Programmer » Multimedie » 3D

Sweet Home 3D download

Lav dit hus om eller design et nyt med Sweet Home 3D til Windows, som er gratis og open-source. Du kan også downloade versionen til Mac her.

Overvejer du at flytte rundt på møblerne i dit house? Eller måske er det tid til at bygge dit drømmehus? Med Sweet Home 3D, som er et slags designprogram, kan du komme i gang nu! Programmet findes både til Mac og Windows.

Vi har både prøvet Mac og Windows versionen, og da begge computere var rimelig gamle, kræves en splinterny PC bestemt ikke for at køre dette 3D-program. Brugerfladen er splittet ind i forskellige dele, og du kan lave forskellige møbler eller vægge ved at trække dem ind fra venstre til boxen i modsatte side. Selvom det er nemt at komme at komme i gang, er der mange indstillinger at lege med, så det vil helt sikkert tage noget tid, før dine kreationer kommer til at se professionelle ud.

udviklerens hjemmeside er der masser af dokumentation, som du nok burde tage et kig på, hvis du vil være ekspert i programmet. Du kan også besøge forummet, downloade nye 3D-modeller eller donere et beløb for at støtte den fremtidige udvikling af Sweet Home 3D.

Overordnet, så virker Sweet Home 3D som et udemærket program, og hvis du vil i gang med dit nye hus, så bør du bestemt tage et kig på det.

Download Sweet Home 3D 4.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
772

Version
4.4

Tilføjet
17-01-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
39.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
eTeks
Detaljeret information
Downloads
772
Version
4.4
Tilføjet
17-01-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
39.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
eTeks
3 0 2

Afinstallering af Sweet Home 3D

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sweet Home 3D fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Sweet Home 3D, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Sweet Home 3D være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.