedbehandlingsprogrammer nævnt, at vi ville ønske at der var udviklere, som turde lave lidt om på normen, og det turde CorelDRAW – og det virker skønt!   

Alternative programmer

CorelDRAW kan benyttes gratis i 15 dage, og derefter kommer det til at koste en del penge. Hvis pengepungen er luftig, så har vi heldigvis også nogle gratis alternativer, som kan meget af det samme, dog ikke det hele.

Paint.NET er vores go-to favorit billedbehandlingsprogram, da dette program for det første er fuldstændig gratis, og for det andet, så har det absurd mange brugbare funktioner. Paint.NET kan sagtens klare de mere simple billedbehandlingsopgaver, men hvis du ønsker at designe større projekter, så skal du nok finde et andet. Du kan med fordel kigge i vores billedbehandlingskategori, og se om der ikke er et, som passer dit behov, hvis Paint.NET ikke gør.

Konklusion af CorelDRAW

CorelDRAW kan mere end andre billedbehandlingsprogrammer, og derfor koster det også lidt penge at benytte efter ens prøveperiode er slut. Med det sagt, så kunne CorelDRAW sagtens klarer alle opgaver, som vi kastede imod det. CorelDRAW har ikke et specifikt formål, da variationen af opgaver er enorm, og det er kun et plus. Programmet er dybdegående, og kan være forvirrende for nybegyndere – men giv det noget tid, og du har helt sikkert fundet din nye favorit software.

Alt i alt, så er CorelDRAW et fantastisk grafikdesignprogram, som kan løse en del forskellige opgaver til perfektion.

Download CorelDRAW 20.1.0.708 her
Screenshots
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme

Downloads
22

Version
20.1.0.708

Tilføjet
26-07-2018
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
939 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
27-07-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Corel Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
22
Version
20.1.0.708
Tilføjet
26-07-2018
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
939 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
27-07-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Corel Software
0 0 0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR CORELDRAW

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and COREL SOFTWARE and its affiliates (“COREL SOFTWARE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by COREL SOFTWARE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by COREL SOFTWARE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “COREL SOFTWARE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE COREL SOFTWARE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE COREL SOFTWARE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the COREL SOFTWARE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, COREL SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, COREL SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by COREL SOFTWARE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or COREL SOFTWARE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. COREL SOFTWARE retains all right, title and interest in and to the COREL SOFTWARE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The COREL SOFTWARE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the COREL SOFTWARE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from COREL SOFTWARE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by COREL SOFTWARE.

2 THIRD PARTY SERVICES
COREL SOFTWARE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via COREL SOFTWARE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the COREL SOFTWARE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the COREL SOFTWARE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of COREL SOFTWARE Services, without the express prior written consent of COREL SOFTWARE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the COREL SOFTWARE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the COREL SOFTWARE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the COREL SOFTWARE Services or this EULA, use or install the COREL SOFTWARE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the COREL SOFTWARE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that COREL SOFTWARE may offer you a separate site license agreement to make the COREL SOFTWARE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the COREL SOFTWARE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the COREL SOFTWARE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the COREL SOFTWARE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such COREL SOFTWARE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the COREL SOFTWARE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The COREL SOFTWARE Services may include measures to control access to the COREL SOFTWARE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only COREL SOFTWARE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the COREL SOFTWARE Services will not function properly.
The COREL SOFTWARE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the COREL SOFTWARE Services, and to the extent that your contributions through use of the COREL SOFTWARE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant COREL SOFTWARE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to COREL SOFTWARE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the COREL SOFTWARE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to COREL SOFTWARE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The COREL SOFTWARE Services may require an internet connection to access the COREL SOFTWARE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the COREL SOFTWARE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to COREL SOFTWARE Services. By using the COREL SOFTWARE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the COREL SOFTWARE Services or certain features of the COREL SOFTWARE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the COREL SOFTWARE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
COREL SOFTWARE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. COREL SOFTWARE's privacy policy as amended from time to time is available at www.corel-software.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. COREL SOFTWARE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent COREL SOFTWARE collects and uses personal and non-personal information in relation to COREL SOFTWARE's products and services. By installing, accessing or using the COREL SOFTWARE Services you explicitly agree with the terms and conditions of COREL SOFTWARE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
COREL SOFTWARE may license to you certain virtual goods to be used within COREL SOFTWARE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and COREL SOFTWARE is not a party to the transaction.
COREL SOFTWARE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. COREL SOFTWARE shall have no liability to you or any third party in the event that COREL SOFTWARE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT COREL SOFTWARE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
COREL SOFTWARE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, COREL SOFTWARE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by COREL SOFTWARE. If the Software is no longer available, COREL SOFTWARE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by COREL SOFTWARE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the COREL SOFTWARE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE COREL SOFTWARE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. COREL SOFTWARE, COREL SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. COREL SOFTWARE, COREL SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE COREL SOFTWARE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE COREL SOFTWARE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE COREL SOFTWARE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER COREL SOFTWARE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE COREL SOFTWARE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY COREL SOFTWARE, COREL SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL COREL SOFTWARE, COREL SOFTWARE’S AFFILIATES, COREL SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE COREL SOFTWARE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT COREL SOFTWARE, COREL SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, COREL SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL COREL SOFTWARE’S, COREL SOFTWARE’S AFFILIATES’, COREL SOFTWARE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE COREL SOFTWARE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any COREL SOFTWARE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, COREL SOFTWARE will be irreparably damaged, and therefore you agree that COREL SOFTWARE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or COREL SOFTWARE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by COREL SOFTWARE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold COREL SOFTWARE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the COREL SOFTWARE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. COREL SOFTWARE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on COREL SOFTWARE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the COREL SOFTWARE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at COREL SOFTWARE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST COREL SOFTWARE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@corel-software.com.

Afinstallering af CorelDRAW

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CorelDRAW fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CorelDRAW, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CorelDRAW være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.