Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Paint.NET (Dansk) download

Fremragende gratis billedredigeringsprogram Paint.NET (Dansk) kan downloades gratis her.

Det kan være svært at finde et billedredigeringsprogram, som passer tilstrækkeligt for ens behov. Det mest populære program er uden tvivl Adobe Photoshop CS6, som du kan finde og downloade ved hjælpe af dette link. Men hvis du mangler et gratis alternativ, som kan det stort set det samme så bliv her lidt endnu. Paint.NET er et fantastisk stykke software, især taget i betragtning af at det er helt gratis at downloade og benytte. Efter den hurtige installation så bliver du præsenteret med en overskuelig og let navigeret grænseflade. Den lette navigation og overskuelighed skyldes uden tvivl det simple design. Designet er nok ikke ligefrem prisvindende, men det er aldeles praktisk. Alle funktioner og knapper ligger præcis hvor man forventer, og der er altså derfor slet ingen forvirring når man skal i gang med at redigere billeder.

Et hav af værktøjer

Når du har åbner Paint.NET finder du alle essentielle værktøjer til billedredigering foran dig. Lasso, markering, klip, gradient, tekst og mange flere er alt sammen inkluderet. Når du så er blevet færdig med den ønskede billedredigering, så kan gemme dit billede i hvilket som helst format. Alle formater som du også finder i Adobe Photoshop CS6 er der.

Fattigmandens Photoshop

Adobe Photoshop CS6 er et ret dyrt program, især hvis ens billedredigerings niveau er forholdsvis på amatør plan. Adobe Photoshop CS6 er ikke umiddelbart særligt brugervenligt, hvis man ønsker at prøve sig frem med billedredigering. Det er en kæmpe ulempe, da det er ekstremt frustrerende ikke at kunne formå at skabe det man ønsker, selv efter man har brugt en masse penge. Heldigvis, så kan Paint.NET opfylde langt de fleste ønsker. Og Paint.NET er så simpelt designet, at selv en amatør kan skabe det billede som de ønsker med lethed.

Fælleskab

Hvis man nu forsøger sig i billedredigeringsverden, så er det altid en kæmpe hjælp at have et fælleskab, som altid er klar til at hjælpe en med ens spørgsmål. Paint.NET har formået at skabe et fælleskab, som har en perfekt blanding af eksperter og amatører. Dette fælleskab er meget venligt og velkomne til nye billedredigeringsfans og vil helt sikkert også byde dig velkommen med åbne arme. Man behøver dog ikke tage direkte kontakt til brugere af Paint.NET for hjælp, da fælleskabet også har bidraget til en masse vejledningsvideoer som kan hjælpe dig på vej.

Udvikling og opdatering

Paint.NET startede som en passions hobby for en universitetsstuderende, men den hurtige succes af programmet fangede Microsofts øjne. Den originale tanke var at Paint.NET skulle erstatte det standard Paint program, som Microsoft tilbyder alle deres Windows-systemer. Gennem tiden forblev Paint.NET selvstændigt. Men siden første udkast af Paint.NET har der været et hav af opdatering. Opdatering som umiddelbart altid giver nogle nye og spændende funktioner til brugere. Historisk ser det ud til at der kommer en forholdsvis stor opdatering af programmet hver måned. Nogle gange er det ekstrafunktioner, andre gange er det optimering. Men uanset hvad, så er det altid rart at være med fra starten, man kan altid tilpasse sig de fremtidige opdateringer.

Konklusion

I bund og grund så er Paint.NET et fremragende billedredigeringsprogram at have ved hånden. Programmet har en masse funktioner, som man kan finde i Adobe Photoshop CS6. Ja, programmet er en smule amatør, men det er også gratis. Der er en passion i udviklingen, og det virker som om at målet er, at alle skal have mulighed for at lave billedredigering, uanset hvor mange penge man har. Passionen og brugervenligheden bliver især udtrykt ved at programmet er oversat til diverse sprog, herunder også dansk. Så hvis du har lyst til at prøve dig af kreativt, så synes vi du skulle give Paint.NET en chance. Hvis du leder efter andre multimedieprogrammer, så har vi en masse alternativer, som du kan downloade og læse anmeldelser af ved hjælpe af dette link.

Download Paint.NET (Dansk) 4.1.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
4.901

Version
4.1.5

Tilføjet
18-01-2018
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
6.97 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
dotPDN
Detaljeret information
Downloads
4.901
Version
4.1.5
Tilføjet
18-01-2018
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
6.97 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
dotPDN
4 0 5

Afinstallering af Paint.NET (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Paint.NET (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Paint.NET (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Paint.NET (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.